Time off

 


Nu tar jag tid för mina närmaste i några dagar, där jag vet med all säkerhet att jag bara kommer må, njuta & älska allting vi tar oss an! Som jag längtat!

Energy

 

 


Jag har skaffat mig tonvis med energi under två dagar tack vare två fantastiska kvinnor. Stunder med dessa susar förbi snabbare än ett maratonlopp, det finns enbart stunder över för att köra på in-och-ut varianten för att sedan fortsätta surrande i en rasande fart! Att ta igen missade händelser, köra uppdateringar på gammalt & sedan visa varandra framtiden med planerade verk är underbart, bara underbart!


Jag sparar känslorna jag får av er, i en låda, som jag plockar fram när det behövs - för det är energi som är min bensin, den bästa och dyrbaraste av dom alla! Fina ni.

Hiking

 

 

 

 

Jag hade spring i benen och ett gigantiskt sug efter fjälluft, jag packade en lätt ryggsäck & vandringskängorna och tog mig en an en tur. Jag stekte sönder i värmen, maxade farten, hade enbart renar som sällskap och lyssnade till ljuden från naturen.

 

Saxnäs - Borgafjäll, fram och tilbaka, jag kan säga att det kändes i sätesmuskeln bigtime dagen efter, haha! Det var precis i min smak, solstek ( den urfula sportbh brännan är kirrad för sommaren!) & tid för att tänka igenom ett och annat, kanon!

 

 

Time

 

Tid för eget, kvalitet.

 

 

Midsummer

 

 

På Midsommar, tog jag mig kvalitetstid för familjen, jag har vanligtvis spenderat högtiden med vänner & på en annan plats, men nu ville jag vara med dem, som jag håller om mest. Att äta frasiga våfflor i fjället, känna av midsommarfirande tillsammans, middag på kvällen med släkt och lite brusiga kärleksfulla bilder med syster, det var precis det jag ville ha, och det jag fick.

 

Lugnt och kärleksfullt, det uppskattas mer nu än någonsin.

 

 

Word

 

 

"Ingenting är så stark som mildhet, ingenting så mild som verkliga styrka" ~ Saint Francis de Sales



Company

 

 

Det var vackra skapelser, med lugg & någon viss charm och smygande kärlek för varann, det syntes - korna ja, som nyss hade fått en kalv, som bambi  - fast snäppet bättre ur mina ögon sett!

 

Det vankades rock i kullerbacken i Dorotea, och jag hade bästa sällskapet att dela kvällen med, då kan ingenting, i´m tellin you, ingenting gå snett! Dagarna levererade, med all säkerhet!

 

Holiday


Ett ord som jag kan säga utan att skämmas, 24 timmar om dygnet är ett av det vackraste som finns. Betydelsen för det ordet som kommer att skrikas ut i glädje varje morgon då jag vaknar, för det är ett ordval som jag får tillåtelse att skapa minnen med, för det är mitt i FYRA hela veckor, ni hänger med?

SEMESTER, hurraaaa!

Village



 


Om jag slår upp ögonen och solen lyser rakt in i mitt ansikte, och jag har tid över - då åker jag alltid raka spåret ut till byn för att spendera tid ute, med att göra det jag gillar. Renovera & måla ny fräsch färg på mina utemöbler var ett av de sakerna jag tog mig an sist, och sen mysa järnet - med djur & familj -så mycket jag orkar & så länge jag lever!


Stickähn













På äventyr, precis sådär lagomt många mil för en dag, kaffepauser som är viktiga för själen vid vackra insjöar & solglasögon som åkte på när vi nådde vårt mål, Stekenjokk, där vi kollade in snövallarna!
Det var vi, och flera turistbilar som anlände, och ja, vi var preciiis lika fascinerade som det var, med många tappra försök med att låta bli, men ack vad vi bedrog oss - det är bra tufft!

Varannan dag på facebook, åker bilder från vallarna fram, och vi var inte sämre, samåkning Stekenjokk - Vilhelmina någon? Humor blandat med lite glädje att vi anlände hem till grön gräsmatta & kvällssolen, fint!


Brown&blue

 

Jag har fått rå om denna brud i flera dagar, innan jag gav sista kramen för att lämna henne åt det södra delarna av Sverige, innan ens sommaren har startat! Det är en markant skillnad, på bruna och blåa ögon, det kan vi nog alla hålla med om. Det är dessutom makalöst stor skillnad på att vakna upp utan henne vid min sida, det kan jag med säkerhet skriva i sten.

 

En blandning av tomhet och lycka, vilken mix!

 

First game

 

 

Första dansgalan, som döptes om till rockkväll istället, men minst lika fint för det! Inte sådär fasligt kallt som det brukar vara, fast lite regn dök ned, men vad gör det när kvällen spenderades med kanske dom allra bästa?

 

Hängde ute i Strömåker, där vi åt en gigantisk skål fylld med sallad & drack gigantiskt mycket vin, haha. Även om jag visar kärlek för dessa qvinnor på jobbet, råkar jag dessvärre visa ännu mer under sådana här planerade tillställningar, jag kramar sönder dessa fagra själar, och skrattar tills magmusklerna får nog. Men inte jag.  Aldrig. Aldrig nog av dem.

 

 

Procent

 

En vecka har passerat med lika många procent arbete om dagarna med samma kvot procent besök i min lägenhet.

Jag har klämt in vänner och nu är början av en helg i knutarna, det gillar vi.

Jag gillar också kort från förra helgens påhitt, med mina kära arbetskamrater - det får förklara stunden, med oskärpa och kärlek.

 

 

To night

 

 

På något vis kan jag bara inte sluta älska mina krav teér, som jag började smygdricka i timtal redan i Stockholm.

Låt mig ge er mina plus;

1. KRAV OCH Ekologiska märken är tryckt över alla paket

2. Dom smakar gudomligt, och behåller smaken otroligt länge

3. Det finns chokladsmak ( kom igeeeeen, choklad liksom?! )

4. DET FINNS YOGA INSTRUKTIONER PÅ FÖRPACKNINGARNA ( precis, värt ett capslock på den! )

5. Jag tar det igen, sa jag yogainstruktionerrrrrrrr?

 

Okej. Nu tog det stopp, jag säg bara köpeh!

 

June

 

Det är första Juni dag.

Det är inte särskilt konstigt att det rycker till i kroppen av längtan efter att få åka tillbaka till Sundsvall idag, till äppelträd & utslagna björkar. Varför? Det snöar i Vilhelmina.

 

 

Sisterhood

 

 

Ett år till.

Det går alltid så fort, när jag fyller år, när jag klamrar mig genom ytterligare 365 dagar till för att säga en högre siffra för min ålder. Men nog är det precis samma sak med syster, är hon redan 17? Det är ju en vuxen ålder, vars missade jag att min underbara lilla pluppa fick den åldern som tillhörde hennes namn & vardag? Jag hinner inte med.

 

Jag tycker om att få gläjda andra, genom små kakor eller presenter, men det som jag utan tvekan alltid kommer lägga mest energi och pengar på är syster, jag vill ge henne allt jag kan, för hon är min.

 

oxx

Always one foot on the ground

RSS 2.0