Pretty please





Det går som framåt, jag vill hinna med det mesta & gärna lite utöver det vanliga.
En mellanlandning hemma hos familjen, fikastund med en vän & där trycks även det fullspäckade jobbet in, tills nu.
Imorgon kastar jag in handukken efter tio dagar i rad & styr stegen mot en helg, en människomöte i Östersund som blir år 2011:s Storsjöyra - jag längtar så jag knappt kan sitta still!

Jag hoppas att jag får skåla & dansa loss med många av er, och alla fina människor i helgen - annars får
tänka på mig & alla burgare jag ska trycka i mig & all den  musik jag ska fylla mitt sinne med!


( Mysbild från vildmarkens hjärta, tillsammans med mitt hjärta ! )

Good bye




Det är när man kommer på sig själv att skratta högre än musiken i bilen. Eller när toner kommer fram ur munnen istället för flåset när joggingturen sker. Eller kanske bara när du tar ett extra varv förbi en plats som vet ger dig dubbel energi.

Det är när du påminner dig själv om hur det sprätter i kroppen, om hur du reagerar på det lilla vackra. När du uttalar ordet vacker och förstår innebörden med som i ett nytt öppet fönster. När vännen berättar för dig hur det fungerar, det självklara som nästan blir pinsamt solklart att se. Ni vet? Den där vackra lyckan.


Old









Jag har besökt lanthandeln & jag älskart! Jag vill bara krypa bakom disken & stå och titta i alla fina burkar, äta småkarameller som om jag vore en liten flicka från barnen i bullerbyn, köpa snus i stora portioner bara för att & drömma mig bort att jag handlar hem ett paket toppsocker!
Hör ni inte ?

Det är så att man nästan börjar räkna riksdalerna i plånboken!

With you








Med en rasande fart gick det över.
Några mil extra efter jag stängt dörrarna på jobbet, en plats där jag kan vara mig själv, agera precis som den rätta person jag är & skratta tills min mage gör ont - hos min andra halva, Sandra, hos hennes familj och by!

Vissa guldstunder glöms aldrig.

Like that




Det där med kassa mobilbilder har som blivit min grej för stunden, så vi fortsätter köra i samma bana tycker jag!
Balkonghäng med mina fina Emelie & loads med godsaker - det där rackarns röda gubbarna kommer förfölja mig
till min grav - det är sommar så det bara skriker om det!

Ja. Även om ni egentligen bara ser min portion som är täckt med tonvis av grädde så förstår ni vinken, haha!



I can hear the music again





När vissa andra kör helikoptern i det tysta satsar jag & min vackra vapendragare på störstande flygplan under Åselemarknads buller & bång!

Jag tror jag hör musiken igen! puss.

Hard




Efter en fartfylld helg som denna borde man egentligen låsa in sig  & dra en liten Törnrosasömn för att bli en människa igen! Observera att jag sa borde, för sådanna tråkigheter ( viktigheter! ) går inte hem hos mig, nej efter första arbetsdagen kör jag en mysig filmkväll med min kusin, trust me - jag är slitnare idag än jag har varit hela helgen i princip haha!

Okej, söndag morgon, instängd i en sovsäck upp till halsen, garderad med superunderställ & solen som steker genom förtältet mot kroppen - DÅ var jag nog trots allt någon grad äckligare! ;p


Rose

Det är nästan så jag sparkaar mig själv i baken lite grann, bara tvärt. Här lovar man om uppdatering & bildbomber stup i ett men levererar nadapada! Inte okej.
Jag började lova ett bildregn från Åselehelgen också, men eftersom jag inte vill sparka mig själv gul & blå lämnar jag det lite öppet va? haha.

Check på åsele 2011 då! Vilken grejt grejt helg det har varit, mycket fint folk runt varenda knut, lite väl mycket hamburgare med räksallad om dagarna & campinghäng! Så bra helg!

Slänger upp några fin bilder från sommarcafét vid folkan med mucho fina flickor!













Food





Jag ät lite galen. En parkbänk kan bli ett kungarike & en torr bulle kan bli en cheesecake för mig med rätt människor & platser - varför inte flytta ut middagen till en vacker plats?
Med mitt fina sällskap blev allting ett sagolikt fint sommarminne!

Puss på dig min vän!

Mountain





Efter att ha fjällvandrat över helgen i Vilhelminafjällen tillsammans med Viktoria kan jag inte annat än gilla den plats jag bor på till fulla 110%!
Jag kommer att drömma om fjällämmel, fjälltoppar & mygg - hujeda mig vad fint!

Ett stort plus i kanten är att jag har införskaffat mig Sveriges kanske snyggaste "sportbh-vandrings" bränna, check!

oxx

Always one foot on the ground

RSS 2.0