Do




Vad har hänt? Låt mig formulera om mig, vad har inte hänt?
Livet leker med mig, i min tid & jag får rå om mina vänner, väder, stunder, mig själv & tar chanserna när de dyker upp!

Sedan jag bosatte mig på samhället går det fort & dagarna ger mig guldkorn stup i ett!
En sommarbild från en mysmiddag i sommarvärmen med vännerna, där kvällen försvann i ett kvick & jag satte av för att sikta mot nästa guldtillfälle! Puss på livet.

Stupid




Dagarna sprang förbi mer än planerat, jobbet stod för det hederliga timmarna av dagen där det blandades med
fullt ös av människor & sommarkänslor!
Midsommar blev en klockren kväll & satte gung i mycket fint, men inget kort så långt ögat når, det blev oplanerad kamera som låg i väskan under hela kvällen, haha!

Hittade en fin peppbild, utgång med en vacker en i en stad nära dig! puss.

Hungover



Ett plus ett blir två.
Vi är alla med på noterna, mitt schema smiter ihop med minuter, vem planerar så bra?

En morgonspromenad där sumpmarken utgjorde blöta skor,nästa gång blir det gummistövlar, lite blandat då
solskenet äntligen syns & ett par lättare ballerinaskor tar mig till jobbet. Midsommar runt hörnet & energin är samlad till en punkt som ska ut!

Ett plus ett blir faktiskt två, himlarns vad fint!

Paint






Efter arbetspass & födelsedagsfika är det dags för att tänka på nattsömnen, fast det känns svårt när kroppen skjuter ut energin i kroppen likt en kanon, vart ska allt ta vägen ?
Jag laddar över kamerabilder som har runt två veckor på nacken, men ack så fina ändå! Första dagen då jag flyttade in till Vilhelmina blev det en promenad längs strandpromenaden som har blivit en klar favorit i mitt fack!
Vårt nickname är blöta tvättbjörnar, men i folkmun är det Johanna & Jennifer - min galet fina vän! <3

Red wine

Sommasrfika i gräset under en familjedag i byn! En salig blandning av Eneröd, teater, loppis, ansiktsmålning ( åhnej, jag höll mig i styr! ) & vääärldens fikabord as you can see.
Sandra var min del av familjen, som en extra syster eller ett extra tillskott i familjen bara, hur som - check på valet & lördagens oplanerade dag! Puss

Var är väääärmen? Jag plockar fram kallingarna snart.





Grace



Fredagen bjöd på firande för en fantastiskt fin 21-åring, Evelina! Kvällen var fylld av vänner & pastasallad ( tjaoh, tydligen var det endast en bild jag åstadkom under kvällen, inte särskilt charmig!) och lekar! Pennan fick namnet lekledare & drog med oss på ett äventyr, tipsrunda där vi fick bevisa vem som sög bäst, hade mest sex & liknande, jag fick ont i munnen av allt skrattande, truly!
Helt magalöst fin kväll, grattis igen vackra Evelina & tack alla för en toppen fredag!
Puss.

Home




Tillbaka efter en två dagars utbildning, destinationen var Åsele. Ett av de vanligaste orden jag använder & kommer låta rulla ut från min mun i sommar är hur hemmablind jag/ vi är. Västerbotten har otroligt mycket att erbjuda & även om det inte ser mycket ur för världen av mitt kassa kort, var det 100 % lugn som kom över mig då jag vaknade upp & såg den stilla älven från hotellfönstret!

Jag är sala överraskad & fullkomligt nöjd över dagarna, det är utmattande i många hörn, men utvecklande i alla punkter. Jag går ifrån utbildningen med nya kunskaper & nya bekantskaper, jag är lyckligt lottad minsann.
Sprudlande bra.

Berry




Jag tog hjälp av ett par manliga muskler igår & bärde in ytterligare lite saker i min lägenhet. Den är möblerad men jag plockar ändå något smått & gott hemifrån. Det är som en liten kupp, lite bärhjälp för en kaffekopp - lättsam deal, precis i min smak, tack för hjälpen!

Jag plockar fram min weekendbag ännu en gång & trycker ned nödnändigheter för andra gången på två veckor, det blir en utbildning i grannkommunen - det spritter som till i kroppen, vad jag längtar att få testa min förmåga&kunskaper! Lite sommarbär till frukost & energin är påfylld!

On




Sprungit fram genom två olika jobb på samma dag, där morgonen med solskenet som stiger upp klockan fem gör startskottet  & målllinjen blir vid mattid - men vad gör det? Tröttheten slår inte fast någon bestämd punkt utan låter kroppen & tankarna göra
sitt race, det går! Jag sticker inte under stolen med att njuta av min moders hemlagade lasagne hemma i huset, det gjorde gott! ( Förvisso är min kidneyböneröra inte fyskam den heller, men mammas mat kommer alltid vara snäppet bättre!)

Det är fint att Ane Brun släppt sitt nya album, det klingar lagomt fint någon timme innan midnatt!



( Bild lånad av pitchfork.com )

You´re the storm














På tal om värme.
På tal om släktbands som knyts ett steg hårdare för var dag som passerar.
På tal om att inte vara ensam, att dela gener med en fin syster
På tal om äventyr.
På tal om havet & sand mellan tårna.
På tal om Sundsvall.

Bättre än så kan det inte bli!

Wind




Jag går all in på min nya titel turistinformatör & spanar runt med kameran med ett leende på läpparna.
Lite utmattande men full prick på ordet utvecklande, nya bekantskaper står vid dörrren & mitt hjärta stannade vid fjällvärlden efter vår resa - vi bor på en fantastisk plats gott folk!

Time




Äventyr som bjuder på en resa i de vackra fjället som är en fullspikad jobbrelaterande resa, och jag kan knappt sitta still, vad jag längtar - ge mig fjällvärlden & allt de vackra som hör till. Jag är redo & förväntansfull, håller tummarna för stekväder & utvecklande! love

Forget

Efter att jag satt ett stort & spännande check efter mötet i Storuman idag styrde kvällen med
toppklass av sällskap & ren och fin sommarvärme!
Middag ute i solskenet, där vi plockade igen viktigheter på kortaste möjliga stund från varandra, vi slog rekord på speedsnacket där brudar! (;
Tack för all energi !








( haha, olika håll är minst så bra, dubbeltupp! )

Weekend



Suktar efter vinden i håret & benen som fick äran att befinna sig i ett par shorts tidigare i helgen - är det nu sommarvärmen förflyttar sig upp mot Vilhelmina också måntro ?
Promenerade med en fin vän när syndafloden störtade emot oss, strandpromenaden var blöt - och vi var gränsen till att förtjäna ordet blötdjur innan vi var i mål, men fint var det ändå, syndaflod eller inte!
Jag gillar min tisdag.


The Captain

Det tog emot men med lite övertalning & kloka tankar satte jag handen i sidan & uttalade orden att stanna kvar i Sundsvall några dagar extra istället för att viga in sommaren med årets första dansgala.
Jag skålade istället in sommaren med mousserande vin, jordgubbar & havet vid kusten i Sundsvall tillsammans med släkten - inte så pjåkigt det minsann!

Sol i sinne kan jag verkligen säga efter vår lilla semester till Medelpad, ( åhja, solen lös igenom från Birstataket emellanåt i alla fall, haha ) men sommarkvällarna var fantastiska! Jag landade & har njutit av ledigheten i fulla drag, och gjorde kärt återseende på massvis med fantastiska vänner innanför samhällets fik under dagen - jag är lyckligt lottad som har sådana fina vänner!




Bolt on

Jag stannar upp.

Stunden efter att klockan ringer ut för att en chockerande tidig arbetsdag går mot sitt slut, görs ett par ärenden ( ja, jag pratar färdkost, ett måste! ) och sedan startar bilresan ned mot min släkt i Sundsvall.
Det är behagligt med bilresor, det känns som en minisemester varenda gång fötterna trampar mot pedalerna & vägen tar mig mot platser längre ned i Sverige.

Det finns ett lugn som lägger sig, det är bekvämt  -  det måste vara tryggheten&kärleken från mina nära.
Note to self, måste få mer koll på dessa högtider vi har runt omkring oss - överraskande ledighet mitt i veckan- vem klagar liksom?

oxx

Always one foot on the ground

RSS 2.0