Inspiring

Sista stuvningen inför resdagen och ett antal tabletter mot magen är tagna, allt för säkerhetens skull! Jag som är skeptisk mot medeciner och tar inte alvedon bara för att uppskattar dessa magsnälla tabletter, som i stora drag innehåller bakterier som är bra för mage, som i Proviva ungefär, och det tar jag gladerligen i hopp om att jag slipper råka ut för något på planet, känns inte som en vacker del i resan, haha!

Lite avslutningsfika idag med vänner på Stenmans, känns fint att se de innan jag åker. Ja, jag ska inte vara borta i tre generationer kanske men man missar mycket surr på tre veckor, det är ett som är säkert (;
Hittade bilder från en av våra föreställningar och jag kan inte annat än njuta & framförallt sakna, det var fina tider! Puss.








Hold it

Jag försöker packa de sista sakerna i ryggsäcken & förbereda det slutliga inför resan, och snart- snart tänker jag bestämma mig för att vara klar! Generellt så packar nog alla med sig saker i överflöd som egentligen bara tar upp mycket plats och eftersom det är precis den biten jag försöker undvika så ska det passa mig till fullo när jag bestämmer mig för att packa ned det, det är ju trots allt något jag själv kommer springa omkring och släpa på. Dessutom, tror jag att 75 % är läkemedel av olika slag, summorna som vi har spenderat på apoteket är skrämmande hög så jag tror jag klarar mig rätt bra på  diarrétabletter & solskydd i tre år framöver (;



Dessutom, av de få timmarna ( va?! gud, lite pirr i kroppen minsann ) som är kvar innan resan bär av försöker jag träffa alla fina vänner jag kan & igår var en middagsdejt på hotellet med Emelie inbokad, vi rullade med största sannorlighet ut från dörrarna efter middagen och vi förtjänar minsann varenda rullning haha, tack för allt finprat! <3






High and Low

Förra året bestämde jag mig för att testa något nytt i mitt liv, inte som ett nyårslöfte men ändå ett starkt löfte till mig själv som skulle bli av under år 2011 - jag ska resa! Jag har planerat en resa sedan förra året, där backpacking står på schemat eftersom att jag då ( förhoppningsvis ) kan upptäcka länderna på bästa möjliga sätt, i min takt & och i den tidsmån som jag själv vill.

Och nu mina kära vänner - BLIR DET AV!! På fredag kommer jag lämna skeppet & kalla Sverige för tre veckor i Thailand tillsammans med min bästa Viktora Forsén! Vi kommer öluffa på de öar som vi finner mest intressanta & även leva ett backpacking liv så långt vi kan. Vi har planerat resan under ett par månader & ändrat våra resplaner minst tio gånger, haha men som en första resa bestämde vi oss för Thailand som både har billigt boende och mat ( hoppas jag, kanske kommer hem som en pank lus med magproblem men isåfall, let it be! )

Jag tror att det är ett skämt, det händer inte mig - ska jag verkligen åka - OM TRE DAGAR?!
Det stämmer, jag håller hårt i hatten & hoppas på bästa möjliga tänkbara brunhet och ett tillfälle att upptäcka äventyr och nya platser tillsammans med finaste Viktoria.

När jag kommer hem hoppas jag på en redig utgång med finfolket & påskväder som steker ihjäl oss, haha!



Crash and Burn

Jag är gravallvarlig när jag säger att jag har varit på en av de bästa inflyttningsfesterna i mitt liv ( och inte bara därför att vinsten i fiskedammen var jägermeister & vodka, det borde alltid vara första stoppet på en fest, haha!) utan därför att käraste Anna & Robert hade styrt upp en bra finfin kväll som blandades tillsammans med skämtsamma & härliga människor!


Nu har jag förvisso bara kort på mig själv av kvällen där mitt feta bebisleende avslöjar vad 125 % av kvällen bestod av var - lycka ut i fingerspetsarna! Tjusigaste värdinnan bjöd på fläderblomsdrinkar & visade det charmigaste en människa kan lyckas få fram ur en lägenhet i kåddis, tack för en toppen kväll! ( och ja, tack för att jag fick fortsätta vara er inneboende som enbart käkar upp ert frukostfika & snarkar mitt i natten (;















oxx

Always one foot on the ground

RSS 2.0