Liberty walk

Jag har planerat, fixat och donat inför en midsommarresa, packat ihop & upplevt. Nu när jag är tillbaka, har landat på jorden & vinkat hej till verkligheten igen undrar jag alltid om allting var ett stort skämt ? Har jag varit borta, gick helgen verkligen SÅ snabbt & alla våra minnen, stämmer det ihop för några dagar sedan?

En underbart mysig midsommar i Östersund med min finaste, jag har pepprat bilder på allt, och lite till. De ska visas snart, här ska bombas med finheter!



Free

Imorgon drar jag och denna underbart fina brud iväg på en liten roadtrip för att fira midsommar!
Och i samma veva, kommer det till att kallas semester för min del - och att den ska spenderas ihop med S är som en sagodröm som går i uppfyllelse , nu hoppas jag bara på fint väder, mycker jordgubbar & kanske lite champagne ? haha

Hursom, hoppas ni får en toppen fin midsommar - nu ingiver vi sommaren gott folk!




Fotograf ;Tove-lina

Who says

Att finna en ny playlist tack vare en vän, enkelt med variation och genast skjuter den snabba uppskattningen fram.
Utforska nya låtar som en helt ny värld, det öppnas en lite dörr & sinnet söker efter förnyelse.
Lugnt och fint. Precis som min tisdagkväll har suktat efter.






Loving person

Antingen är jag bara väldigt väldigt förtjust i att baka bröd just i veckan, eller så har jag absolut inget att göra, är inte riktigt säker egentligen haha. Brödhögen växer och växer, Ciabatta & sirapsbröd.

Jag har kommit underfund med att vissa av mina impulsidéer inte fungerar riktigt som jag vill, jag kan inte bara ringa över någon & dricka thé med mig och äta nybakt bröd, ost & paprika på. Även om det går, kommer jag nästan säga ordet ångra i nästa mening eftersom tröttheten kommer avspeglas efteråt. Nej. Jag äter bröd ändå, och längtar till helgen och pratar med fina vänner stup i kvarten. Fina. Fina.



Live from the moment

Lördagkväll och vi testar laxtallrik från Bergmans från Vilhelmina. Det var ursinnigt gott - jag skulle nästan kunna byta alla kakor, bullar och tårtor mot lax i just den stunden ( och då kan jag säga ,att komma från mig, då är det riktigt bra ). Det var fruktansvärt gott, rökt lax, grillad lax, gravad lax - i mitt hjärta, det var superduper!
Jag kanske hade ett litet smygande laxcraving i just det stunden, men det är verkligen värt att testa.

Smörgåstårta ?
Cheesecake ?
Grillad lax, egengjord potatissallad och hemmagjort tunnbröd - Begman vann då starkt igår kväll kan jag lova, prova för guds skull! hahah






When my heart is screaming for more

Dukar upp grekisk sallad & blåbärscheesecake ( kommer aldrig aldrig lessna på den godheten ) och känner glädjen tillsammans med två fina vänner. Vi kallar det lunchbjudning med Sofia & Beatrice, enkelt  & fruktansvärt mysigt. Dagen sprang förbi oss, då vi mest pratade sönder varandra och suktade en stund framför bröllopet som ägde rum - så fint!

Tack finaste ni för att ni gjorde min lördag så fin som den kunde bli, ni har stillat mitt må-bra begär för en lång stund framöver, puss!




Limit

Hon är tillbaka för veckan och jag hugger så fort jag hittar en chans. Hon är min över en lunch, hotellet som charmerar med god mat och proppat med människor. Fredagsmys med finaste.

När är sommarvärmen här egentligen ? Jag har picknick planer som är planerade in i det minsta, det saknas bara värme och tid. Jordgubbar på en filt med en fin person.


'Jag ska gå ut och dansa varje kväll.
Jag ska gå ut i gatljuset,
dj, gör så att han och jag kan flyga hela tiden.'






Feeling like you

Jag gillar känslan av att vakna upp i mitt rum när solstrålarna har letat sig in genom fönstret och värmer mig i ansiktet. Vakna lugnt och försiktigt, utan klocka.
Skyndar mig på med joggingskorna innan solen försvinner & joggar tills min kropp nästan släpar sig hem själv, då betyder frukosten så mycket mer, hungern har satt igång & nykokta ägg är det bästa som får lägga sig i magen.
Jag tycker om när jag inte kan göra annat, än att hitta lugnet på morgonen, ta vara på dagen mer än jag skulle ha gjort då jag planerar in allt, topp till tå. Inte för att jag ogillar känslan av mycket, det är precis det jag älskar, men ibland ska jag vara mogen och lyssna på andra, varva ned - och jisses vad mycket man upptäcker, runt sig själv och om sig själv.




Loving the first one

Jag är inte enbart glad över mitt mysiga kvällsbesök, utan även att jag lyckades hålla mig ifrån att stjäla en bit eller två från kakan jag bakade en dag tidigare.
New York blueberry cheesecake plus en Ida, smaka på det - hur fint låter inte alltsammans på en måndag ?Bara det, början av veckan & jag får både stilla mitt Idabegär & sockersug.

Intensivt men fruktansvärt trevlig, det var en fint besök - tack för att du hälsade på fina du!











Live like your last day

Det är inte så att jag dör av längtan !
Nej nej. Ingen fara här borta inte, ta er tid bara.
Jag låtsas inte om trailen jag ser tills vi möts vid bioduken. Tack & hej.



Monster

Jag kan inte riktigt bestämma mig, vad som är bäst & mest älskvärt.
Att vakna upp och inte ha några planer, packa korvringen & göra pinnbrödsmet , bege sig ut i skogen och grilla hela förmiddagen.
Eller kanske att fiska, i fula kläder & lyssna på fiskarna som hoppar i vattnet och trycka på tålamodet som ska ge mig fiskelycka.
Kanske är det, att fina släkten gett dagen en helt ny mening, när vi sitter i bilen påväg hem med rökigt hår som inte går ut riktigt förens två duschar senare.

Jag har ingen aning, men jag gillar det Vilhelmina har att erbjuda runt omkring oss. Även hur fruktansvärt lätt det är att ta sig till ställen som ger så mycket känslor & lugn. Fint att leva, fint att uppskatta det enkla & tillgängliga.













Last night

Fredagen innebar studenten och ingenting annat. Att titta på bekanta, släkt & vänner som åkte ut ur skolan som mig själv för ett år sedan, och se deras glädje och framförallt dela den med dem. Välförtjänta & fina.

På kvällen blev det en sen utgång, men fruktansvärt trevligt att träffas i ett förtält och börja kvällen. Fina damer, lika fina som alltid. Sedan krogen, där kaoset utbred sig, hur kunde det få hända ? Jag tycker fruktansvärt synd om studenterna, när inget hotell fanns att sluta upp tillsammans på, utan en krog, där alla inte fick komma in. Jag hoppas de fick träffas för sista gången ändå & känna någon lycka, jag vet själv hur mycket jag tyckte om sista kvällen tillsammans med vännerna, och framförallt resten av studenterna på hotellet.

Jag klagar inte över min kväll, jag hade trevligt i lagom takt och ingen besvikelse. Oplanerat kan bli minst lika fint som planering i överflöd, det handlar bara om rätt människor <3











Good morning



14 and sold

Hur fint är det inte, att bara luncha & ta igen massvis med prat som man missat? Mätt och glädje i samma veva, kalas kalas! Nu snackar vi kanske inte den mest fancy lunch i världshistorien, men räksallad, det är som toppen på något vis ändå. Ida, du gjorde verkligen min eftermiddag, det får vi göra oftare!

Solen har varit framme ändå sedan jag gick av mitt pass, det känns - låt oss smaka på det tillsammans - toppen.
Kanske, jag säger bara, kaaanske lyckas jag få mig något som kan bli en liten början till bränna, jag kräver inte mycket, bara ett ynka litet streck. Håller tummarna för att värmen stannar, och boken är redo - här ska njutas!






Jacket

Bara känslan av att känna lukten av nygrillat, och äta med fina vänner - känslor & lukter som sparas i ett bra fack, ett fint fack. Till nu. Och till sen.

Jag startade dagen med att sätta plant & sova alldeles, alldeles för lite, vilket tog ut sin rätt på kvällen, rätt så drastiskt & mycket. Men ärligt är bra, är sant - det blev för mycket av det goda, konstigt nog. Pinsamt & okontrollerat men samtidigt, väldigt vanligt att det sker. Inget att göra åt saker, utan istället känna uppskattningen till alla fina vänner, och nya bekanta som ställer upp när det minst sagt behövs, det är för mig underbart.

Tidig kväll, men ack så rolig! Nya bekantskaper & gamla toppenpinglor, årets första dansgala avklarad. Tack för det.






''










Surprising us



Jag gillar den där känslan, då man nekar både blåsten & kylan för att kunna sitta ute och mysa. Efter något om och men, kanske, bara kanske, ger man upp & sätter sig inomhus med fin lunch och en fin människa. Servetter försvann över balkongkanten och vi kastade in handukken, men inte humör och stämning. Definitivt inte den goda kladdkakan som efterrätt för den delen heller.

Jag gillar fredagsmys lunch.
Jag gillar Tove-Lina.


Place it

För någon dag sedan inledde jag och S sommaren på riktigt tycker jag. Med jordgubbar.
Jag inbillar mig att efter första tuggan ska himlen spricka upp, det kommer vara sol i all framtid & bara bruna ben.
Det regnar ute just nu.
Men jordgubbarna smakade himmelskt iallafall, och det räcker för att jag ska godkänna att sommaren är runt hörnet!

Håll i hatten, det är fredag & nu börjar planer att smidas - helg med årets första dansgala på ingående!




''

Streetwalking

Jag tror att det snart kommer sägas ; det vanliga? till oss när vi stiger in på hotellet.
Är det en ny favoritplats? Eller måhända bara ett alternativt häng tills alla vår favorit Stenmans öppnar igen?
Svårt att säga, men tills dess, så hänger vi mer än gärna på balkongen på hotellet, med en kaffe i handen & fångade av stormvindar som hellre vill blåsa av oss håret än låta solen ge oss något märke.

Kaffeslurk.
Fin vän.
Blåsig dag.






Morning star

Idag är det verkligen sommar ute, och jag har ett jobb som innebär att sitta inne ett x antal timmar under solsteket - hejdå brännan 2010, det är ingen idé att du och jag försöker göra ett lagarbete i år, ovärt, vi satsar på nästa sommar istället! haha

Jag lät även Kajsa klippa en del i mitt hår idag, hon är verkligen en förhimla rar tjej! Hon lyssnar till fullo och jag måste säga att jag har saknat att sitta i hennes frisörstol & surra en stund!






oxx

Always one foot on the ground

RSS 2.0