Only

Bara för att jag inväntar fin besök under söndagskvällen bjuder jag på en gammal goding.
Här ska mysas , och pysas, och njutas & ja , allt detta fina som ingår i paketet då man hänger med fina V.

Fyfabian vad jag har tur !




Get up

Jag är ungefär lyckligast i världen.

Jag fick fin hänga med min finaste A i min stuga, med elden som sprakade i kaminen, åt choklad & frukt tills dess att valkarna på kroppen sköt oss med hemska tankar om framtida dagar, och pratade sönder varandra tills vi knappt orkade hålla ögonen öppna , det är så det ska vara  - vi passar på, när vi fick lite ensamtid & körde fullt ut. Mysigaste på länge. Jag har saknat dig.

Emelie.
Sockerintag med halloween tema & tog igen saker från dagar som gått, för det räcker aldrig till med tiden som utdelas.
Det gör det nog aldrig.





Pay

Jag fascineras av hur en kväll, utan speciella önskemål & särskilda planer med enbart siktet inställt på att umgås med en vän innanför hotellets väggar , gav oss en kväll fylld med spännande upptäckter, och en längre kväll än vad som var tänkt. Italiensk afton med Tova under fredagkvällen, där vi mättade oss med pizzor & ett par glas öl som satt fint som en avslutning på en vecka, där folket suddades ut under kvällens gång men vi underhöll oss på bästa sätt. Du är toppen du, tack för kvällens lilla oplanerade utgång <3

Och bara för att jag föll dit i fördärvet under fredagen, gjorde jag irish coffee på kvällskvisten igår - klirrar fint !


I am not a robot

För ett år sedan  vid den här tiden vaknade jag upp av bullret & de ständiga livet på Sveavägen utanför mitt fönster.

Idag vaknade jag upp av ljudet av en skoter som körde längs vägen.


Det är charmigt vad livet har att erbjuda vid olika tidpunkter.

20:02

Object

Tappra försök att bräcka varann.
Min fina vän i Stockholm & jag.

Kassa mobilbilder där vi visar hur mycket snö som fallit på marken utanför vårt hus ( förutom den plogade vägen jag står på förstås, fail) , avståndet gör det hela så mycket spännande, för det är ju trots allt lika roligt & chockerande för min del att kängorna & tjockvantarna är framme redan nu. ( likaså motorvärmaren, skraparen, kalla tår, förkylning, hala vägar & rödblommiga kinder  - score!)

Må du vinne min vän!





Rube

Jag vet inte vad jag gillar mest. Att kunna lura i min Sandra Hedlund falafel på en lördagkväll när jag ber om det, bara sådär & trycka i henne kladdkaka - varningstext ( köpeskladdkaka, vad gör jag mot mig själv egentligen ?) och veta att vi sågs för bara några timmar sedan, gånger ett par till, och ett par till - jag vi sätter inte ribban högt - en vecka.
För hon bor nära, jag hinner knappt gå ut ett par nya skor så hinner hon vara med vid de första stegen, ja eller något mer glamoröst -men vi hinner ta del av våra liv i alla fall. Östersund är nära, det gillar jag.

Okej.

Jag insåg genast vilka enorma cravings jag kommer att få efter köpes kladdkaka hädanefter, smaklökarna kommer att få sig en rejäl omgång  - come to mamá!


Let´s play




" Att käka en chokladboll ur en hjärtformad rosa skål gjorde helt klart mitt socker på bättre humör "





Addicted to you

Efter några timmar på jobbet slängde jag mig på 45:an mot Östersund i mina sunkiga kläder & njöt av att sitta still på en buss i mörkret, tvingad att vara lugn, tänka, lyssna på musik och känna en viss avkoppling. Jag borde helt klart åka buss oftare ( utan Nkb boken, det kändes inte som en prima sysselsättning under en lördagskväll )

Efter att ha avgudat lägenteten fikade vi inpå natten med gott té & surrade ihjäl varandra,och skapade oss nog lite ofred med grannarna, jag lär inte våga komma tillbaka innan jag har bytt både hårfärg & kanske kön, vi får se.
Vi käkade söndagsbrunch mitt i folkvimlet & brassade på rejält med allt vi fick tag i, att rulla fram i butikerna efteråt i hopp om att hitta något fynd gjorde det inte så lätt, jag skyller på de amerikanska pannkakorna. Inte jag. Pannkakorna -  definitivt dom.

Vi hade bokat bord på Arctura på kvällen, i en hög byggnad som gav oss utsikten över hela staden, där vi köpte in alldeles för dyrt vin ( en hunka, för en liten liiiten slurkt, mygod! ) & käkade tre rätters , vid vårt bord för två.
Lusläste butikerna dagen efter, skapade oss definitivt ryggbesvär när vi bar hem påsarna & har äntligen ( dubbeltumme upp här! ) sett Dear John, vilken film!

Slutsummering ; övermätt & underart nöjd tjej efter en helg med finaste S



















http://www.jamtkraft.se/arctura/

Children

Idag har jag blivit bjuden på frukost.


Frukost, av den bästa( vilket hejdlöst leder mig in på barnen i bullerbyn, himla fin flaschback & liknelse där!)










Beige

Andas in & andas ut.

Det känns som att jag har varit iväg på semester, kanske inte Thailand eller Kreta måhända - men Östersund till S i några dagar och det är ungefär samma avkopplande känsla som jag brukar hitta under semestern, som hos henne.
Det har gått alldeles för fort, men det känns fint att äntligen kunna vara med i tankarna när hon hädanefter pratar om saker som ligger henne nära nuförtiden, lägenheten, staden & kurser, när jag nu har fått se allting ur hennes synvinkel.
Det var på tok för mycket fina saker som fanns i butikerna för att bli lämnade kvar på ställningarna & hyllorna när vi gick bergsäkergång fram på gatorna, jag ser det som att vi gjorde oss alla en tjänst, mycket win win till världen so to speak - då vi bidrog till mer klädpåsar i våra händer under dagens lopp & ännu mindre kvar i butikernas ägodelar.

Tummen upp för oss att vi äntligen har sett Dear John & att vi har varit de mest ivriga personerna som prioriterade bruncher & fina middagar än biobesök  - helt klart rätt val om ni frågar mig om mina nyblivna 7 kilo som gott hänger med en stund framöver, haha! ( Jag slänger upp mer bilder senare, de få jag kom ihåg att ta under mina matchocker )
Tack för i helgen bästa du.




West Coast

" I never liked this apple much
It always seemed too big to touch
I can't remember how I found
My way before she came around

She keeps a toothbrush at my place
As if I had the extra space "


Snart kommer jag till dig.



See me again

Jag får en kick.
Känslan skjuter genom mig då jag tänke på hur mysigt vi hade det.
Snö utanför fönstret, vi mötte upp varandra med halsdukarna virade tätt, tätt runt halsen & drog av oss vantarna.
Det är vinter, det blåser genom kläderna som aldrig förr, och det är torsdag.

Det är Sofia som gav värme under dagens bestyr. Puss.











One life stand

Om kaffekoppen inte skulle finnas med under dagens gång, skulle kroppen somna ifrån omvärlden snabbare än blixten lyser till, inte för att det är tragiskt , utan konstigt nog ganska skönt, för den lever, den arbetar, den utvecklar & framförallt har många olika bollar i luften samtidigt. Då jag lyssnar på fina ordlistor som har kära namn som "körsbärsblommor & småsten" som är skapade av en fin människa, så tittar jag ut & ser sanningen, snö  - bara sådär!
Det är Oktober, snart ska klockorna ställas ( hur ska det vara möjligt att komma ihåg?! ) och det blir mörkt utanför vid det klockslag jag slår igen butiken för att samla kvällen till något vettigt. Om det blir snö så snabbt, då blir det nästa månad ännu snabbare, och utan att jag vet ordet av det finns julfirandet & myset där.

Jag hör när en vän berättar hur första lussebullsbaket är gjort. Dit vill jag.

Det bästa med dagen är hur jag fascineras, och nästan skämas över att jag fortfarande, inte än, inte riktigt förstått - hur bra vänner  & människor jag har omkring mig. Gång på gång bevisas det, och jag blir känslosam - för det är för min skull det görs & tacksamhet går inte att framföra på samma sätt som de känslor jag känner. Ni lyssnar så bra.

A bit closer





Hon, som ger kärlek & skratt. E.

Bad moon

Med en sliten look efter ett långt arbetspass infann jag mig med min fina hälft, S, för att äta middag med ett x antal härliga tjejer på hotellet - bad om att få den "godaste drickan", fick mig en cola & njöt av några timmar sisådär med flickorna innan jag körde hem, trött & nykter  - i full dimma, hur är det möjligt att man ska kunna se något kvällar som dessa ? Höst, kom inte & ta oss än , inte än.

Jag skrattade mig gott igår, inte bara därför att jag fick träffa mina gamla arbetskamrater som välkomnade mig i den stora familjen, som har varit min under sommaren, utan därför att hon är hemma igen, Evelina Larsson. Blev bjuden på toppen lunch & hann surra bort ett par timmar i hennes sällskap tills jag tog mitt mogna förnuft till fånga & åkte hem för ärenden - mitt på ljusa dagen, ( skämmes ! ) men det är därför att vi båda vet, vi syns snart igen - mitt hjärtegull.
Du är på hemmaplan och sprider glädje.






Woodie

Jag grattade mig själv igår åt mitt namn, egentligen hade jag glömt bort att dagen borde spenderas med att skrika ut mitt namn till världen & folket då jag istället blev påmind när människor i min omgivning kom ihåg det bättre än jag, tack fina ni  - mitt namn & jag tackar er !

Det finns hopp och tro, i allt. Då lunchtimmen började rinna mot sitt slut, skickade jag iväg en hälsning till Anna, visade min saknad & hur jag suktade efter henne mitt inne i lunchångornas mitt - och innan jag visste ordet av det, stod hon bredvid mig med eftermiddagsfika åt mig! En chokladkaka & energi som togs emot av mig med öppna armar, tänk vad den kvinnan kan - och gör! Det lilla betyder.




Bumpy

För att det är hon, som fyller år -som ska firas, hurras & få den bästa dagen hon förtjänar!
Hon bryr sig om allt, och alla, det som rör i henne, talar till henne  - dem ger hon omtanke & energi, även fast hon inte vet om det. Hon har stöttat mig i så oerhört mycket, under en intensiv  & inte alltför lång tid  ( men tiden börjar rulla på hjärat, snart borde vi fira våra månader tillsammans hjärtat, det är ett datum som inte får glömmas ! )
Den tid, då jag var omgiven med de mesta intrycken, nya livet & faktum och att flytta till en ny stad & vänner, där, som i en film - lärde vi känna varann och sedan dess har hon varit min, som en underbar storasyster som alltid finns där att hålla min hand  & ge mig stöttande ord!

Hennes andra hälft, piloten, som har låtit mig få ta plats  & lära känna henne under samma tak som honom, har gett mig samma stöd  -  det är människor som förtjänar så mycket, och har så mycket att ge till varandra .

Tack för att ni finns, Anna & Robert - och hurra hurra hurra för dig min älskade på födelsedagen ! Tack för allt gofika - hoppas du haft en toppen födelsedag ! Massor av kärlek till dig.





Your fear

Huset har varit fullt men är nu tomt igen, som när på all godmat som blev över från festen, den bästa bakismaten med ett annat namn. En lyckad kväll, där jag såg leenden, hörde fina tal & samtalade med människor till sent på natten, längre än de senaste kvällarna på hotellet  - hur går det ihop ?

Frågesport & en flopp med musiken, då allting slutade med kasettband från gamla dar, man tager vad man haver med andra ord!Min släkt, som får mig att känna sådan glädje under dagarna, och låter mig vara mig, sprudlande, & se kärleken de har mot mig och mina nära & kära, vad vore livet utan dem ? Min skål är nu åter fylld med energi & den har även delats med min finaste storasyster Viktoria som har hängt med oss under helgens timmar - underbart.

Jag är nöjd, annat finns inte.




Dawn

Tredje kaffekoppen för idag, det känns fint att vakna till med lite hjälpmedel. En ledig dag, i solskenet - jag stannar upp - vad göra man på en ledig dag när det fortfarande är vardag ?
En joggingtur på morgonen & sedan ett mysigt samtal - släkten är påväg upp & förberedelserna börjar ta fart - imorgon ska min far bli firad, 50, inte dåligt.

Det betyder att massvis med människor som jag håller om så, ska samlas, under en kväll och fira. Det är älskvärt, att träffa alla under samma tak och förhoppningsvis få en lyckad kväll tillsammans, vilket jag inte är ett dugg orolig över.
Förberedelser, och här sitter jag, jag skäms - pyssel, mat & dukning & invänta några tidiga gäster, det får bli min schema.

Grattis igen min fina Pappa, hoppas du kommer njuta av morgondagen i det minsta - det är du värd.

oxx

Always one foot on the ground

RSS 2.0