Bridges

Att sitta i soffan med tidningen kan vara allt som behövs för en lite stund. Uppdatera sig lite, smälta in lite nya intryck som har hänt under dagen, men även hitta en kaffepaus som oftast är ren uppskattning. Dock lockar inte första sidan som handlar om att sexhandeln är tillbaka, vad hände med alla dessa underbara nyheter om bortsprungen katt och hotellets nya planer inför hösten? Nej, jag saknar nog allt Vilhelmina aktuellt och dess glans!





With new footsteps

Att vinka av familjen vid flygplatsen, ännu en gång, och känna att jag inte riktigt hunnit ge varken dom, mina resterande vänner eller mig själv den tiden jag behöver innan jag lämnar dom igen. Flygstolarna fanns det inte många av och molnen sträckte sig långt inpå resan så att det inte spelade någon roll om jag satt bredvid fönstret eller inte. Både start och ladningen gick alldeles utmärkt och vi landade precis som vi skulle, frågan är bara -  har jag hunnit landa?



Viva la loca

Att börja kvällen med fina vänner i ett fint sött kök. Musiken som flödar ut från bergsprängaren och den goda maten som lägger sig fint som snus i magen. Härliga samtal och skratt som lägger sig som en fin minnesbild som jag tänker förevigt spara. Att cirkulera från dansgalans insläpp till statoilkön som en nykter individ i samhället med en fin vän på passagerarsidan. Avslutningsvis rymdes både vattenmelon och en tekopp i kroppen som gjorde att jag somnade mer än gott i min säng.

Att uppskatta vännerna som finns runt omkring, ni kommer att vara mina ögonstenar så länge jag lever! TACK
















Living

Att promenera längs en tätbeväxt väg där gula intryck gör sig klara, allting närmar sig med stormsteg och snart får vi inte lov att använda ordet sommar längre. Snart vankas det god mat i familjen björks hus och jag känner mig nyduschad och glädjs åt tanken att få träffa min fina innan det bär sig av igen. Jag hoppas jag ser många nöjda ansikten ikväll, för det är trots allt årets sista gala.



Wash off

En natt då jag trodde att sömnen ville ta den största platsen och övertaget. Att ligga som en död fisk och spendera minuter och timmar med att söka i detta hålrum efter ideér och lösningar, på problem och såvida hur morgondagen ska slå till ro. Denna besynnerliga vana att ha en annan människas kropp och sinne centimetervis ifrån min egen. Ett tomrum som försöker fylla sig själv utan magiska och märkliga krafter.

Med vetskapen om att jag sover utan dom som ligger mig närmast hjärtat.




Right where we are

Lite mer än två dagars sammanlagda klocktid har passerat och jag har befunnit mig i två olika hus, i två olika sängar och har sagt frasen ; god natt och sov så gott till två olika ansikten.
Det är snart som jag kommer att inse innebörden med ordet saknad, på riktigt.












To know the truth

Att fiska öring i en fin bäck. Ro längs en sjö och titta på solnedgången och titta på hur flötet försvinner under vattenytan.
Grilla marshmallows i en öppen spis och ha ett fint litet satc maraton till sent på natten, det är att umgås med älskade Viktoria.








Working all day

Att äta naturgodis tills magen varnar för att spricka totalt. Uppdateras lite om dem nya filmerna som visas, och snart ska komma. Sitta uppe till lite över midnatt och sedan somna in som ett barn, ett riktigt välbelåtet barn.





Looking pretty

Att få ett olpanerat infall av att skapa. En laddning med scones som innehåller smultron och nötter till all ära. Slukar allting med måtta till en kopp grönt té. Världens tristess känns alldeles för långt borta, men det tackar vi för.




If I could turn back time

Att känna sig som en riktig skogsmulle och plocka bär i skogen. Njuta av dem med choklad krossad glass framför en rolig film. Promenera tills benen värker och ta igen tid som man missat med varandra. Småprat inpå natten och sovmorgon utåt dagen. Att umgås med Beatrice Lilja.








 

Would you marry my best friend ?

Att sitta gömd bakom en soffa i mörkret med en tuta i munnen. Titta på alla dessa vänliga ansikten som har samlats för en persons skull, Tovelina. Sista mötet innan den stora flytten och saknaden kryper fram. Tårta, frukt och godis var uppdukade och ett dopp i det blå, för vissa, avslutade kvällen. Ballonger smälldes om vart annat och skratten ekade upp till andra våningen. Att ta hand om varandra, det är nog allt det bästa.









 

You cut me deeper an deeper

Att känna smaken av räkor i solskenet med fina vänner.  När man passar på att njuta av tiden med varandra innan det är hundratals mil som styr nästa besök. Göra som när man var liten, dricka saft ur ett sugrör i en trädgård och prata gamla minnen. Det är nästan så man glömmer bort hur nära man är vissa personer, det går inte sticka under stolen med ens egna bekväma position. Det är något som riktiga vänner lockar fram ur en.





When you don´t need a thing

En söndag då vädret inte lockar sitter vi inomhus och skrattar åt allt det blöta utomhus. Med en varm kopp té i handen och skratt som ekar i byggnaden kommer mysigheterna fram. Ämnen som man sedan länge tillbaka trodde var urpratade tar fart och tiden flyter fram, som alltid. Gästerna försvinner med mellanrum och jag varken hör eller ser annat än min fina vän och min andra omgången av té.







Welcome to the world

Att vara med om ett dop. Känslorna blev allt så mycket starkare över allt det fina när det utspelade sig i trädgården vid sjön, precis som jag tänker drömma om att ha det en gång. Alla människor samlade för en persons skull, Julia. Fina vackra Julia. Umgås med släkten under ett par timmar där sliskbordet och bordsunderhållningen var i topp, min egna söta tjocka släkt.

Att sitta med fina vänner under kvällskvisten och se mörkret slå till, samtidigt som godsaker i mängder var uppdukade. Musik och bilder i en himla blandning, men även skratten och de otroligt fina människorna. Mysipys kväll.










   

   

Moving faster

Längtan som ett litet barn har jag haft. Att få sakna lite över ens förmåga. Glädje som sprider sig från fingertopparna ned till tårnarna . Sällskapet känns för en gångs skull lika verkligt så man faktiskt kan ta på det, inte som en dröm, utan äkta vara. Min äkta söta vara, Sandra.






 

I changed my cloths

Promenad med mitt hjärta i dalasjö igårkväll. Något vi kan kalla för en tebjudning med film. Mysigt prat över ett par timmar då tiden bara rinner ur händerna. På kvällskvisten släcktes alla ljusen och bilfärden hem kändes längre än vad den brukar göra. Det får inte kallas lagomt, det var bra många steg över.






Take what you get

Jordgubbsätandet är fortfarande i full gång, något mina smaklökar alltid kommer att vara öppna för. Tiden har ägnats åt min vän, från huvudstaden, med promenader och samtal. Vinkar glatt till människorna i byn som klipper deras gräsmattor och leker med barnen.
Att prata med dem äldre, ett stenkast ifrån mig, och lyssna på deras historier och dela med mig av mina upplevelser.

Att dela, och att få igen, dubbelt så mycket.







   

No more mr bad guy

Att klippa ut citat som faller mig i smaken. Klistra in annourlunda bilder som inte har någon vidare mening, men ändå en betydelse för mig. Att använda alla tidningar som legat och samlat damm på hyllan till ett vettigare syfte. Bläddra, klistra, titta och begrunda.

Att få inspiration.


Return

Inte längre ligga och lyssna på kvällen till bilarnas vrål och folkets röster utanför fönstret. Sitta i planet och se allt ljus och rörelse försvinna bakom fönstret och istället välkomna regndropparna vid sagadal. Börja morgonen med ägg från hönsgården och promenera längs den smala vägen där myggorna bestämmer.
Mitt hem.


Leave, left?

Kina mat igår.

Testa de alla ovanliga saker ur buffén = ett +
Klarar av att äta med pinnar utan att spilla fasligt mkt = ett +
Älskade efterätten ( friterad banan ) = ett +
Använde gaffeln på sluttampen = ett minus

Jag gick därifrån med två plus i kanten !

Summering ; kinamat är bra för själen, och självförtroendet. jahadå.





 

Letting it go

Man kan varken bli för liten eller för stor för grönan enligt mig.
Vi åkte och åkte och det är alltid lika roligt att vara där, synd bara att man var tvungen att köa i 25 minuter ibland för att åka i någon minut men det var det lätt värt.

ja justja, jag betalde 289 kronor för ett åkband och vi gick in i pettson och findus huset och åkte tekopparna. Ja precis, vi betalade för att gå på ett antal barn attraktioner med, men livet är alldeles för kort - det är bäst att passa på att vara lite barnslig när man väl kan! 









 

   

 

Like everything else

-  Gjorde ni sådär med rumpan ? Putade ut det mesta ni kunde ? 

- Jaa

- Nej ?

Två av tre lyckades iallafall och med det sagt drar vi till grönan !



Hard rock

Igår var jag en bortskämd liten flicka, vi åt på hard rock café till middag och så gott det var !
Hela stället var så speciellt att jag mestadels satt och tittade runt i rummet för att kolla på den coola utsmyckningen. ( jodå, jag hann vara social också - två saker samtidigt vettniiii ) . På väggarna fanns tv - skärmar som spelade olika musikvideos och ett antal gitarrer fanns att hitta i rummet.

Nu har jag bara ett par kvar att gå på innan jag har gått på alla som finns i världen!!

det är inte så fasligt långt kvar

typ

39

.....

Eller så gör jag något annat av mitt liv ?

typ...utbildar mig till något bra och skaffar ett bra jobb?

....

NÄEEEEH!!








 

Kissing the life

Igår var jag på något fiffigt  ( läs - bra för plånkan ) , nämligen utegympa!

Det är ett ute pass i en park fast gratis ! Jag har börjat bli rätt så less på min träning och det känns så skönt att bege sig till ett ställe och sedan bara lyssna på en kvinna som står skrikandes på en plattform med bra musik och bara följa med i svängarna.

Då handlar det dels om att få vara ute i solskenet och träna men även att slippa tänka på vad jag gör  - hallelujah säger jag bara åt att hoppa till alcazar med andra människor och slippa planera vad  jag vill göra  för nästat steg!

Imorgon ska jag gå på ett pass som en kille har, det kanske blir som om jag hade blivit antagen till lumpen fast jag  hoppar till lady gaga ? Man vet aldrig .



I´m looking to it

Var ute i parken igår och stekte, och har insett till min förfäran att jag har köpt en tjock engelsk bok. Inget fel med det tänker ni nu, nej egentligen inte, engelska är hur bra som helst att läsa, jag lär mig bara mera och sådant kan aldrig skada men nu hör till saken att jag känner att jag tappar läsglädjen eftersom jag ska bli säker på orden innan jag fortsätter, jag vill ju förstå ALLT!

det blir inte samma sak som när jag läser om en stor fight som utspelar sig ;

han slår sakta mot...axeln....och griper tag.....i den stora ...byxan ? gropen ? grodan ? yxaan ? jaha, YXAN!

Innan den meningen är slut har jag nästan glömt bort vem det var som stred, vem läste jag om egentligen ? Eller ännu bättre, vilken bok håller jag i handen ? yeah, you get it - jag kommer förstöra boken innan jag är färdig med den, haha.







 

Around the clock

Andra omgången av halmstad semestern. Så fort jag tittar på bilderna vill jag tillbaka och njuta lite extra men eftersom jag har skaffat mig ett par kontakter får jag helt enkelt se till att göra det i praktiken en gång till.

någon gång

typ om några månader

eller år?

snart får duga för stunden

Dock skulle jag kunna skippa alla maneter, även fast dom inte är farliga ( eller ja, vissa ) så simmade jag mest omkring och spande efter några som skulle döda mig ( nej, jag vet - det kan dom heller inte göra ) vilket måste ha sett rätt så dumt ut !
Men ja, det fanns fler människor som såg roliga ut - som transvestiten som bar högklackat, kjol och skägg ? Det kändes som en rätt så rolig blandning, men klart - att blanda på är ju aldrig fel. Men jag hade något roligt att titta på iallafall och det är ju aldrig fel, haha.












 

Sunny day

Nu är det så att jag har lovat sandra ett inlägg tillägnat henne så det finns ju inget i världen som ska låta mig inte hålla det avtalet , så varsågod sötnos - tillägnat dig med alla bilder från HALMSTAD som var min semester!

Och ja, som ni såg trodde en av mina vänner att jag var utomlands ( hur dålig kontakt har ni egentligen tänker ni nu ) men jag flög till halmstad som jag måste säga är näästan som utomlands. Sandstränder och havet  - det är väl ungefär det man far utomlands för att fånga? Eller ja, möjligtvis maten men det löste sig mer än bra i halmstad det med - älskar nya recept !  ( om du läser det här mamma var det inget erbjudande att jag ska sköta maten i huset resten av min levnadstid, bara informera om recepten )











    

     

Jag kan nog faktiskt inte hålla allt som jag lovade, mera bilder to come senare säger jag istället. Som ni ser hann jag med rätt så mycket på en vecka, sol, bad, kaffe, barn och såpbubblor, grillning vid havet  och ja, en av dem viktigaste sakerna -. utelivet i halmstad!

Moving

Sådär ja. Nu är jag hemma igen från min semester.
Låt oss tänka hur det känns över en sekund eller två.

en....

två....

JAG VILL TILLBAKA!

vad är det roliga med semester när man enbart hittar lugnet och bekvämlighterna och sedan ska ryckas bort från allt som kallas trevligt och bli kastad till lejonen igen?!

vah? den frågan ställer jag mig ett antal gånger, och hittar då svaret - "du är fortfarande ledig Jennifer, du befinner dig bara på en annan plats än vad du gjort den senaste veckan "

jamen dåså! Låt oss skratta tillsammans åt alla dessa barn och fortsätter dagen i samma takt, inte göra någonting alls typ...så skönt!

oxx

Always one foot on the ground

RSS 2.0