Thunder

 
 
Nu börjar det märkas, vita snöflingor har fallit på marken och jag hoppar upp & ned av lycka ( och självklart skäms lite grann över att jag inte befunnit mig ute i spåret ännu, jag nöjer mig med att titta på eliten på tv än så länge )
Täckbrallorna är fortfarande nedpackade men lite röda dukar här & var har börjat leta sig fram!
 
Jag har i varje fall druckit glögg, och då behövs det inte sägas mer, välkommen julen!
 
 
 
 

Tasty

 
Jag har ätit sniglar!!
 
Det var bara det jag ville säga - HE GÖR VI OM VETTJA!
 

Soon is better than nothing

 
 
Kanske inte ett årtionde senare än resten av Sveriges befolkning, men fyra månader i varje fall - då tar jag inte i överkant, då är jag bara ärlig - jag har börjat lyssna igenom sommarpratarna som sändes i sommar!
Himlarns vad bra det är!
 
Har precis lyssnat igenom Elsa Billgrens spännande historia, vilken inlevelse i upptäckterna av tyllkjolar & giftemål hon gör. Hela vägen från historierna i gamla kläder till uppväxten där hon bjöd in folket på gatan till cirkus i deras lägenhet. Hennes historier kan jag gladerligen drömma bort till en stund, pastellfärger, åh, pastell!
 
Anja Pärson - hur hon har burit känslan av att fatta tycke för det andra könet, hur karriären har tagit sina tvister & helt enkelt hur det kan bubbla i magen av att vara tillsammans med en tjej, minst sagt spännande!
 
 
Lyssna: Elsa Billgren
 
 
Lyssna: Anja Pärson
( Alla länkar är lånade från Sverigesradio.se )

Creme

 
 
En bra känsla i magen helt enkelt, bara sådär.

Summerlight

 
Ett kort från i somras, då jag hängde vid hängbron en sen sommarkväll & fotade ljuset.
Starka klarblå örhängen & blonderat hår, en stark ton ab blont - men nu är jag less, nu börjar det gå mot mörkare tider och håret borde göra likaså. Det ska bli ett besök hos frisören framöver, eller en kär vän som har talang, återkommer!
 
Det går fort med veckorna, och en kollega nämde att det knapprar in mot jul, 6 veckor kvar?! Är det dags att panik baka än?Jag känner ett behov av glögg och lussebullar, men jag ska hålla ut en liten stund till - än så länge kör jag på äggmackor & mycket mycket kaffe, heja!
 
 

Behind

 
Har konstaterat att snön är på plats, det knastrar ganska fint under skorna under kvällspromenaderna och börja morgonen med att ta undan 15cm snö på bilrutan hör nu till vardagen, vad kul! Det betyder att det inte är alltör länge innan det är okej att plocka fram glögg och massvis med röda saker i lägenheten, hurra!
 
Jag har varit på dop som i samma stund visade sig vara ett bröllop, himlarns vad fint det var! Höstfärger blandat med fina människor som var uppklädda! Största pluset under dagen var att kunna släppa fram tårarna, tjuta lite lagomt och bekräfta att det är mer än tillåtet - vackert!
 
 

oxx

Always one foot on the ground

RSS 2.0