In the morning of the night

Jag längtar till onsdagkväll då vi kommer ha mötet om basketen. Jag önskar att jag hade all tid i världen så jag kunde dela ut den till att ställen jag vill, så jag faktiskt hinner med allt jag känner för. Basketen kommer jag inte kunna satsa på fullt ut i år heller känner jag redan nu, det kommer krocka med allt annat. Dansen kommer ta upp en otroligt stor tid igen, vi kallar det projekarbete ja. Men ett möte ska bli avklarat och sen hoppas jag att det finns tillfällen då basketen kommer komma i första hand men det är bara jag som kan bestämma det, ännu ett val.

Jag tänker krypa ner i min säng och bara vänta in den nya dagen med nya val, chanser och möjligheter. Jag vill bli överraskad hur det kommer att ske, och vad som kommer bli av.

Things are changing

Även fast det inte känns rätt, det stämmer inte överens med vad man känner, vill eller hade planerat. Det behöver inte vara ngt man ville skulle hända egentligen utan bara ngt man trodde skulle bli av. Men när det som skulle ske inte stämmer överens med vad man en liten stund i sitt stilla sinne trodde känns allting fel, fel fel fel fel och åter fel och jag gillar inte ordet fel för fem öre. Jag brukar inte vara den person som säger att jag önskar att jag kunde ta tillbaka saker, eller önskade att det inte skedde för jag tror alltid att allting har en mening. Men det finns fel och rätt tillfällen att få fram saker på, men jag inser att man inte riktigt kan välja dom särskilt bra. Jag tror också att även om man förstår varandra löser sig alltid sakerna, förr eller senare. Det är nog bara stunden tills båda parterna har kommit dit som är jobbig. Det känns även lite illa att skriva ner orden som jag nyligen har insett men alkohol kan verkligen vara människans värsta vän ibland.

Visions in my mind

Kyle xy är ju underbart, hur har jag kunnat låta bli att se det tidigare? Det var tidsfördrivet som gjorde att det blev ett par avsnitt och det är bara lovely rakt igenom. Sen att huvudpersonen är snygg nanting gör det hela ännu lite bättre.

Pressen över engelska C vart ännu värre efter andra lektionen som vi hade. Men jag känner att jag ska bita ihop och försöka för jag kommer inte komma någon vart om jag inte vågar prova. Jag vill lära mig mera engelska, bli bättre på grammatik och allting som hör till och om jag ger upp på direkten bara för att hon har höga krav är det inte värt att jag satte mig i klassrummet från början. Om jag sedan misslyckas är en annan sak, men då har jag iaf försökt. Time will tell

Jag är sugen på bbq imorgon. Jag är sugen på att grilla. Jag är sugen på stina. Jag är inte sugen på ordet sjutton.

With every word you say

Jag gillar inte att skicka tillbaka saker, jag trodde att mina saker som jag gått omkring och väntat på skulle passa men jag hade fel, lite mera väntan innan jag kan använda det på riktigt, tackar.

Uppstarten av engelska C idag. Jag visste om att vi skulle prata mkt engelska i kursen men inte ständigt och utanför klassrummet men det är bara bra egentligen, jag kommer inte klaga senare då jag har kommit in i det och engelskan flyter fram av sig själv, förhoppningsvis. Men just nu är jag nästan lite rädd, jag känner mig så dålig när det handlar om att prata engelska efter en hel sommar, det kommer nog att få ta sitt lilla tag och kursen hoppas jag väntar lite på mig.

Det är skönt att vara tillbaka. Även fast det öser ner regn under dagen kan jag sitta inne på stenmans med en kaffekopp i handen och prata mys med mina vänner. Jag har saknat att bara vara i deras sällskap under sån lång tid, nu är det tillbaka. Men snart kommer alla kurser komma igång och då kommer vi inte få en lugn stund över till sådant. Det gäller att vara pigg och njuta av dagarna på skolan istället, det lät som en utmaning. Puss på min klass och glädjen som dom har gett mig i veckan.

Don't give me

Jag har suttit ett bra tag och faktiskt försökt mig på att ändra utseendet på min blogg men efter en stund av misslyckade gav jag upp. Jag trodde att det skulle gå smidigt och bra när jag hade många ideer med mig men imorgon när jag är lite piggare ska jag se till att det blir ngt av det hela, den är rakt igenom boring just nu.

Dagen har varit toppen. Jag har käkat GOD lunch på folkan med en del av brudarna ur klassen, haft en konstig uppstart på en ny kurs och rundat av med stenmans med andra söta människor. Jag har haft ont i huvudet mesta delen av kvällen och till råga på allt har vi fått virus på den andra datorn och jag känner mig världelös när det gäller teknikens under ikväll, det lämnar jag också åt morgondagen. Jag märker av att skolan är igång. Det blir faktiskt ett puss idag ändå.

Make a wish

Första skoldagen, första starten för året och jag fick träffa alla underbara med stort U. Jag är kanske inte tillbaka i rutinerna än men dom kommer redan smygande. Jag har skrattat och mått så bra i deras närvaro idag, det är trots allt en hel sommar mellan stunderna vi har haft. Trean, ordet smakar lite ovant just nu men jag tror det kommer med tiden, för det är faktiskt vi som är dom äldsta, sista som ska ut ur skolan. Jag saknar att se dom förra treornas ansikten, prat i tc och nya kontakter med dom som kom under årets gång men nu är det massor av nya ettor som springer omkring i korridorerna istället, dom vill jag inte påstå att det är ngt fel på.

Kvällen/natten avslutades bara perfekt, jag hade med mig sandra hem och myste med henne. Till vårat befogande hade vi naturgodis, mysiga samtal och satt inpå natten och grillade marshmallows i vårat mysiga rum. Jag är tillbaka med känslan av att alltid ha henne bredvid mig igen, och det mina vänner är värt mkt. Puss på en bra kväll

Come back in time

En härlig kvällspromenad med många mysiga samtal som jag behövde, alltid lika härligt att prata ut om saker och ting i tid och när man själv inte riktigt vet vad man håller på med. Imorgon kör vi igång med allting igen, ett år kvar och det startar imorgon, hoppas på en lugn början. Ska bli toppen att se allt folk igen, särskilt min älskade klass.

Jag hann faktiskt med en liten film idag ändå, det vart music and lyrics som jag trodde skulle vara lite mera kärlek i sig än vad den hade men att sätta på musikspelaren efteråt och höra All By Myself med Eric Carmen gjorde den automatiskt lite mysigare än vad den redan var innan hahaha. Nu ska jag till sängen med mina älskade tidning och tvinga mig själv till sömns, wish me good luck!

Take a look and see

Dagen innan allting börjar. För nu när skolan drar igång igen kommer det bara rulla på, schemat kommer antagligen vara späckat med ider och planering. Därför var det extra skönt att ta vara på dom små stunderna i dag som jag egentligen gillar så mkt men jag aldrig tar till vara på. Sitta i hammocken och läsa, gå en promenad uppe i berget med hunden och tänka, ta en kopp te och läsa lite om andras vardag. Allting som innebär att man tar det mest lugnt och har tid för sig själv. Jag måste skärpa mig när det gäller ensamtiden eftersom jag inser hur mkt bättre jag mår efter stunderna.

Jag är sugen på en riktig kärleksfilm så jag bara kan sitta och njuta lite granna åt någon annans lyckliga liv ( även fast det är enbart film, haha ), så kärleksfilm it is.

I'm out, I'm closing a chapter
All in, a world full of rapture
Caught up, it's time for the show

I will be waiting on the lee side hiding from the storm

Hur var det nu igen, sista dansgalan för sommaren då vi skulle ta ut allt vi hade? Jag måste säga hel hjärtat att vi verkligen lyckades igår! Jag har ärligt talat inte haft så roligt på väldigt länge, det var ett otroligt bra gäng jag fick starta upp hela kvällen med! Maten, musiken ( alla välkända schlagerlåtarna, haha ) och allt folk! Man har så mkt att ta igen när man inte träffats på hela sommaren, eller kanske för mig eftersom jag inte har varit hemma så mkt. Nya ansikten under kvällen och glädje rakt igenom! Saiwa med stugan vart en perfekt plats och det avslutades lika bra som hela kvällen börjat.

Jag är rädd att om jag fortsätter kommer jag bara tjata ut hur roligt jag verkligen hade det så jag tror jag stannar där haha. Jag säger bara TACK allt folk, ni gjorde verkligen min kväll, det är ett som är säkert! <3

   

   

If I were you

Rätt nyttig dag om jag får säga det själv. Inte på själva träningsfronten kanske eftersom jag insett under dagen att jag håller på att bli förkyld, det tackar vi för! Jag har äntligen hittat tillbaka till min träning plus att skolan börjar till veckan med all träning som medföljer och jag måste gå och bli snuvig, vi får hoppas att det försvinner över natten annars kommer jag bli lätt besviken.

Annars for vi upp på villis idag och jag hann träffa evelina och snacka om morgondagen, oerhört mysigt att träffa henne en snabbis då vi båda insåg hur otroligt länge sen vi faktiskt sågs, illa. Jag har även hunnit med att kika in lisa och bjoerns nya lägenhet och den kändes jätte mysig, dom gjorde den automatiskt mysig genom att bara vara där. Köpte nytt te idag, två sorter t.om , hör och häpna. Grönt jordgubbs/grädd och tutti frutti, kunde inte motstå med dom lockande namnen inte. Hann provsmaka ett i lägenheten och jag är inte det minsta besviken över det, bra inköp!

Jag har lyckats med ngt jag aldrig trodde. Sen den dagen jag fick veta vad en kungsörn är för ngt har jag alltid varit i hugget på att få se en och eftersom det inte är särskilt stor chans till det heller ville jag ännu mera lyckas. Jag har medvetet suttit och kikat lite här och där när jag har kommit på tanken och idag har jag kommit fram, jag har sett en livs levande kungsörn! Ja, jag känner mig lite tuff just nu haha. Jag önskade bara att jag kunde ha fångat den på bild, det vart lite sudd men inbillar man riiiktigt hårt ser man den nog, ungefär. Mäktig syn kan jag med all säkerhet säga!

 



The person in the mirror

Minnen som finns, jag saknar dom. Det finns dom som har förändrat hela min värld, även om det bara var för en liten stund så kommer det alltid att finnas med mig vare sig jag vill eller inte. Att kunna ta på det som en gång har hänt,uppleva det en gång till, även om det bara handlar om den minsta stunden så ska känslorna som man upplevde då komma tillbaka. Man ska blicka framåt, se livet som kommer som man själv inte hunnit varit ett parti i men ibland stannar man upp och vill faktiskt bara tillbaka och leva en liten stund till. Det går inte ändra det som hänt, så sant men att kunna känna att man faktiskt kan vara med en stund till och njuta. Ikväll vill jag tillbaka till stunder som passerat och uppleva allt igen, fast i min takt.

Its more than i would care to explain

Nu har jag börjat peppa igen för dansgalan, jag känner på mig att det kommer bli en toppen kväll! Det som är planerat före med brudarna vet jag med säkerhet kommer lyckas eftersom jag inte sett dom på år och dag och med dom brukar allting bli lyckat. Det enda negativa med dansgalan är att man vet om att skolan är kring hörnet, kvällen före allting börjar igen. Bita ihop och njuta säger jag.

Min tidning kom idag med posten, perfekt tid. Jag kände faktiskt bara för att sitta ner med mitt te i handen och läsa och försvinna en stund i den. Kanske variera med min jätte mysiga bok som jag håller på med, observera att jag inte har läst på en för lång tid så det nästan överraskar mig så därför kommer jag njuta lite extra. När boken är slut väntar filmen framför som jag hoppas på är minst lika bra, försoning är namnet och den ser jag fram emot.

Bilderna från dom senaste dagarna som gör att jag bara saknar folket lite mera men det är värt ändå, puss!

  

 

Next thing you know

Destinationen var Olle för min del ikväll, vi gjorde crazy mackor och såg barnfilm, nostalgi? Det är kanske bara ngt jag önskar, men mysigt var det iaf! Jag insåg när jag tog cykeln hem att min rädsla för mörker fortfarande finns kvar, jag var rädd som ett barn när jag inte hade särskilt mkt som lyste upp min väg och hade endast min musik som spelades i öronen, jag måste bearbeta lite mera på den skulle jag tro.

Det känns konstigt att vakna upp och inte ha någon underbar Jenny vid min sida längre. Jag har vant mig vid att ha henne bredvid mig, höra hennes skratt, lyssna på hennes crazy historier och dela alla hennes berättelser. Vi har redan planerat in att vi ska träffas om bara en stund så jag behöver inte hålla ut så länge till, ngt som känns toppen! Vi har verkligen tagit vara på timmarna, lite sömn för vårat lag, en promenad från Latikberg, besök av Evelina och Tove och bara massa mys. Jag gillar inte avstånd, inte alls!

Step up 2 är fortfarande lika bra som första gången, vilken energi filmen ger!

I'm a plane in the sunset

Att träffa släkten är alltid så mysigt, det är så synd bara att alla inte har tiden att träffas lika ofta som man egentligen vill, lr kanske som jag vill. Men igår var iaf nästan alla samlade och det vart en toppen kväll! Micke vart så glad över våran uppvaktning och jag gillade allt som hörde till. Nytt trevligt folk som man träffade, god mat och trevligt sällskap, precis som det ska vara! Det kändes som om kvällen slutade för snabbt kanske, det var tididgt i säng för dom flesta, en del för att dom var så trötta eftersom allting startade runt två och dom andra pg.a av för mkt alkoholintag haha. Kenny var en stor bra del av kvällen, hann fanns alltid runt omkring och det gillar jag! Barnen var högljudda och sprang omkring överallt, men jag kan ju inte låta bli att tycka om dom eftersom barn är en av dom sötaste sakerna som finns! Särskilt min kusin Ludvig, hoppas jag kan ta chansen och vara barnvakt åt han framöver, det hade varit ngt! Synd bara att en av mina kusiner gömde sig när han såg mig, det känns som att vi behöver arbeta på våran relation lite hahaha.

Om bara ett litet tag ska vi köra och hämta upp Jenny med bussen, jag ser fram emot det som få! Det är kanske inte så värst många dagar det handlar om men vi kommer göra det bästa av tiden som vi alltid gör och det känns skönt att få träffa, prata och bara vara med henne! Nu blir det en sväng i duschen så jag inte skrämmer iväg kvinnan så fort hon kommer hit haha.

Get up

Lång kväll igår, jag hann dra en sväng hos hannah och det var toppen skönt att bara sitta och ta igen allt man har missat tsm. Jag inser att man lär sig uppskatta tillfällena man får tsm mkt mera när man inte träffas så ofta, vilket jag inte vet om det är positivt lr negativt men det känns jobbigt att hon kommer finnas nere i härnösand resten av tiden, istället för bara några steg ifrån mig men det är sånt man får lösa efterhand förstår jag. Klockan två kände jag att det var dags att dra mig hemåt så jag hann få lite sömn innan jag skulle upp och göra mig iordning innan festen.

Snart är vi påväg, och det känns väldigt skönt att hitta på ngt vettigt i solskenet som faktiskt har kommit, underbart ! Jag hoppas bara att sommarvädret fortsätter komma så man inte sitter kvar i chocken över att det regnar och är skitväder under sommarlovs veckorna. 50 års kalas var det ja, med släkten och jag tror vi kommer få det riktigt mysigt! Nu ska jag köra och släppa tankarna om att jag är så trött så jag antagligen kommer somna innan festen ens dragit igång ikväll men det är sånt man får ta om man är dum och inte sover på natten haha.

When I look at the sunrise, sunlight

Att sätta på en favorit låt och bara lyssna, eller den jag inte alls visste att jag hade och bara njuta. Faktiskt reagera på texten som spelas upp och inse vad den kan betyda, vad den menar för mig och vissa andra människor. Vissa fastnar för den, andra inte. Likadant med människor, som vi vill ha, känner ett behov efter som skulle passa så perfekt i vårat pussel till liv men inte kanske vågar ta chansen och testa? Det kan faktiskt vara fel och då kan vi ha förstört ngt vackert, ngt mänskligt liv som visste lika lite som en själv, ngt som kan bero och finnas med under en lång smärtsam tid men samtidigt varför tveka? Det kan vara precis det som vi behöver ha, det är den delen som vi har letat efter utan att vi har vetat om det, den som kommer vara en stor och betydelsefull part för oss och som vi inte kommer ångra senare i livet. Men vem vet? Ingen vet ärligt talat vad som kommer hända, det är de som kallas liv. Allting kommer med lite överraskningar, lite motgångar och lite medgångar och det är ngt vi helt enkelt får ta. Vi måste våga chansa helt enkelt och se vars livet tar oss.


Jag kommer nog alltid sakna halloween nollsju.
                        

The reason that the sky is blue

Nu tog jag äntligen tag i saken och bestämde en tid som passade både jag och Ida så nu har jag tillbringat hela min dag där och det har varit hur mysigt som helst! Jag är så glad att det faktiskt funkade och att jag fick träffa henne själv, utanför skolan och bara umgås, sen att starten avgick klockan sju för oss märktes kanske av under dagen då min hjärna började dega ihop sig haha. Men utöver det har det var riktigt avkopplande och trevligt, det här får vi se till att styra upp oftare bruden!(:

Jag kände att jag kunde lita på min kära vän Hitta.se och finna idas hus eftersom jag inte ville väcka henne klockan ett på natten då jag i mitt stilla sinne insåg att jag inte kom på vilken gata kvinnan bodde på. Hittade adressen, tog mig till den och möttes av en HELT annan brud! Jag är glad att hon ändå skulle upp på jobbet och att hon var så trevlig mot mig för hon borde ha sett att jag kände mig rätt dum hahaha. Nu hoppas jag i efterhand att jag kollar lite nogare VILKEN Ida jag ska till egentligen nästa gång hahah.

Jag känner suget efter dansgalan nu som infinner sig om bara en vecka och jag VET att ni också känner det! Hah

                                                                                

You were made for the big time

Nu äre äntligen spikat och klart, Jenny ska hit! Känns underbart bra med tanke på att vi inte har sett varandra på hela sommaren vilket alltid hör till. Sommaren är alltid lika med minst tre veckor med Jenny men eftersom jag bosatte mig i sthlm hela första månaden missade vi varann men nu ska hon hit, i några få dagar men det räcker gott och väl till! Min trip till lule får vi ta ngt senare, sommaren är faktiskt vare sig jag vill det eller inte, slut.

Var nyss ute på en runda och det var nog det skönaste som hände under dagen faktiskt. Rakt fram med musiken på högsta volym i öronen och bara jag och min väg, lovely. Nu börjar min ork att komma tillbaka vad gällande träningen och det känns skönt, hoppas jag ser till att det fortsätter i samma anda bara! Skulle vara underbart att komma tillbaka till dansen och inte ha tappat så mkt kondis och ha kvar min rätta inställning till lektionerna, usch vad jag saknar att dansa med folket!

Jag känner suget efter att få ha Hjalmar i mitt knä och se hans söta barn ansikte skratta, synd bara att skrutten bor i Umeå!

                                                                       

This time

Det vart ingen dag med Viktoria och Stina , känns tråkigt eftersom jag hade sett fram emot att träffa dom men inte deppar vi ihop för det inte! Jag har varit hos Lisa hela dagen istället och det har varit minst lika kul. Vi plockade massvis med jordgubbar i regn, började se en film som jag missade den sista kvarten på och har ätit citronfromage med gubbar, underbart gott. Det var härligt att träffa kvinnan eftersom det var ändå sen åsele jag såg hennes ansikte sist, jag planerar lite dåligt så jag har inte haft tiden för allt jag velat. Inser att jag inte har en ledig helg till skolan börjar ( även fast en innebär dansgalan ) så jag får satsa på veckorna istället but that's fine for me.

Huvudet har sprängt hela kvällen och vet inte alls vad jag har gjort för att förtjänat det, haha. Jag var så viktig med att inte cykla i regn men ändå slutar det med huvudvärk. Jag får hoppas på att det är därför att min sömn spökar igen och att jag inte blir sjuk innan skolan, skulle inte sitta så fint.

Jag började välja ut korten som jag ska skicka efter för att stoppa in i mina ramar som har suttit uppe på min vägg ett rätt bra tag. Jag trodde ärligt talat inte att det skulle vara så svårt att välja ut vilka jag ska ha. Jag vill ha alla, men logiskt nog räcker det inte till och det känns trist att behöva välja bort bilder som jag tycker så mkt om. Men eftersom jag har tagit så lång tid på mig med allting börjar jag bli less på det så nu får jag skärpa mig och ta ut några stycken och hoppas på att dom kommer inom ett par dagar så jag kan börja färdigställa mitt rum någon gång, jag längtar.



                                                            


                                  

Under the cold streetlights

Planen för dagen var egentligen att cykla till Lisa och hälsa på. Dessutom har jag börjat få brist på fantasi vad gällande min träning, lr ja egentligen är jag bara less på att variera på ett par få saker så därför hade de varit ett ypperligt tillfälle att få träning genom att cykla till latikberg. Inget hindrar mig ifrån att cykla fram och tillbaka men eftersom jag vaknade så sent så kändes det inte som det roligaste att fördriva dagen med. Jag stannade hemma och har målat fönster på gammstugan och städat huset i hopp om att stina och Viktoria vill komma till mig imorgon, bara inte deras schema har blivit ändrat lr så. Jag känner varenda dag hur mkt mera tid jag ville ha att fördriva i Dorotea / lajksjön för det fanns så mkt jag ville hinna med men så lite tid, även fast jag tyckte att tre dagar var mkt.

Kräftskivan igår var jättemysig, jag har saknat att umgås med kristers på det sättet vi alltid brukar göra förut. Nu tar vi oss inte tiden lika ofta och ha middag tsm utan ses mera en liten stund istället. Det är klart, det är ju bättre än inget men jag har saknat det. Sen hade jag längtat efter att äta massor av räkor och kräftor också så det var ett stort plus i kanten! Nu har jag sett hancock med, Kenny hade nog läst mina tankar och insett att det var den bästa filmen han kunde kirra. Den var kort men rätt bra ändå, värd att se iaf. Det var en bra avslutning på kvällen dessutom, ta det lugnt och käka efterrätt till.

I miss you Viktoria Forsen.

             
                                                                                

If there's excitement, put me in it

Idag hade jag timtal att fördriva och eftersom jag aldrig har gått strandpromenaden förut kändes det som ett perfekt tillfälle. Det var så skönt att bara gå omkring och tänka på ett ställe jag aldrig varit på tidigare. Jag stötte inte på några människor alls nästan, det var bara jag och mitt tänkande. Jag började min promenad vid ett gammalt tågspår, det var så mysigt att gå där det nästan var igenvuxet och tänka på när det faktiskt rullade tåg där, då det användes till ngt bra. Nu lär det inte vara så mkt människor som ens reagerar på stället. Det är ju iofs likadant med människor, vissa blir inte särskilt uppmärksammade och det är hemkst fel, eftersom att alla människor alltid har ngt speciellt att ge.

Jag ser fram emot imorgon kväll, jag är sugen på kräftor så det bara skriker om det. Jag har inte ätit det på hela sommaren och det hör som till tkr jag, kräftor och mys på ngt sätt iaf. En perfekt tidfördriv på en lördagkväll. En lördagskväll, två lördagskvällar och sen kommer dom läskiga känslorna om att skolan bara står utanför dörren. Allting går så snabbt jämt, jag hinner inte njuta färdigt av det jag vill. Jag vill faktiskt inte tillbaka till skolan, stressen som uppkommer fast man inte känner av det förens det är försent, att man måste bara observativ mesta av tiden och pressen som kommer att ligga på en. För det är ett år kvar, ETT år av tre som redan har passerat så snabbt. Studenten och efter det, ingen mer skola som alla är tvingade att gå till. Vi måste se till att njuta av alla dagar tillsammans innan det tar slut, för efter det kommer inget att bli sig likt. Jag längtar inte ett dugg tills det tar slut kan jag säga, varför kan man inte stanna tiden ibland och bara vara?

                                                    

Moving at the speed of light

Efter två månader av för mkt saknad efter Viktoria har jag äntligen fått vara med henne under tre underbara dagar. Vi har äntligen tagit igen allt prat som vi har missat om varandra under så långt tid men jag inser att man kommer nog aldrig kunna prata färdigt med den kvinnan, det finns så mkt som jag vill berätta för henne och höra ifrån henne och nej, jag klagar inte det minsta över det hahah.


Minigolf ena dagen och förloraren var tvungen att ge massage i 20 minuter, en deal som hade suttit riktigt bra på kroppen, synd bara att jag förlorade haha. Vi har hunnit med två filmtittningar med stina, niklas och anders - uuurmysigt! Jag har aldrig kunnat umgås med alla dom samtidigt förut, eller sett så mkt av Dorotea som nu, en absolut värd resa må jag säga! Puss på min underbara vän som alltid ger mig glädje!



                                 


                                                       

Changing movement into light

Nu har min sömnlöshet börjat igen, jag kan verkligen bara inte sova på natten. Ligger vaken och vrider och vänder på mig och jag blir bara så less. När man bestämmer sig för att lägga sig i rätt bra tid för att hinna med så mkt som möjligt dagen efter kommer man inte upp ur sängen för att man har tvingat sig själv till att sova i timtal. Jag hoppas det bara hinner vända innan skolan börjar för annars kommer jag få problem, lr ska jag säga alla andra som jag ska umgås med? hahah

Jag ska försöka göra ngt av den dötid som finns tills bussen går till Dorotea. Jag längtar som en tok efter alla människorna därborta och det kommer blir riktigt härligt att få fördriva tid med dom i några dagar. Det känns verkligen jobbigt att jag inte har sett Viktoria på flera månader, flera MÅNADER. Dom veckorna hon var borta i sthlm var det riktigt dryyygt och nu har månader passerat, tur att telefonen finns säger jag bara! hahah Sommar i dorotea, dorotea och sin sommar, fint väder och bara vara utanför dorotea. Känner ni inte hur härligt allting låter? Det finns ingen hake, dit ska jag och ha mys!

Det känns lite illa när man hälsar på sina grannar och dom tror att det är jehovas vittnen som kommer, det är ett rätt bra tecken på att man inte ha varit där på ett tag. Eller så får jag hoppas på att jag kan skylla på att min söta tant är 80, annrs mår jag riktigt dåligt hahaha.

oxx

Always one foot on the ground

RSS 2.0