Walking on air

Igår for jag och sandra och spenderade lite pengar i Umeå.Det mesta vi hittade tror jag inte var på rea men nog hittade jag lite smått och gott från den också, sann glädje eller hur var det nu igen. Jag slapp att åka buss upp eftersom jag åkte med hannah och company och det var värt mkt, jag var inte pigg på att kliva upp massor av timmar för att komma upp på villis och sen till umeå. Men hemvägen gick riktigt fort med sandra, mysigt att vara tillsammans med henne, eftersom de var en hel vecka sen nu, ehhehe.

Tanken var att vi skulle ta "födelsedagslunchen" och äta suschi men eftersom det var fullt på suschi baren ( ja, innan vi hittade den- vissa umeåbor visste inte ens att den fanns, så vi var inte ensamma!) varenda gång vi var och kollade struntade vi i det och gick till Eurasia ( stavning?) och det är ngt gott så det gjorde inte alls så mkt. Vi hann träffa några vilhelmina bor också, evelina var bästa upptäckten och särskilt när vi fick se hennes nya klippning, hon var jätte fin!
Så tack babe, för en mysig dag, puss!










Set me on fire

Jag hade en tidig körlektion idag och det var så roligt att sitta i bilen med Stefan, eller så var jag bara trött - vem vet? Hursomhelst har jag fått en tid för halkbanan nu och precis när jag fick papperet vart jag en aning pirrig, för det känns kul att få fara till Ume och sladda lite granna med annat folk men samtidigt vill jag mer än gärna att jag ska ha med mig någon som jag känner, men det känns som att de endast är jag kvar på denna jord som inte har gjort det redan. Jag hoppas innerligt att det kommer någon människa som jag vet om, för dagen lär bli så mkt roligare då, ska du dit? hahaha

Honey, sleep with me

Nu har jag min sladd till kameran och jag har själv tagit mig tid, för det är det som är den stora boven är jag rädd. Jag kör på en liten, men härlig uppdatering från veckan som varit, blandat och bra! Julafton, juldagen och lite annat kommer senare, för nu ska jag spela en omgång retro!

Julkonsert med dessa vackra damer!
Julkonsert med dessa vackra damer!



Första snön för takhira!


En kall men mysig promenad med min muslimska vän!


Ätit spänstigt norrländskt tunnbröd i massor!


 
Klädde våran röda julgran!



Sweet sugar

Det är middagar i massor, det känns mest som att vi far till olika hushåll och fortsätter med det eviga julmatsätandet, och jag måste nog säga att jag kommer uppskatta mera om det bjuds på ngt annat än julmat nästa gång, för jag börjar bli något less, haha!
Men det är alltid lika mysigt och trevligt att vara med släkten, det är ju trots allt som de mesta handlar om, jul alltså. Hannah är hemma över mitt jullov och det känns alltid som att vi har varit ifrån varandra i månader varenda gång vi träffas, för vi pratar i timtal, oavbrutet - but I love it!
Farmor och farfar bjöd oss på "guldbröllops middag" eller vad jag ska kalla det, och jag är så glad av tanken att dem har varit tillsammans så oerhört länge, en spark i baken åt dem!
Imorgon drar jag till Ume en sväng och trängs med alla i butiker och gör av med mina pengar, här ska spenderas gott folk!

Time for all

Jag hinner inte alls med att tiden går så snabbt. Julafton försvann i en rasande fart men det var toppen hela dagen igenom, och TACK alla söta människor som kom ihåg mig!Jag blir alltid lika överraskad och framförallt  glad när folk grattar mig, för mig betyder det massor!! Puss på er gott folk!
På juldagen firade min söta klass att jag hade fyllt arton med tårta, coola party hattar, presenter, singstar och några alkoholhaltiga drycker hann vi också klämma in, right girls? hööhh
Många söta kom ihåg mig på hotellet också för den delen, och jag fick äntligen träffa Viktoria!
En lång och mycket sen natt, men värd! Snart kommer nyår, och förhoppningvis är det iaf lite folk som har stannat kvar istället för att fara upp till fjällen och fira nyår, vilket jag har en känsla av att det är precis tvärtom solm gäller, men vi ska ha kul ändå!

Time goes back

Min dator excisterar inte längre, hårddisken är utplockad och finns för tillfället hos en annan man. Jag surar kanske lite granna i min ensamhet över allting, eftersom jag känner mig så låst utan det jag vill ha, när jag inte kan komma åt det jag vill och är van vid osv. Våran bärbara är iofs tillbaka, och det är toppen, förutom att vissa sidor inte fungerar, soooom apberget. Det känns fult att säga ngt annat, men det är klart att det är en sida jag vill ha, jag är ju inne där jämt och ständigt så jag ska inte ljuga för mig själv. Är nog bara därför att det är så lätt att hålla kontakten med alla där, usch det lät hemskt att säga, jag pratar om en communitysida här.


Annars har jag haft sista minuten shoppingen med familjen idag, och träffat trevligaste människorna jag kring samhället också, en liten glöggkväll med folk och inväntar med spänning tolv-slaget!

My hands are cold,

Vi har fått en ny införskaffning i familjen föressten. Det blev en liten överraskning för min del eftersom jag inte riktigt var med på noterna, men en söt tillökning måste jag ju iaf kalla det. Det spelar egentligen ingen roll vad den heter för jag går ändå omkring och kallar den bebis i dom kommande dagarna, för det kommer så naturligt i munnen på ngt vis, haha. Annars- takhira!




How I feel when i'm with you

Jag har kopierat dina ord och vackra ansikte i en samling där jag inte behöver titta så ofta, för där är kärlek och sårad samma sak. Det var inte jag som lämnade dig, det var du, vackra du.

Victim of a lover

Idag mina vänner var det innebandy, och jag uppskattar verkligen att dem fick till en sådan dag. Jag vet att det ligger så mkt arbeta bakom allting man gör, och därför är det jätte kul att några tog tag i det och faktiskt genomförde allting! Vi var några ur våran klass som inte var med men vi fick med oss sötfrida från tvåan, det var skönt att hon hängde på måste jag säga! (:
Vi förlorade egentligen alla matcher som vi hade men det gör inget, det var riktigt kul ändå! Jag gillar sådanna dagar som man gör ngt aktivt med klassen, jag tkr att vi håller ihop så bra på ngt sätt, det gillar vi!
Vissa körde hårt på utklädnaden ( host, diggar hulken a lot ) men vi körde på tumteluvor, en stund innan det blev as svettigt inuti och vi skippade hela ide'n men vi var det enda laget som hade västar, så vi utmärkte nog oss iaf, haha!

Elin blev råsnygg när hon färgade håret! puss

We're running in a big circus

Känns illa att skolverket har påpekat och skrivit i tidningen att Vilhelmina har den sämsta skolan, har vi inte ens en riktig skolplan?!Jag vet inte vad som händer, men pinsamt är det nog allt. Från plats 290 till 150, lycka till!

Jag har precis kollat på Leilas Jul för att det faktiskt är ett av mina favorit program, själva hon är så fin och sen bakar hon så gott! Jag känner verkligen att jag har kvar intresset för bakning, jag måste testa mig på ngt hon har gjort till jul känner jag, och se om jag lyckas lika bra. Om inte, mår jag inte särskilt dåligt om jag måste äta upp det själv, haha!
Vi har firat sötaste mamma på hennes födelsedag också, jag fick vara hemma för flickorna från dansen och kunna fira henne istället - tack gullungar!
Imorgon spelar vi innebandy folks!

Fly with me

Jag har varit riktigt aktiv på min sovmorgon måste jag säga, känns härligt att använda timmarna till ngt vettigt.
Jag hade redovisning om floating idag på friskvården och eftersom Eva var hemma kom Jani till undsättning och filmade hela grejen, lite speciellt var det att stå både framför gruppen och kameran. Jag känner mig inte alls nöjd. Jag var mest stressad över att inte hinna till körlektionen som bara var en liten stund efter vi börjat, men jag hann - skulle inte vilja se hur allting blev, men Jani lovade att lägga ut det på You tube sååå....haha!

Flickorna lekte med maskerna på våran miljö och säkerhet ( som egentligen bara var pepparkaksätning ) - dom är så snygga!




Don't blame the hormones

WHAHWHAHAHAHHAHAA jag dööööör!
Det är lika roligt varenda gång! hahaha




3 timmar senare

My getaway

Har jag sagt att jag har världens finaste klass?! puss

Lost in my feeling

I fredags var vi och firade den här snyggingen! Hon blev myndig och stor och vi drog ihop ett gäng ( synd att alla inte kunde komma! ) men det vart ett lagomt trevligt gäng ändå. Vi käkade mat och sen for vi och bowlade, och käkade massor av goda tårtor förstås! Cred till brudarna som gjorde tårtorna, urgoda! Vi hann t.om att dra en ragg och även se avslutningen på idol, vi gjorde det inte till en alltför lång kväll eftersom vi skulle upp tidigt nästa morgon alla av oss, men det vart en jättre trevlig kväll iaf, jag hoppas att sötnosen gillade det! puss!










Your're up and down, in and out

Vi kollade på inspelningen från dansföreställningen idag och jag skrattade åt lite klantiga fel men njöt även att titta på hur duktiga alla var, dom är verkligen toppen vad dem gör och det syns så väl att folket gillar de dom gör!
Annars ska vi även visa några av danserna på fredag när det är avslutning, det känns lite delat - jag är glad över att få dansa igen men jag har precis lämnat all stress som hör till dansen och trodde att det faktiskt skulle vara över. Men en gång till får vi visa vad vi kan, sen är det efterlängtade jullovet här.

Idag har vi hunnit med att fika pepparkakor och glögg på Jonas lektion och lekt med maskerna från slutproduktionen och hastig men bra fikastund med Sofia älsklingen på Stenmans, vi glömde bort tiden rätt rejält och det var nära att hon höll på att missa bussen men då fick vi upp pulsen lite. Nu ska jag slå in lite paket och arbeta på en redovisning, over.

Jag har börjat min count-down - nio dagar kvar

Where are you going to sleep tonight?

Nu är jag hemma efter två dagar med massor av goheter. Vi firade Johanna som blev myndig och stor i fredags och det blev en alldeles lagom kväll, med bowling och mat och härligt sällskap - hann t.om att se idolavslutningen, så vi kan absolut säga att vi tog till vara på timmarna på ett bra sätt. Sötnosen verkade bli nöjd över kvällen, som jag, och korten kommer senare eftersom jag inte har kameran hemma, allt från bowling-battl'n och de urgoda tårtkalaset  (!)

På lördag satte vi oss i en buss och drog iväg till Ume med klassen för att kolla på Cullberg baletten, och shoppa julklappar som jag har varit så stressad över men nu är det "bortgjort", nu ska jag bara skicka vissa på posten så att dom kommer fram i tid. Vi satt på balkongen när vi kollade på föreställningen och det var inte så charmigt som jag faktiskt trodde, förfest i bussen och sen hotellet där jag blev omgiven av bara mysiga personer. Sällskapen som jag gillar till tusen, och särskilt härligt var det att träffa Evelina eftersom vi ses så sällan. Jag säger bara, tack tack för en fin kväll people, nästa gång kan jag iaf gå in lagligt, whaha.

Today is gonna be the day

Det var inte riktigt som jag trodde, eller som vi trodde. Jag säger tack till teaterapa, och sätter punkt.

The world slows down

Igår var det sannerligen dansföreställningen och det har varit så roligt att höra alla snälla kommentarer från folk idag, jag blir så glad när folk är ärliga och kommer fram personligen och säger saker,det gör mig verkligen lycklig.
Det gick minsann fort igår, kläderna var uppradade och det känns mest som att man sprang ner och bytte om och klädhögen bara minskade och sen var allting -slut. Det gick fort, men en riktigt trevlig kväll var det allt!
Jag kan verkligen inte ha en bättre klass att göra sådant här med, eller personer för den delen! <3



These clouds around you break your fall

Jag har glömt bort att berätta att vi lyssnade på ensamble gruppen som spelade och sjöng för någon dag sen, dom var toppen! Det var längesen jag såg så mkt folk i tc, haha. Det höjde stämningen på dagen med stora mått, och vi i klassen gick på alla gångerna, men det är klart- inte kan man ju missa när tre brudar ur klassen sjunger järnet!
Vi fixade även till reklamlapparna till våran föreställning, något!







Another You

Hemma från dansföreställningen och jag kan inte annat än säga, glädje! Det är så roligt att stå på scenen och släppa lös ( även om man gör lite fel här och där, haha ) med alla underbart trevliga brudar! Och jag blev så glad över att se vissa ansikten i publiken, att dom kunde komma betyder lite extra måste jag säga! Plus att jag blev så glad över alla kommentarer man fick, från olika personer- från några mera förvånande kanske jag ska lägga till. Super härligt kväll!

Sen säger jag bara hahahhahah åt reportaget i VK idag, och det var jag inte ensam om från min klass att tycka, hahah. Puss!

The moment walked away from us

Ihelgen har jag verkligen tagit det lugnt, tagit tid för mig själv - precis som jag lovade. Nu finns det:andra sidan sjön kakan, potatisbakelser, pepparkakshus ( well, vi pyntade det iaf själva, haha ), gitterbugg och mint toppar i frysen, alltså julbaket är i full gång! Jag har kollat på skidor ett antal gånger också, för det är så spännande! Det är verkligen en sport som jag kan sitta och titta på länge och njuta, själv skäms jag lite över att jag inte har tagit mig ut i spåret än, men det kommer.
Jag har även kollat på The notebook som var en av dom mysigaste filmerna jag sett, värd all tid!
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min nya IKON och njuta, puss!






                                 

Boy next door


Everybody like to share

Jag håller på att ta tag i all läxa som jag har, allting som ska vara färdigt innan jul som alla lärare tror att man ska hinna med. Jag gjorde utvärderingen på gympan om Pilatesen, och det kändes hemskt att skriva ned att jag vart besviken på att markus lämnade rummet och att  vi inte fick någon feedback överhuvudtaget, men som mina vänner sa: annars lär dom sig inte vad dom ska ändra på. Det är ju precis som vi, annars vet vi inte alls vad vi gjorde som var rätt resp. fel, och eftersom iaf inte jag kände mig särskilt respekterad är det alltid bra att han får reda på det, sen om jag får IG kan jag ju se ett mönster, haha.

Jag ska lägga in en bild som ska föreställa Wallentin och Sandra i deras "äggrace", även fast det är svårt att skilja på vad som är ägget och snön kan ni alltid låtsas lite granna. För den dagen var riktigt härlig, släppa lös med snörygbyn och bli kall med vännerna, twister, fika, och frågesporten, precis sådant man kan behöva vissa dagar.

'Cause you said forever'

Har blivit en alldeles lagom kväll, läst i min engelska bok bredvid ljudet av en sprakande brasa och bara tagit det lugnt. Imorgon har jag mina planer, egentligen mest bara tid för mig själv, men det är ngt jag behöver. Jag har förövrigt inte kunnat låta bli att titta på the fast and the furious igen - tokyo drift, för den blir aldrig sämre.
Annars tänker jag bjuda på en bild på en av dom finaste flickorna i mitt liv, hon var verkligen otroligt söt idag!

Baby, don't let me go

Vi presenterade våran idé utsmyckning i samhället idag på Stenmans. Det var skönt att det blev ett annat ställe än klassrummet faktiskt. En ändring från de tråkiga rummet är värt rätt mkt, och det var riktigt roligt att lyssna på allas ideér, det var så olika och hade mkt samlade budskap i sig. Det vart lite tight om tid i slutet, så jag fick dra igenom min "pussruta" ganska snabbt, men idén är ute och mer behövs inte.

Merika och Emma hade core på friskvården idag, det var jobbigt men skönt. Särskilt när jag inte hinner med lika ofta som förut att göra egna pass för magen och rygg så fick jag gratis social träning dag, efterlängtat! I slutet hade dom en avslappningsövning, jag kunde inte begära mera, det var så gudomligt skönt att bara ligga ned och försvinna i tankarna samtidigt som kroppen vilade järnet.

Until i cry

Ikväll har jag faktiskt lyssnat på mig själv  för en gångsskull och gjort nutida konst läxan, nästan hela kvällen inklusive några härliga samtal med vänner. Jag har iofs hunnit med att pynta lite granna på ett pepparkakshus men eftersom det bara är riktigt bra underhållning räknas det inte, haha. Jag har gjort läxan, men känner mig kanske inte särskilt förberedd men vi lär ju märka hur det går imorgon på stenmans där vi ska träffas, hörde ni? stenmans! Jag gillar min lärare, haha!
Innan sängen väntar ska jag lyssna igenom en super fin låt, den gör mig verkligen lugn! Jag tkr hon har en sån fin röst, och ja, äsch den fick mig att må bra helt enkelt och det räcker för mig, haha. Puss

Rock on honey

Körnigen på bilskolan var råkul idag och jag gillar bara Stefan mer och mer för varje gång, dock måste jag bara påpeka att jag heller inte haft någon annan än han förutom Carola en gång, soooo jag vet inte bättre, haha. Det är så roligt att få fortsätta på nästa steg och lämna lite bakom sig, och testa massor av nya saker. Dock var jag lite virrig och försökte stänga av bilen med vindrutetorkarn, DET var kanske inte lika lyckat, hahaha.

Jag skyndade mig allt jag kunde att komma hem så fort som möjligt för att kunna kolla på skidskytte men jag inser nu att jag har verkligen inte tid. Jag är inte alls klar med nutida konsten, och är inte de minsta förberedd så det ska jag ägna min tid åt dom närmaste timmarna, om allt går som jag vill.
Mysigaste pratet idag i tc förövrigt, jag gillar mina vänner så mkt! Jah, då släng vi in ett puss för den goda sakens skull också.

No matter what you say about life

Idag har jag bara varit omgiven av sköna människor 24/7. Jag som alltid brukar tycka att det är så långtråkigt på onsdagarna när det är bara jag och Johanna från klassen som inte har en kurs men dom senaste gångerna har jag haft det så trevligt med Sabina, och idag även en stund med Merika, jag fick så mkt glädje från dom!

Idag på friskvården lekte vi, och den bästa delen i allt var ändå SNÖRUGBYN! Att springa omkring i täckisar och bli kall i halsen och vara täckt med snö med alla härliga människor var ngt speciellt, och riktigt roligt! Jag tkr vi borde dra ihop ett gäng ( då vi är välklädda! ) och köra lite granna, det var verkligen en humörhöjare!

I loved you once, needed protection

Jag hade ett väldigt uppskattat samtal med en nära vän igår. En vän som jag håller om så hårt, mkt! Men jag hatar att det var så länge sen vi sist pratade och att det ofast blir så länge mellan gångerna. Vi lever på olika håll och det enda som håller våran kontakt igång är telefonen, och jag hatar det på ett vis men älskar det på ett annat. Det är så underbart som helst att få höra den personens röst och kunna känna att jag är lite närmare på ngt vis men jag gillar inte att ta upp viktiga samtal och ämnen på en dum telefon som jag mer än allt annat skulle vilja få prata om i verkligheten, i din närvaro. I vissa fall kan det verkligen bara vara tid och avstånd som förstör, och nu börjar jag bli så less på det, I need you close!

Jag hittade min teckning som jag fick av Linus när jag var barnvakt åt honom ihelgen. Klart, jag är en naiv människa och jag gillar små detaljer i min vardagen, sådanna som kan få mig att må bra och ge mig ett äkta leende på läpparna. För en teckning kan faktiskt vissa dagar vara en av dom mest uppskattade sakerna i just den stunden, puss på Linus och hans ritarskillz, haha!





Write me a love song with truth

Ikväll var jag till Farmor med det sista som skulle sys på min mamma mia kjol och linnet, det är så mycket att hålla reda på innan det bär av. Men jag ser fram emot allting, det kommer bli toppen! Brittan visade affischerna hon skulle sätta ut, och snart finns det i VK också, nog är det reklam om den så det räcker och blir över, känn ingen press haha.

Det var så synd att min körlektion var inställd idag, jag som hade sett fram emot att köra. Det känns som att när dom väl blir sjuk, då är dom sjuk, och det ett tag framöver också. Men jag får hoppas på det motsatta så att min lektion senare i veckan iaf blir av, så att man faktiskt kommer någon vart. Jag har inte riktigt orkat ta tag i pluggning än, det är så mycket i skolan som ska vara klart innan jul också. En liten stund till, sen ska jag prioritera lite annorlunda.

Finaste Elin!

Crystal-clear

Ibland vill jag bara komma tillbaka till det barnsliga. Njuta lite extra av småmys, som att baka pepparkakor och kolla på gamla barnprogram/filmer. En sådan här kväll då jag egentligen är lite för trött för mitt eget bästa passar det därför perfekt med länken som jag fick av Sofia. Lagom mysig kärlek som en avslutning på kvällen, plus att Alex är så snygg! hahahaha

I'll know it by the feeling

Idag kom en reporter från VK och tog lite kort och interjuvade oss om dansföreställningen som kommer inom kort. Det var riktigt kul att får vara med, eller bara de att känna att dom bryr sig om saken. Men när jag fick frågan riktad mot min ansikte som löd: - Vad ska du göra sen då?
Blackout. Jag vill bara skrika att jag inte alls har någon som helst aning, att jag funderar på det dag och natt.Well, jag lägger ned alltför mkt ovärd tid på det iaf, det är en sak som är säker. Jag har skjutit fram tankarna om vad som händer efter gymnasiumet för att jag inte riktigt orkar med det just nu, all luft som man en gång hade försvinner på någon sekund och jag står bara där och glor.

 Det är klart att jag vill göra SÅ mkt, jag vill gör allt med mitt liv! Men just i denna stund orkar jag inte riktigt av att chansa och varken tro på mig och världen där ute, det får blir som de blir känns det som nu. Jag orkar inte brottas med frågorna om vad som ska hända med mitt liv, vilka val jag ska göra. Det är kanske inte en världsfråga men klart att det spelar roll, det är mitt beslut om vad jag ska göra efter gymnasiumet. Jag önskar ibland att jag blev tilldelad olika saker, och att jag sedan bara behövde hänga med i svängarna, men så är det inte. Jag får lita på det dom säger, "livet är långt, du hinner ändra dig flera ggr ändå"
Då säger vi så världen och mitt alltför söndertänkta sinne, vi lämnar det en stund till i frågetecknets värld och njuter av de sista året på Malgomajskolan.

oxx

Always one foot on the ground

RSS 2.0