You know, the people?

 
Efter att ha tryckt i mig en stor del av en stenugnsbakad pizza igår på hotellet med fint folk väntade en lördagsmorgon med en seg start, med,håll i hatten nu, Håkan Hellström som lugnt strömmar från högtalarna, sådär alldeles lagomt för att kicka igång lördagen!

Egentligen Håkan, det är en artist som går att falla tillbaka till, om bara för en stund, och ha som bakgrundsmusik när vardagen styr på. Eller, så har det med att göra att han faktiskt regerade rätt fint på scenen på yran förra året, han kan ändå, åtminstone idag, då helgen får göra sig påkommen!
 
 
 
 

Stone

 
För några dagar sedan intog jag ett starkt men otroligt vackert paltkoma
 
Det var allt jag ville meddela från mig - nu kan vardagen fortsätta i det normala igen, sådeså!
 

Stars

 
 
Jag kom ihåg när jag var mindre, en ganska stor period i livet var jag inne på att bli stjärntydare. Det var mitt kall tyckte jag då, jag kanske inte var så säker på hur mycket jag ville forska kring det hela intresset - men huvudsaken jag fick se stjärnorna, ofta och länge. Det inger ett sådant lugn hos mig, att stanna upp på kvällspromenaden en klar kväll och beskåda alla stjärntecken och försöka, i sitt stilla sinne - förstå Astrologi i någon liten enstaka procentdel.
 
Jag vet, att jag älskar att sova över hos min V, för alltid när vi sagt godnatt brukar jag ta en stund till enbart för att titta ut genom sovrumsfönstret hennes som välkomnar stjärnorna som syns så tydligt från fönstret, och bara sådär- kan jag bli lite euforisk, så enkelt kan tyckas!

 
Samma känsla, infanns sig när jagochViktoria beskåda solnedgången i Thailand, klart och vackert!
 
 

Breath my air



 
 
 
Som en kär vän skulle ha sagt, jag har tagit mig "tjofritt". Har varit ledig ett par dagar och spenderat många av dess vakna timmar i skogen, och njutit av att kunna insupa den friska luften flera timmar per dag! Förutom att äta upp alla bullar för mamma på pass så har jag kollat morgonen vakna till liv, mitt i skogen med en eld som bara ger myskänslor - nu känns det tryggt att vi slipper leva på korv hela vintern - tacka vet jag älgkött!
 
More to come.
 
 
 
 

Alice

 
 
Obeskrivligt bra, helt enkelt.

Moments

 

Third

 
 
Corporate

Uppsala

 
 
 
 
Jag och C brukar oftast sända över bilder via sms på små ledtrådar till vars vi befinner oss, sist skickade jag på uppsala domkyrka - vilket gav ett himla stort respons eftersom jag fick möjlighet att möta upp henne och pussa på henne på väldigt kort varsel! Hurra!
 
 
 

Gotland




 
 
 
 
 
 
 
En plats jag vill, och kommer åka tillbaka till, är Gotland. Det är bara finy att vandra omkring längs med muren, kolla på alla små gemytliga hus med massvis med rosor som slingrar sig upp längs husväggarna. Promenera igenom muröppningarna, gå upp i forten, passera gigantiska trädgårdar och äta en mjukglass samtidigt som du tar in tusentals intryck i samma stund som dina fötter känner kullerstenarna under skorna.
 
Höjdpunkten? Dialekten, åh, så charmig!
 
 
 

Weather crash?




 
 
För någon vecka sedan plockade jag blåbär, där jag hade mitt favorit bebishund med mig - som tyvärr, åt upp mer blåbär för mig än hjälpte mig hitta, men jag fann ändå några liter!
Jag har hittat ett hjortron, under min myrträning - ETT? Så nu är min fråga, kommer det aldrig gå att plocka svamp i år? Varje person jag intervjuat om svamplyckan har funnit några, ihoptorkade - ni vet vad som händer om det inte går att fylla frysen med svamp?
 
 
Inga smörstekta kantareller på kvällsmackan? oroväckande tanke minsann! 
 
 
 

Timetabel



 
 
 
På min kvällspromenad landar regnet på min huva på jackan, det blåser i träden som aldrig förr och jag kan inte annat än inse sanningen, hösten är i princip här? Älgjakten är i full gång och jag förflyttar tankarna till i sommar, då jag myste med får på Kungsholmen och besökte kaknästornet med Madde i Stockholm, var det inte igår? Mitt i sommar, med kort kjol och linne? Inte det heller. Nej, jag tänker inte riktigt vakna upp från dagdrömmen - inte riktigt än vah!
 
 
 
 

Strawberry



 
 
 
 
 
Det där med avstånd.
Det är fint att känna många människor på olika platser i Sverige, jag trevar inte efter att behöva bygga upp ett kontaktnät i det resterande städerna i landet, för där ligger jag ganska plus i kanten redan - vilket alltid blir lika uppskattat från min egen sida då jag lyckas få möjlighet att färdas en längre sträcka, som är längre bort än 25 mil och en heltid accepterar.
 
Negativt? Jag hatar avstånd, har alltid gjort och kommer antagligen inte få en bättre syn på det så länge jag andas - för kort och gott - jag längtar ihjäl mig efter mina godbitar i Uppsala just nu, och det hjälper inte att veta sanningen, som säger - att vi är minst 60 mil ifrån varann, och dit tar jag mig inte över en dag, bara sådär.
 
Saknad, inte lätta saker. Men Camilla, du är en lätt sak - och hemskt fin sak förövrigt!
 
 
 
 

oxx

Always one foot on the ground

RSS 2.0