Only time

Jag tänker lämna ett snabbt meddelande till alla er därute som vanligtvis brukar lyssna på mina kloka ord, här kommer det klokaste jag någonsin ( och där sätter jag besämt ner foten med allvar ) har sagt; ATT GÖRA EGEN SUSHI ÄR TUFFT!

Jag och min fina vän Sandra testade våra vingar igår och gjorde en hel uppsjö med sushi med allt vad det innebär ; torkat sjögräs, lax, gurka, krabba och wasabiiii. Vi avrundade kvällen med choklad cupcakes som satt fint i kistan, och nu låter det som att vi åt mest hela kvällen, men det gjorde vi ju faktiskt, haha - och GUSE mysigt det var!









     

The heart is going faster

Allting började så fint, på balkongen med ett glas vin och blandade skratt med älskade vänner.
Att sedan styra stegen mot vårfesten där man möts av kända fina ansikten, men även nya intressanta människor.
Buggen på dansgolvet gjorde det sista som fanns kvar av fötterna med kvällspromenad hemåt mot slutpunkten för kvällen - förträffligt fina minnen .









        

Moving people

Talangerna slår till igen, nu är det bara att se till att knäckebrödsdansen kommer till hotellet , hahah!



You like boys and cars

Smaklökarna har sagt sitt, första mjukglassen satt fint i kistan  - premiären har nu gjort sitt!





Let´s play a cozy game

Jag kände att jag behövde andas, slappna av för en stund och framförallt rensa tankarna - det var då jag hamnade hos farmor på en kopp kaffe.

Wake me up

Ett fruktansvärt fint leende, ett sådant som sitter kvar under hela kvällskvisten.
Då vi öppnar boken med massor av goda recept, väljer ett fint och förser oss med nya smaker i vardagen, cupcakes med stor variation.
solen lyser i hennes ansikte, och raggmunkar slukas, lika mysigt som att dricka en varm kopp té när det börjar skymma ute - happiness, det är nog allt det finaste man har.







      

I´m your biggest fan


Vinden i håret, solen i ansiktet - första fikat utomhus idag
, check



Let me pray for you

I princip alla som jag känner har sett twilight. Jag har däremot bara hört talas om den, hört folk diskutera den, nära vänner åtrå sig av huvudpersonens bild och liknande, tills nu vill säga - eftersom jag såg den tidigare i veckan.
Jag är alltid så rädd att jag ska få antingen för stora förhoppningar på filmerna eftersom jag har hört folk prata om dem ( vilket är svårt att undgå ) eller tro den är för dålig och bara bli positivt överraskad.

Efter filmen sa min vän till mig;

- Men Jennifer, du är alldeles för girly!
( och det eftersom jag satt och gapade över Robert Pattinson )

Men herregud, jag är verkligen som alla andra - vilken hunk han är! Och den enda vettiga frågan jag ställer mig själv är ; VARFÖR ÄR HAN INTE MIN HUNK?!



Cake for me, cake for you

Igår var vi på  72 års-kalas, en som fyllde 50 och den andra 22 år = 72 års kalas, precis.
Dom hade dukat upp med massvis med tårtor så det fanns och blev över i stora mängder.

(När vi skulle till att fara );
Födelsedagsbarnet ; Men vänta lite, så får ni med er tårta!
Jag - Nej, men inte kan vi ta med oss eran tårta inte.
Födelsedagsbarnet - Jodå, det är så mkt kvar och vi kommer inte äta upp allt ändå.

Tårta? Ser jag ut som en person som föredrar sådant eller?Tror du i din vildaste fantasi att jag skulle förtära tårtbiten när jag kommer hem? Tror du överhuvudtaget att jag ÄTER socker? Nejtackdu, jag säger vänligt men bestämt nej tack, ni får behålla eran goda tårta för er själva!

Truth to be told? Jag har massvis av utsökt tårta som väntar på mig i kylskåpet, JAG ÄR I HIMLEN!



No he can’t read my poker face

På påsk har vi alltid en traditionell "pub" i byn. Det låter inte särskilt advanced men i år blev jag överraskad. Det var längesedan jag har sett så otroligt mycket folk i våran byn, samlade på ett ställe. Jag hade fint sällskap hela kvällen, och till min stora glädje fanns det - karaoke!

(Jag bestämde mig för att vi skulle önska låtar till karaoke´n)

Jag - Hjälp mig nu, vi måste önska lite låtar som dom kan spela. Men vi måste ta låtar som alla kan, det är så mycket roligare då!
Hjälp person 1 - Jag vet, främling !
Jag - JA, alla har hört talas om Carola, bra där!
Hjälp person 2 - JAG VET! Den dära...ehm...vad är det den heter igen? Poker face.... med lady gaga?
Jag - ? hahahhaha

Det är inte frågan om att jag inte har någon koll på vilken låt det är. Det som överasskade mig var att det var en kvinna 40 +  som önskade låten. Det är sådant som jag skrattar åt.

Fashion fades

Vi hade ett par angenämt trevliga timmar tillsammans, flickorna, jag och Amie tidigare i veckan. Hon kommer alltid att vara den söta flickan med hennes oerhört roliga och knasiga kommentarer. Ett leeden på läpparna för henne, varsågod varsågod.
Vi bowlade dagen efter vi hade sett massvis med film, så nu har jag banne mig hunnit ikapp med att kunna diskutera om dem nyaste filmerna. Eller rättare sagt, nu kan jag prata om filmerna som alla andra redan har sett men jag kan få ett till finger med i leken den här gången, lite trevligare så.


( Under bowlingspelandet )

J - Hur gåre för dig Amie? ( hon hade precis fått ett till streck i serien, inte kul )
A
- Alltså, näääeh ... golvet lutar!

Joo, så måste det defiknitivt vara. Det är samma elände när jag spelar fotboll. Planen är för bucklig. Ishockeyn? Där är det fel på pucken må jag få tala om, fyrkantig. Okej, mina liknelser håller kanske inte - men ett skratt får mig sig alltid i denna flickas närvaro.





     

People walk around

Jag skulle lägga till en väns msn eftersom jag inte har haft den sedan tidigare. Knapprade in den, och väntade. Jag fick sedan veta att det inte alls hade funkat,enligt henne, vilket jag inte alls kunnat förstå eftersom jag med säkerhet hade skrivit in rätt adress.

( Nästa gång jag loggar in på msn. Jag ser visningsnamnet på en ny person i min kontaktlista = Den nya vännens adress förstås)

Jag - Hah, adressen funkade visst iaf!

(Inget svar. En lång stunds väntan)

Min vän- Vem är du?

( Lite smått panik. Min vän borde inte fråga vem jag är?! Kollar adressen igen, kollar namnet, tillbaka till msn fönstret, tillbaka till namnet. Frågan jag ställer mig är; har jag missat ett A i adressen? Svar ; Det har du Jennifer.

Jag - Riiight, adressen funkade alltså INTE. Ursäkta.

Typiskt mig. Jag kollar aldrig särskilt noga. Mysteriumet vem personen i fråga egentligen är har jag inget svar på. Ett är iaf säkert; det är inte MIN vän iallafall. Ajsing bajsing.

I want you

Att det alltid kan kännas som att man träffades igår. Man har alltid så mycket att ta igen. Tankar, vardag och händelser. Jag och kusin. Kusin och jag. Vi.


En fin vän till mig;
- " Vi borde ha mikrofoner, så att du alltid kunna följa med mig och höra vad jag säger"

Det vore underbart. Jag vill ha en mikrofon just nu, för nu lider jag av saknad.



Lonely boy

Jag har blivit sådär ytterst töntig att jag inte riktigt klarar av att säga hej då. Jag saknar familjen Lilja och Maria fruktansvärt mycket, dom hann bli en del av min vardag och sen rycktes dom bort på något mystiskt vis, det passar inte ihop.
Dom ska fortfarande hälsa mig glatt god morgon när jag vaknar, och sitta runt mitt matbord på kvällen och skratta och le.

 Vi ska snart samlas, jag och ett par vänner. En en bit av sällskapet som jag inte har sett på rackarns länge, och en del sedan före lovet. Det ser vi fram emot.

Fix you

Besöket har börjat att strömma in, om någon timme eller sisådär kommer vi att vara huset fullt säsong sju!



Big battle time

Imorse undertiden som jag satt och väntade på bussen kom en söt flicka ( I ) in i korridoren där vi satt och började hjula ngt otroligt på golvet, rakt och fint!

Jag- Men herregud vad duktig du var på att hjula!
I - Tack.
Jag - Du måste ju lära mig alla dina hemligheter så att jag också kan hjula lika snyggt som dig, haha.
I - Hemligheter? Vilka hemligheter?
Jag  - Ahaa, så du har inga hemligheter alls du? Du bara hjular snyggt utan ngt trick?
I - Jaaaa.
Jag - Har du övat mycket eller?
I - Njaah. Men alltså....hm.....ni är ju så stora, därför kan ni inte hjula.

Stora? FÖR stora för att kunna hjula? Hörredu fröken, vill du ha en battle mellan dig och mig eller?Är det de du ute efter? Direkt på golvet, här och nu! Jag ska minsann bevisa att "stora" barn också kan hjula, titta och lär fröken fräken!

Ja, ni kan säkert lista ut resten av biten? Jag skämdes över mina dåliga "hjulkunskaper" och började lyssna på musik istället, en sak som "stora" barn iaf kan klara av.

World tour

Efter mitt lilla bak-kalas tog jag hunden i ena handen och skidorna i dem andra och begav mig till berget för att skejta lite granna. ( ja, nu snackar jag inte Mount Everest kanske, mer liknande Kebnekaise ).

Allting var frid och fröjd tills dess att jag hörde världens brak i skogen, och jag trodde att jag evigt höll på att skita ned mig. Mina tankar gick alltifrån björnar till lodjur, tillbaka till björnar , mördare och stannade slutligen vid björnar. Om ni inte har förstått det är jag fasligt rädd för björnar och där trodde jag att mitt liv skulle ta slut på sturt. Och hur skulle polisen hitta mig? Svettig, i skidkläder och halvt uppäten av en björn, sexigt liksom!

Nej nej, ingen björn kom men jag måste säga - jag tror att jag aldrig har skejtat så fort i hela mitt liv som då, det måste vara rekord! hahah





Love can be a shotgun

Nu har jag gjort mina livs första cupcakes!

Det är en chokladbomb av dess like, med chokladcupcake som grund, choklad frosting och riven choklad på toppen, lär inte vara uppskattat för dem som inte är särskilt förtjust i choklad, men ärligt - vem skulle det vara? Alla älskar choklad, mer eller mindre, haha.


Supernatural

Lördagen har sprungit på i en rasande fart. Lite smått och gott av allting, fint besök, smakat nybakade bullar, en promenad, lite läxa, läst i en gudomligt bra bok och har precis lämnat soffan efter robinson tittning.
Jag hade mycket mera planer att utföra egentligen men det har inte blivit av ännu men egentligen, natten är ung och klockan är bara barnet - nu ska resten av planerna skrida till verket!

Vilka planer jag pratar om? Ja ni vet, det vanliga - ta över världen och sådär. Önska mig lycka till!

Don't give me the fake smile again

Jag kan knappt tro att det redan är fredag. Den här veckan har gått fasligt fort, jag har inte hunnit med den på något vänster. Men jag kan ju inte precis säga att det är deprimerande att inte hänga med i veckan precis, snarare en glad överraskning när man står framför en fin och lång helg!

Jag och syster hann gå en promenad innan det började bli mörkt ute, och perfekt i tid till så ska det låta som jag snart ska placera mig framför. Tuffsan var med oss, hon som hade det lite bättre än oss andra när vi skulle gå på skoterleden, ni kan ju gissa vem som sjönk och vem som det höll för.
Precis, för mig höll det galant, tuffsan däremot sjönk som en sten. Tog jag med mina söta hund för den goda sakens skull frågar ni nu? Nej nej, för samtalets skull.

Hur har din dag varit då? Träffat mycket nya människor? Inte det, men det beror på att du hänger med samma personer hela tiden förstår du, inte kan du hänga med bara hundar, det är inte bra för sinnet. Variation min vän, variation. You need to think outside the hundgård så att säga. Eller var det outside the box? Är inte riktigt säker på det där.






Cozy mamá!

Att vara hos Viktoria är alltid lika uppskattat. Hos henne får man alltid känna sig så ompysslad och omhändertagen så det finns inte, lyx så det bara skriker om det. Det var massor med skratt, grillat och härliga samtal, en glädejspridare i högsta grad!

V - Vill du ha ngt speciellt att dricka till maten?
J - Nejdå, det blir bra med vad som helst, kanske mjölk eller juice?
V - Okej...eller vänta, jag vet precis vad vi borde ha!
( Stolen styrs fram till ett högt skåp och en flaska vin plockas ned )
V- Den här ska vi ha!

Men snälla du! JAG mysdricka vin på en tisdagskväll liksom? Nejtack, det är inte riktigt min grej. Har aldrig gjort det förut och tänker defenitivt inte göra det till min grej heller för den delen. Om ngt ska drickas till maten får det bli mjölk,  det är gott och det stärker dessutom skelettet - har hört att det är bra liksom.

Ni förstår säkert vad vi drack till maten, det var en sådan mysig idé! Förstår ni nu vad jag menar med lyxa till det? Det var gott och mysigt, puss på henne!




Jumping in the house

Ni kanske inte vet om det, men våran klass är oerhört rik. Vi badar varenda morgon i tusenlappar, har femtiolappar i brallorna och brukar vanligtvis slänga bort massor av tjugor eftersom vi anser att vi har för många, och jag menar - vem orkar bära omkring på för mycket pengar liksom? Tunga saker säger jag bara.
 
 Och då undrar ni kanske varför vi gick och åt även fast det fanns gratis käk i matan ( inte bara därför att vi är störtrika villsäga)? Men jag kan inte riktigt svara för dem andra egentligen. Men jag kallar det belöning, och inte bara det- skit god belöning för övrigt!

( Nej jag vet. Det är bara så mycket härligare när man har en anledning att bränna pengar på. Jag har massvis med "belöningar" ska ni veta, haha )










Honey, please don't.

Nationella är bortgjort. Jag kom till den stunden då jag kände ; det spelar ingen roll hur många fler timmar jag sitter här, det kommer ändå inte komma ut ngt mera vettigt från skallen! Så det var då jag gick. Dear God, hoppas att det inte var väldigt dumt gjort utan att jag får ett bra betyg iaf, amen.

Passade på när jag hade chansen inne att åka hem med tidiga bussen, händer inte alltför ofta måste jag säga. Närmare bestämt, två ggr/termin ungefär. Jag hade inte riktigt obeserverat att det var första april men det fick barnen som hoppade in i bussen mig väl uppmärksammad om.

Barn 1 ; Vet du vad, idag stegrade jag med mig häst!
Jag ; jas...( hann inte riktigt svara måste jag erkänna)
Barn 1 ; APRIL APRIL!!!!

Barn 2 ; KOLLA KOLLA, det är en spindel på din ruta!
Jag; Alltså...( tänk er ungefär en halvsekund in i svaret)
Barn 2 ; APRIL APRIL!

Jaha, tack. Schysst att ni förstör själva grejen med aprilskämten liksom. Ni har missuppfattat alltihopa,det ska låta trovärdigt om ni har missat den biten. På min tid var det iallafall andra bullar, då skämtade man iaf om flygande elefanter bakom lärarna!

Vaddå jag var lika dålig som barnen? Att jag hade minst lika dålig humor och missförstod aprilskämten som dom gjorde? Ni har fel!!

Eller så har ni rätt, jätte rätt.

oxx

Always one foot on the ground

RSS 2.0