Post it

I söndags var jag på en egen utfykt som passade mig fint.  Jag insåg verkligen måttet av att vara själv och ta hand om bara mig och mina viljor och önskemål. Hittade på egen hand och gjorde det som bara jag ville, vilket var nästintill underbart.

Jag hinner ingenting om kvällarna, är slutkörd i både fötter och sinne. Nu väntar duschen och en mörk chokladbit och sedan siktar jag mot samma rutiner för morgondagen. Puss och god natt vänner

In and out

Igår kväll efter middagen gick jag en sväng och styrde stegen mot en butik och inhandlade cosmopolitan och en godispåse och ställde mig i kön, och jag antar , rätt starkt, att det var just för sakens skull att köpa en tidning och något socker eftersom att gjorde det, för varför i allsin dar skulle jag leta efter en sådan tidning ?

När jag är framme i kön, jag slänger upp tidningen
 Butikskillen  - var det allt ?
J - jajamensan, det var det.
Butikskillen - jaha....så nu ska du sitta hemma själv och äta hela kvällen?

VAH ? Vad får dig att tro att JAG ska sitta hemma SJÄLV en lördag kväll? bara för att klockan är elva på kvällen och jag handlar en godispåse , NEJ vet du vad! Det väntar ett helt sällskap på mig där hemma som enbart suktade efter den nyaste shoppintipsen och gott och blandat!

...

eller så har du rätt. Jag ska vara själv ikväll.

Why return home?

Morgonstund har guld i mun, för idag är jag fortfarande ledig och det är en av dem första dagarna det faktiskt är sol i sthlm sen jag kom hit! Antingen tar jag med mig tidningen jag köpte igår och sätter mig på innergården eller kollar upp vad det finns att titta på i staden idag.

Jag har insett vad hemskt det skulle vara om jag bodde i en stad 24/7, då skulle jag underhålla mig med saker hela nätterna och dagarna lång och ha zero kronor kvar på kontot efter bara några dagar. och varför? enbart därför att jag älskar att vara på platser där det händer saker hela tiden!

så jag säger bara ; bye bye mitt rosmönstriga paraply , idag ska jag spendera en hel dag utan dig!

Play her song

Jag hade planer att fara till dalarna över midsommar men allting ändrades så istället tillbringade jag kvällen hemma hos moa med ett trevligt sällskap. Tre regeln bräckte vi rejält, så inatt ska jag ta igen så pass mycket sömn som jag kan. Men samtidigt, sömn är kanske lite överskattat - det tar vi sen helt enkelt! haha

Det var så otroligt mysigt att kunna spendera midsommar med mina fina vän i sthlm, men dåligt nog tog jag inte ett enda kort under kvällen, skärpning Jennifer! Hela helgen kommer jag att vara själv för att olle har tagit tåget mot de norrländska trakterna igen, så nu är det ganska ensamt i lägenheten om kvällen. Men en mysig middag med Annelie och sällskap passade fint, jag stortrivs verkligen!

Theme

Jag har kommit på massvis med saker som jag ska sätta upp på min meritlista ;

Köra i sthlm och överleva
Virra bort mig endast två gånger
Beräknad tid 35 minuter , min tid två timmar

Ja, lägg gärna fokus på det att jag faktiskt överlevde att köra mitt i skiten utan gps. Jag trodde ärligt att jag skulle dö när jag satte mig i bilen, haha.


Macho

Jag klev upp tidigt och gjorde mig redo för en arbetsdag. Jag letade åt den nya butiken och stället jag skulle till men fick bara chockade miner när jag presenterade mig och berättade för vem jag arbetade för. Efter en stund insåg jag att problemet låg mellan jag och min chef, ett missförstånd. De hade inte meddelat mig att jag inte skulle vara där alls, utan skulle börja först imorgon. Det är klart att jag blev sur när jag har gjort mig iordning och istället nu förlorar en hel arbetsdag med pengar. Men samtidigt ska jag inte klaga på dem, ett missförstånd händer så lätt, men det var inte en glad Jennifer som gick hem i regnet från tunnelbanan kan jag lova, haha. Men ett missförstånd kan hända även den bästa, jag siktar framåt och arbetsdagen imorgon istället!

But hey, jag är i sthlm "ze huvudstad "  , nu ska jag göra något av min dag!

One hour later

Nattbio igårkväll och vi såg baksmällan, det kändes som en film jag bara inte kunde missa.
Har aldrig varit med om en publik som har varit så högljudd av sig, satt på fel platser så dem var tvugna att byta mitt i allt och var allmänt störiga, en förklaring kan förstås vara alkohol lukten som störtade ut från dem, vad vet jag.

Kändis nummer 2 var bengt magnusson när jag demade i en butik mitt i stan. Jag hade tänkt att säga ; extra pris för kändisar, men det kändes inte rättvist mot honom, så jag stirrade bara väldigt "osynligt", mohaha.

Jag är ledig hela helgen, sing hallelujah!

Capital city dreams

Jag har landat i sthlm för fyra dagar sen men inte suttit vid datorn någonting, det är nästan som att sluta röka kanske, lite trögt till en början och sedan saknar man det inte alls.

Jag har tagit på mig alla jobb som jag kan få när annat folk är sjuka så nu har jag jobbat elva timmar i streck ett par dagar i rad, blivit sjuk på kuppen men även pratat med Kristian Luuk så allt är ju relativit om man så säger.

Nu önskar jag bara att de blir fint väder här nere så att jag kan sitta i parker och mysa.
Jag saknar alla i villis redan, har hållit mig liiite uppdaterad på den fronten, nog mycket så jag vet att raggen slits lika mycket och att det är fortfarande dansgalan som det pratas om, haha.

Puss alla söta vänner!

I have a dream

Jag är en överlycklig nybliven student!
De senaste dagarna har sprungit förbi in en väldans fart och jag har knappt hunnit med, om några dagar lär jag stanna upp och inse vad som har hänt,men tills dess ska jag leva i tankarna om att jag fortfarande kommer träffa mina finaste vänner dagligen och inte ha några bekymmer som hänger över mig.
TACK alla söta vänner som har grattat mig under min student, ni är verkligen guldvärda!

Nu väntar flyget om några timmar, då bär det av igen! puss


When you walk

Igår dog min kamera mitt i stenmans fikat, så resten av kvällen är bara ett rent minne. Det var brännbollsturnering på kvällen för alla treor och efteråt for vi till Elin och grillade lite marshsmallows och korv. Kvällen avslutades vid hängbron med ett antal andra studenter.

Min kväll avslutades som ett skämt. Kvällen slutade lite tidigare än anat och idag har jag inte mått annat än skit, vilket jag har mig själv för att skylla för. Det gick inte vidarns snett men så det räckte till gott och väl, tack  och tur för mig att jag har en del fina vänner som hjälpte mig på kvällskvisten, att komma hem till sängen var nog faktiskt det bästa för mig.

Ikväll blir det en lugn kväll.

Det svaret gillade min mage.

Eller nej, det svaret älskade min lever.







Use somebody

Igår gick rivstarten på veckan och vi hann att äta urgodaste lunchen på folkets hus jag och Emilia babe, grillning på kvällen med klassen ( minus 2 ) och umgås med ett antal gäng trevliga studenter under kvällens timmar!
Jag saknar en del ur min klass, men ikväll blir det brännboll för hela slanten och jag känner - blir resten av veckan som gårdagen var kommer jag bli mer än nöjd! Puss








   

 

   

   

oxx

Always one foot on the ground

RSS 2.0