Together laughing, loving

Jag kan inte låta bli att tycka om det, allsång på skansen är underbart! Det är ett program som jag mer och mer börjar gilla, det drar med mig utan att jag hinner tänka. Det är nog anders, den snygge mannen som drar upp det hela. Ärligt, jag tkr han verkar ta med sig sin egen personliga stil och sätt i programmet mer än förut och jag gillar det! Jag brukar inte följa program, serier mkt men numera vet jag att jag VILL sitta framför soffan klockan åtta på tisdags kvällar och njuta av det, för det är bra. När jag var i sthlm var jag där med olle, Evelina och Johanna. Brudar som jag inte varit med på riktigt länge och se emd och anders mkt närmare än tvrutan var lovely. Jag önskar bara att jag hade fått stått lite närmare för det hade nog varit lite annorlunda men samtidigt fick vi riktigt bra platser för att komma så sent. Jag gillade kvällen och började tyvärr gilla emd lite smått, dom är nog ändå helt okej om man lyssnar på dom lite, haha.


Jag sticker imorgon igen, jag hinner knappt packa upp från väskan så ska de i mera kläder och saker. En semester med boda borg, åre och östersund lät bra i mina öron så jag hänger på. Det är bara under några dagar och det känns skönt att fara ut och göra ngt, nu när jag har haft fullt upp med jobb och underhållning ständigt i en månad känns det härligt att det fortsätter, jag blir göralös annars. SEN mina kära vänner har jag nog all tid i världen för att träffa er, för jag har längtat som en tok efter er ska ni veta! Jag ska passa in massor av tider med mina mysiga vänner och njuta av sommaren ännu mera. Med er, bara er söta varelser.




                              

Where will you find yourself?

Jag har kört som en galning idag, fram och tillbaka till Vilhelmina av olika andledningar. Men det har varit riktigt skönt, mer träning för min bilkörning. Det känns dåligt att jag sitter uppe när jag vet hur död jag kommer vara imorgon bitti men jag kan inte låta bli. Det enda som känns jobbigt är att ta stegen till sängen, den får helt enkelt vänta ett tag.

Jag började tänka. När man tror sig veta vad man håller på med i ena stunden men en tid efteråt förstår man ingenting, man är riktigt förvirrad över de beslutet man tog just då. Egentligen vet man nog inte riktigt vad man själv vill,det handlar nog inte om att lära känna hela sitt jag i den stunden för vissa beslut är bara riktigt svåra att ta. Ånger är ett ord jag inte gillar, att ha gjort ngt som har verkat bra men som man i efterhand har ångrat till tusen, lr bara hundra är lika illa. Jag säger inte att jag ångrar ngt jag gjort inom dom senaste dagarna lr så men det är klart man ångrat saker, vem har inte gjort det? Jag har stannat upp ett flertal tillfällen och valt vägen, dit man vill och tror sig veta att det är åt rätt håll men det har ändå inte blivit rätt i slutändan. Om man stannar upp och det ändå blir fel, hur ska man då någonsin kunna veta med säkerhet att de blir rätt? Jag tror inte de funkar, och det stör mig. Därför känner jag att ånger är onödigt, det tar bara tid. Det man har gjort får man helt enkelt stå för, även fast det är tungt. Om valet har varit helt åt skogen kommer de kännas en längre tid men det kommer alltid bli bättre. Ånger behövs, absolut men de får inte bli till en för stor procent i våra liv.


Jag vill upp tidigt imorgon, men jag inser nu när jag tittar på klockan att jag redan har förstört för mig själv, typiskt mig, hahah.


                                                      

You're way too beautiful

Åsele nollåtta är förbi. Jag har längtar som en tok efter den helgen för massor av andledningar. Det mesta har förstås varit för att träffa allt folk, dom jag inte sett på år och dag men även dom nya människor man fick se under helgen. Det här året bodde jag med Ida, Andrea och Lisa och det kunde faktiskt inte varit bättre folk som jag var med! Vi hade parkerat våran husvagn utanför statoil en bit, ett ställe jag nu först har reagerat på. Vi satt inne tsm och började kvällarna och det var riktigt mysigt, bara vi och den mysiga husvagnen. Båda kvällarna var riktigt bra, rätt lite med folk på fredagen kanske och underhållningen var inte den bästa men det är ju inte de som är det viktiga, inte för mig iaf, bara jag får träffa vännerna så mår jag bra. Lördagen var helt annorlunda, där var de till att hälsa på folk stup i kvarten, underbart.

Jag gillade verkligen min helg, det vart lagomt med allt. Jag gjorde inte av med för mkt pengar, hann att titta på mkt stuff, var med människor jag inte trodde jag skulle umgås med så mkt, hittade nya kontakter, vart igenkänd som cloudberrie ( positivt lr negativit kan man ju känna ) och träffat trevligaste fotograferna. Jag hoppas verkligen att det kommer fortsätta att vara lika trevligt där för dom här två sista åren har jag inte blivit de minsta besviken på. TACK allt folk för helgen!

 
                                

Nothing below, let it go

Det känns så konstigt att det går så fort ibland. Jag tkr det var nyss som jag låg nere i skummet i åsele och undrade hur jag hade hamnat där. Ett år och nu är vi där igen, jag hoppas verkligen på ett lika bra år som förra! Men samtidigt, då hade jag ju inget att jämföra med för trots allt, även fast man inte vill det är det faktiskt lätt att man gör det. Men det är klart, det är ju inget fel med de bara man inte blir besviken. Jag tror att det kommer bli nya upplevelser, nytt folk och nytt skum att bada i, riktigt bra alltså. Jag hittade mitt band från förra året ( vad sparar jag på egentligen? haha ) och jag längtar ännu mera nu. Dom hade rätt go reklam på bandet, festplatsen i åsele, lite overkill kanske men det stämmer nog trots allt.

Jag kan inte beskriva hur skönt jag tkr det är att vara hemma och bygga igen. Spika dom där spikarna, såga dom där brädorna och njuta av solen samtidigt- perfekt! Jag längtar så tills det är färdigt, jag tror det kommer bli hur fint som helst! Vi ska ha en luftgång till balkongen och man kommer ha utsikt över sjön här hemma, underbart.

Jag känner suget för att sätta på en mysig film och bara sitta ner och ta de lugnt, en riktig klassisk kärleksfilm kanske, time will tell.

                                          

I guess, this is my new kind of drug

Alla har gjort det, jag trodde dock inte att jag skulle haka på det otroliga bloggmönstret som är igång men yes sir, här är jag och jag har en känsla av att jag inte kommer att ångra mig heller, haha.
Det är ju trots allt riktigt skönt att kunna skriva av sig, när man har tiden, man får ut det på ett helt annat sätt. Sen är ju egentligen det smartase att berätta för folk, personer man litar på men när man själv inte riktigt vet vad det är, hur det känns är det rätt smidigt OCH skönt att kunna skriva av sig.

Jag känner mig så oteknisk ikväll, min blogg ser ut som crap och jag förstår inte särskilt mkt hur man gör heller. Inte för att det är det som är det viktiga, utseendet men det är alltid mkt roligare och underhållande, så det lär ju komma så småningom, I hope.

Det är slut på min resa till sthlm och det känns så konstigt. Jag har ju trots allt varit där omkring en månad, jag har verkligen vant mig med vad som finns där, vad man kan göra, mitt otroligt roliga jobb och att vara ensam med Olle. Men det är kanske inte slut för det, det kanske kan upprepas nästa år? Ja, mina vänner det är otroliga önsketankar.

Ngt jag verkligen kommer sakna är den otroligt mysiga promenaderna som jag brukar ta, det fanns så mkt fint att titta på samtidigt som man var ute och vandrade. Att fånga skönheten på kort kan vara lite svårt, men jag försökte.

                       Ngt jag verkligen kommer sakna är den otroligt mysiga promenaderna som jag brukar ta, det fanns så mkt fint att titta på samtidigt som man var ute och vandrade. Att fånga skönheten på kort kan vara lite svårt, men jag försökte.

oxx

Always one foot on the ground

RSS 2.0