Live in the sky

Jag vet egentligen inte alls varför, men jag var inte särskilt sugen på att fara ut ikväll.
Det kanske hade varit lite annorlunda om jag faktiskt varit myndig och kunde känna att jag kunde ta mig in till alla fina vänner utan att vara osäker på ingången. Men snart handlar det inte om åldern längre, eller ja, snart med stora bokstäver kanske man ska säga.

Har hunnit vara hos Johanna och arbetat lite granna med projektarbetet, var rätt underhållande att läsa svaren på alla enkäter som vi delat ut. Vissa svar är bara klockrena rakt igenom, och vi hann även med att kolla en snabbis på inspelningen, och vi bestämde oss lite smått för att slippa filma igen, känns oerhört skönt måste jag säga!

Annars är det en fin hemmakväll som gäller för min del. Vi har lagat god mat och myst framför tvn med härlig efterätt, precis som det egentligen ska vara. Jag tror att jag ska slå på en film och bara drömma mig bort, ta tag i morgondagen istället, med promenad och solo ( förhoppningsvis ). Måste bara tillägga att en av dom finaste synerna jag sett var ikväll när vi var på kyrkogården, så mkt ljus som fanns överallt och där man faktiskt vet om hur många som lägger ner tid och far till sina nära och kära och visar omtanke på den här kvällen, det var verkligen speciellt!

We had our time of moments

Jag både älskar och hatar att kolla på bilderna från min resa till Jenny. Jag blir lika glad varenda gång jag tittar på dom och insåg hur mysigt vi hade det men det kan inte låta mig ifrån att sakna henne som en tok. Det känns som att det kommer vara för mkt begärt att fara tillbaka till henne om några veckor bara, det krockar när jag ska till ume och jag känner att jag kanske spenderar lite för mkt pengar för mitt eget bästa, men jag ska inte ge upp än, det kanske går.

Att få vara en del av Jennys artonårsfödelsedag var verkligen en av dom bästa sakerna som jag kunde få. Det kändes så underbart kul att träffa dom människor som hon har i sin omgivning ( som jag inte träffat tidigare ) och få se vilka fina människor som är hennes vänner. Att se hennes glädje över att dom faktiskt fanns där för hennes skull var otrolig och sen var ett stort plus i kanten att alla gick så bra överens. Jag lärde känna några otroligt trevliga damer, dom var verkligen ngt i min smak!

Jag måste bara berätta att jag har testa att äta sushi för första gången i hela mitt liv också, haha! Det var så mysigt att sitta i fönstret på kuddar och titta på allt folk som rörde sig överallt. Jag visste om att det skulle vara en speciell smak men jag måste säga; jag gillade det! Det kommer absolut bli flera ggr av den maten, men både jag och Jenny var överens om att det inte var en maträtt man skulle äta med folk man inte kände sig bekväm med, jag tkr det ramlade mest utanför från början istället för min mun, haha men det kan bero på att jag inte är en sån stor stjärna att äta med kinapinnar heller, haha.

Vi bakade massor inför hennes födelsedag och hann göra ett besök hos Ylva och Ture med god mat ( ! ) och varit inne twice på roasters och njutit järnet. Jag har inte bränt så fasligt mkt pengar på massor av kläder faktiskt, känns väldigt skönt måste jag säga eftersom jag snart ska till Ume. TACK för en underbar fin helg med dig sötnos! puss







  

    

I feel it, you feel it

Nu har jag lämnat min långa bilresa.
Nu har jag lämnat min söta vän kvar i Lule.
Nu har jag lämnat all god caffe latté som finns.
Jag saknar redan Jenny men vi har nyss haft ett mysigt samtal som gjorde min kväll ännu häligare.
PUSS på dig min älskade vän

Forever my world, forever you

Jag vill bara slå bort tankarna om att det faktiskt är sista kvällen med Jenny tonight.
Jag orkar egentligen inte av att ta farväl av henne, det tär på en något fruktansvärt men jag vet samtidigt om att jag inte har ngt val. Jag önskar att mina vänner kunde finnas tillgängliga för mig när jag behöver dom. Att dom ska finnas inom räckhåll när jag behöver dom som mest, men det är inte så det fungerar helt enkelt. Samtidigt växer man på ngt konstigt sätt att lämna en person, för det är då man inser hur mkt den betyder för en och hur mkt man faktiskt håller den kär.  Det är nog faktiskt en av dom värsta saker jag vet egentligen, att lämna ngt jag håller kärt.
Även fast allting inte stannar där mår jag så fruktansvärt dåligt över att slitas ifrån någon när jag inte riktigt är beredd.
Allt detta trams handlar mest om att jag insett under dom här dagarna hur mkt jag saknar Sandrababe och att jag faktiskt inte klarar av att vara utan henne en längre stund, and I hate it! Saknad saknad saknad

Stop beeing beautiful

Musikspelaren är på shuffle.
Min tid stämmer inte alls överens med den övriga världen.
 Det handlar inte om det förflutna,utan viljan av att ordet ömsesidighet faktiskt ska ha sin rätta innebörd.
Det är det kalla höstmörkret som kryper sig sakta in på oss.
En kopp te och en bra bok som underhåller, där vi kan drömma oss bort en stund i fantasin.
Jag tror att jag har börjat glömma bort vad jag egentligen lever för.

Don't stop feel

Ohmammah, nu när jag börjar tänka efter har jag haft en sån otroligt bra vecka! Jag har fått tillbringa tid med så mkt människor som jag får kärlek och glädje av i vardagen, vad mer kan jag egentligen begära?
Det behöver inte handla om världens fester eller planerade middagar, utan bara tid tsm där vi ser vart tiden för oss.

Jag har hunnit med att vara med Viktoria och bara mysprata! Eftersom hon nästan aldrig är omkring måste man verkligen passa på att se till att träffas när hon väl far hit. Att höra om hennes bravader och stunder var en av dom bästa sakerna som har hänt på länge, och vilket ställe passar inte bäst för det? Precis, stenmans haha.

Vi dansade på onsdagen och det känns som att det blir bara bättre och bättre, dock önskar jag att vi kunde avklara några delar i projketet så jag inte känner mig så stressad över allting, men det kommer. På kvällen for jag hem till Andre och Emilia och bara myste järnet, vi såg en film som var sådär fantasifull och mysig i ett, namnet kommer jag dock inte ihåg men det var ju inte det viktiga. Vi gjorde tabben och handlade lite godis på statoil dock, lär mig inte riktigt hur dyrt de egentligen är haha.

Sofia sötungen Björk har ju gått och blivit myndig också och det är inte illa pinkat det inte! Det var födelsedagsfirande för henne på spaet på hotellet förra helgen men hon bjöd in oss på tårtfikande på söndagen också. Jag kunde inte ta mig dit då men jag fick in en trevlig stund i veckan ändå hemma hos henne. Det var ngt alldeles extra att sitta och prata om allting mellan himmel och jord med henne och Sabina med ljus och naturgodis i deras mysiga vardagsrum. Det var en stund jag behövde och njöt mig igenom, tack för den stunden brudar!
Bra vecka minsann, det fick tiden att gå mkt snabbare fram till lovet kan jag säga. Puss!




            



     



Turn around man,

Jag chansade på en lyckad kväll och det var precis det jag fick! Inte för att jag kunde tro annat med det söta sällskapet!
Det handlar om födelsedagsfika hemma hos bea med sötaste flickorna som finns, jag blev så glad av att fördriva tid i deras sällskap. Som vi skrattade, åt och pratade om gammalt/nytt. Det var den perfektaste lördagskvällen jag kunde ha fått , längtar till favorit i repris, haha!

Jag tänker ladda upp bilderna på Anna nu när jag har fått ordning på lite mera bilder, hon är verkligen den sötaste barnet i världen. Jag fick känna mig älskvärd på ett lite annorlunda sätt men det bästa med hennes besök var nog allt att jag fick se hennes söta ansikte somna i min famn. Barn sprider enbart glädje måste jag få säga, plus att jag slänger in ett litet puss till världen!



   

   

Sweet dreams

Det handlar inte om panik men lite stressad över allt är jag nog trots allt. Jag önskade att det inte var så mkt vi skulle ha hunnit göra innan lovet, särskilt projektarbetet som aldrig verkar ta slut,haha. Jag tar verkligen emot lovet med öppna armar kan jag säga, jag vill njuta av tiden på ett bra sätt och skjuta bort tankarna om all läxa som finns över huvudtaget.
Det känns bra att kunna fara upp till Lule och gratta Jenny på hennes 18-års födelsedag, ngt jag inte trodde faktiskt skulle hända. Avkopplande kommer de bli, och den bästa delen är nog faktsiskt att vi ska åka bil dit upp, vad som helst istället för att åka bussen i flera timmar, jah-ah!

Jag tycker att jag sitter och läser i min engelskabok hela tiden men det känns inte som att jag kommer någon vart. Det är så många sidor kvar som jag måste kapa av innan det stora arbetet kring boken väntar. Deadline är verkligen deadline för Maria, det är bara att bita ihop och fortsätta läsa, underbart att jag får ta en paus med bea och company ikväll iaf -längtar!

Don't complain before you know the truth

Det känns ju hemskt att medge det men vad jag har varit naken utan internet! Man gör det verkligen till en vana, och det faller som naturligt att kunna sätta sig ner och surfa omkring som den normalaste saken i världen. Eftersom jag trodde jag var mer teknisk än jag var så har det tagit tid innan vi fått tillbaka det, ny D-link och lång väntan och nu kan min gamla vana komma tillbaka, haha.

Jag har hunnit med en hel del mysiga saker medans internet inte har fungerat, jag ska ladda upp lite bilder senare. När jag får tid vill säga, för just nu har jag världens sötaste bebis på besök, jag känner verkligen suget efter att skaffa en egen, det är ju nästan farligt att ta hem dom haha. Imorgon blir det tårtkalas hos sötbea som snart fyller år, vad jag längtar!

oxx

Always one foot on the ground

RSS 2.0