Taking control

Brusig snabbrepris för två dagar.

Lång promenad i snöfallet i parken, där jag möttes av kaniner och andra hurtbullar i träningskläder ( jag dock iförd halsduk upp till öronen ) och musiken i öronen i hopp om att sortera tankar som tar onödigt mycket energi i sitt eget fack.

En bussresa till en plats som ger mig trygghet och kraft i överflöd. Med en pilot och en hjältinna, min hjältinna. En smoothiekopp för tre och ett lugn som lägger sig långt ned i maggropen, där det mer än gärna får hyra in sig för en stund.













Mercy


Låt mig förklara min kväll för er.







Sådärja. Mycket fint innehåll om jag får säga det själv.

Spiker

Jag har nu hittat en dag som är helig. Eller iallfall två timmar. Jag sitter inte sådär fasligt mycket framför olika tvprogram men när det gäller mästarnas mästare, då finns det inga gränser. Jag är ett barn, på nytt. Jag stiger av förväntan när musiken stiger i ton. Om någon frågar mig konstiga frågor under programets gång låtsas jag inte höra och babblar om något med högt ljud på tvn och att jag troligtvis har fått tinitus, precis då. Det går inte släppa taget.

Det är alltså bevisat. Jag är barnsligt fascinerad och road av att titta på ett antal idrottsmän/kvinnor som tävlar i olika grenar på en tv ruta. GUD nu kommer jag verkligen att stiga i höjder! Ger du mig någon av deltagarnas nummer lovar jag dig att jag är din, utan invändningar!

Heavy cross

Att hitta gamla kort i bildmapparna är som att hitta en bortglömd kaka i kylskåpet - fruktansvärt roligt och överraskande!

Du, min älskade vän. Det var så länge sedan jag fick hitta på galna saker med dig, skratta oavbrutet och prata sent in på nätterna. Du är saknad Evelina Larsson, väldigt mycket.







 

Autumn









 

Whatever you do



Snart ska jag berätta den sanna historien om hur jag och bolibompa draken gjorde vårt första möte. Det var elegant och glamoröst.



Win


Inatt har jag sovit mer än tio timmar.
Om inte min kropp älskar mig mest på jorden nu så vet jag inte vad.
Annars har vi helt olika livsregler, den och jag.






The way you make me feel

Jag ringde till min finaste vän i världen och hon berättade hur dom korkade upp vinflaskan och njöt, länge och väl. Samtidigt går jag med träningsväskan på axeln i högsta hugg, har nyligen lämnat träningslokalen där jag skakat rumpa till brasiliansk dans tillsammans med många ( 30 +, good! ) människor som väljer att starta fredagskvällen precis på samma vis som jag.

Vi dansade till popkungen Michael Jackson och jag känner att nu får lugnet stilla sig om det så känner för det, för nu ska jag ta ut rätten till en ledig helg. Planer - noll. Motivation - hundra.

You need to love it



Detta är lördagskvällens födelsedagsbarn - ALMA!






Detta är lördagskvällens partypeople - LOTTA och ANNA!



När vi är presenterade för varandra kan jag meddela att efter en underbart god middag tog wii plats i våra hjärtan. Detta är en segergest. Över mig.



Robert delade wii glädjen med oss, mycket snällt gjort. Utan segergest.

Den kom senare.






Gruppfoto!
Som Robert hade tålamod att ta. Med min kamera. Och Annas. Och lite på Almas.
Två gånger på min, en till på Annas och en liten på Almas. Ja ni förstår. Tack <3



OERHÖRT viktigt att dokumentera - tunnelbanan in!



Tunnelbanaaa. Vi passar på innan vi dansar oss svettiga och sunkiga och dessutom befinner oss i en i fin omgivning. Tunnelbanaaa.



Vissa hoppar på andra vid bankomat,, stiligt och engagerat!
( icket att vi kan förspilla tiden när andra tar ut pengar vid bankomaten. Nej. Så fungerar det inte )





Absolut inte.




Vi anländer till Friday´s som så fint Anna även kallar det - drinkarnas paradis!







'

Våra magar fylldes med drinkar( grädde!! ) och frukter ( och lite grädde!! ) lagomt tills vi satte fart mot ett annat ställe och dansade bort allt.



Vi dansade tills fötterna sa stopp, ungefär lagomt i tid då vi kände oss för gamla för att vara ute efter två och summerade kvällen - alldeles alldeles perfekt! TACK för allt brudar!

We will start with

Just den här biten med att släppa alla säkra kort. Jag kommer inte dö, men lite inombords så rivs min trygghet lite lagomt ned. Jobbarvänner som nu lämnar jobbet för gott som jag verkligen känner trygghet med och verkligen funnits där när jag var ny och kände att jag behövde bli uppbackad som dagisinskolningarna ungefär, någon som håller handen och säger till det större. Ett överdrivet faktum, och mina nuvarande arbetskamrater kan inte bli bättre. Men annorlunda, det kommer jag inte ifrån att det blivit.

Då är det tur att man heter Jennifer och har en underbar vän som Anna som uppenbarar sig vid dörrkanten på kvällen med en burk av guds gåva, ben and jerrys. Det är bättre än miljoner, alla upplevelser i världen och kändisspaningar och det i kombination med henne är ett hallelujah moment i guld!












Just, being friends

Ibland säger kroppen ifrån. Det är jag som dålig på att lyssna till signalerna, inte den som är dålig på att visa. Det får helt enkelt bli ett stopp, bara en bra bok och en kopp thé. Räknar ned timmarna tills min första lediga helg börjar, tills dess ska jag vara mogen och ta hand om mig själv och mina behov. Återkommer när jag lyckats.

Det är sådanna här tillfällen jag älskar att bli lite extra omhändetagen, min mamma får oftast ta den kraftigaste smällen. Jag blir som ett barn på nytt, öser över alla mina symptomer och känslor på henne. Hur kan det alltid vara så att man känner sådan trygghet hos henne? Mamma är mamma, och hon kommer alltid att vara min trygga famn, hur gammal jag än blir. Puss på henne och mina fina vänner som finns runt omkring mig, gulleni!






You will be the prince

Jag gick längst med bokhyllorna i second hand butiken och ville ivrigt hitta en ny bok, något som kunde underhålla mig för stunden och framförallt hitta ett sätt att slappna av mitt under en stressig period. Där, som en ren uppenbarelse stod boken, lite lagomt sliten och till ett lågt pris. Ikväll är den min. Avsnoppad. 






What a day for a daydream

Ibland gör man det inte roligare än man har det.
Wallpaper tycker jag vi kallar det, in i det sista får man skapa sig lite egna motiv när det tryter till med fantasin. Inget är sämre än det andra, och väggen får smaka på lite glans på ett annorlunda sätt.
Tisdagsmorgon, nu väntar en ny dag med förhoppningsvis charm och lycka.







Talking about


Husets  fina värdinna i egen hög person !




Efterrätten ! ( anledning till varför jag kom )

Nej det var inte sant. Men en stor del, jag hade förberett mina smaklökar väl.



En annan rar middagsgäst!




vad skymtar vi här måntro?



 Grabbarna grus i full fart, är inte detta ren glädje så säg ?
Jag älskar deras happy faces !



Ungefär sekunderna innan vi insåg hur ett träningspass med hjälp av wii skulle se ut, svettigt!



Moving our butts to Kista och kikade på Sherlock Holmes ( och Jude law!! )

MYCKET fin kväll!

Dinner with friends

In och ut ur duschen, jag tror banne mig att det är ny rekordtid idag!
Anlände från jobbet för en pyttestund sedan och nu är väskan packad med sovkläder, den ska spenderas i en säng som kommer att bli lika bekant som den jag har i lägenheten, Annas, förstås.
Det är på gränsen till att jag har försökt att fasta hela dagen, eftersom att jag ska pressa mat till det yttersta ikväll, middag hos Anna , det gäller att vara taktisk!


Nu kände jag hur magen kurrade till, nu väntar middag och ett möte med Sherlock Holmes som grädde på moset!









Swedish for all

Jag fick av min fina syster en rosa prickig låda med rosett på, som var fylld med goda praliner, har man tur så har man! Premiär av let´s dance ikväll och jag har lovat mig sjulv att dö en smula framför tvn och chockera mitt sockersug med dessa chokladbitar, FINA GREJJER!











Volume one


Min trettondagsafton spenderades på bästa vis, svettig och glad i en stor badmintonhall!




Det ser ut som om vi äger spelet. Nej. Utan tvekan äger hela hallen!



På något konstigt vänster såg alla korten ut såhär during the skratt-attack, how come?



Robbelibobban skulle vara med, men vrickade foten under uppvärmningen, typiskt!
( och nej, glädjen ni ser hos anna var inte därför hon blev spöad utav mig, snarare tvärtom, twice! Men allt bra söta må jag få säga att dom är! )



Day two. Pigga och utvilade efter en filmkväll med Inglorious Bastards.




Efterlängtad kaffepaus mitt i mellandagsrean.








Efter att vi rullat hem från cafét med de gigantiska lunchmackorna begav jag mig hemåt, nöjd och glad som ett litet barn !

Salvation

 - Jennifer utan en kamera, är som en macka utan smör!

Men nu min älskade vän kan jag säga dig, nu är det tvärtom  - nu finns det smör igen att hämta !
Ja, det är sant - smöret är tillbaka och det är här för att stanna !

Season fly

Idag är det freakin fjorton minusgrader, kan ni tänka er hur kallt det är för att vara Stockholm?
Jag drog på mig mitt superunderställ ( tack mamma och pappi  - det kom verkligen till användning ) och gick på en promenad i hagaparken. Jag passar på att gå när det är ljusa dagen och njuta lite över att se dagsljuset i huvudstaden, för när det kommer till promenader på kvällskvisten har jag dragit ett stort streck över hela idén, även fast jag inbillar mig att det är för kallt för våldtäcktsmän att vistas ute är jag för feg att gå ute, haha.

Min fina Anna damp ned i min lägenhet igår och vi tjatade över hur mycket mat vi hade proppat i oss till middag så vi beställde bara en the kopp på café 60 och kände oss nöjda. För stunden. Sedan testade vi två olika sorters kakor, ja då rymdes det minsann lite till i våra magar. Man får liksom offra sig lite.

The last song

Ett nytt år. Igen. Vad hände egentligen med år 2009? Vad har jag gjort ?
Det är spännande att stanna upp och titta vad man har åstadkommit för något under året som varit. Jag vet att jag har fått med mig en stor säck med underbara minnen iallafall och jag vet att det kommer bli minst lika många under år 2010.

Jag firade nyår med min finaste nyaste bekant för år 2009, Anna och hennes riktiga ( jag kan inte alltid få hedersplatsen ) pojkvän på bästa tänkbara sätt. Vi åt underbart god middag, spelade spel och umgicks hela kvällen ut tills vi fick uppleva det sjukaste raketerna, på en kulle så vi hade utsikt mot huvudstaden, otroligt - att den ens kan finnas så många raketer ?!

Det kändes bra surt att kliva upp på morgonen och bege sig till jobbet den 1 januari. Jag räknade ned timmarna tills kvällsmörkret två dagar senare föll då jag mötte upp min finaste Viktoria och åkte skridskor. Det kändes som en sagofilm med en stor isbana, härlig musik och ljuslyktor runt hela banan! Plus jag som stapplade  fram på skrillorna, det är verkligen inte min starka sida men jag var utan hjälm och klarade mig utan skador, ett framsteg.
Hoppas ert nyår var bara toppen, jag önskar jag kunde dela upp mig själv i flera olika delar så jag hade kunnat ta del av alla mina vänners nyår också. Flera flugor i en smäll liksom. Men nu så. Nytt år. Nya möjligheter. Hey - let´s go!

oxx

Always one foot on the ground

RSS 2.0