Fade to black

På med kängorna & promenerar ned till stranden, inte skotern - den får vara stilla, förbereda sig för en slags grav för många månader - nu är sista åket gjort, faktiskt. Solbrillorna på plats men fortfarande steks mackor i järnet, för det var fortfarande dagar som kallades så vackert för påskafton & annandagpåsk vilket uppmärksammades med middagsgäster & solstek. Återigen, vila & lugn.

Slutspurten.







Don´t look back in anger

Påskhelgen som har susat förbi har varit allt & lite till. Jag kan vara på många platser under påsk, men hitills är hemma det som är finast - särskilt när jag fick ha finfrämmande från en by nära mig, Ida!
Jag tog på mig att sälja 200 lotter som Ida & jag snabbt avverkade, hon agerade min bank & vi tryckte med fina priser som vi självfallet inte vann. Varför? Vi glömde förstås köpa till oss själva i stundens hetta, haha, lyckat där!

Vi grillade, tittade på bydragkampen, promenerade & hade en fin påskmiddag med gäster & familjen! På kvällen blev det till att roa sig vid puben i byn där massor av människor hade letats sig till, en sådan där finfin dag återigen, tack för att du var en stor fantastisk pusselbit i min dag älskade!







Spot

Visst, det är en speciell påsk i år, om jag hade fått någon jobbförfrågan hade jag inte varit sen till att tacka ja just eftersom att det inte går att göra samma påskaktiviteter som man är van med, eftersom snön princip är borta. Sommarjackan som nyligen har plockats fram & grillning i framtinade grillringar är snarare den rätta förklaringen till underhållningen som sker. Trots allt har påskledigheten varit så fin, när grannar kommer hem runt omkring oss & där det ständigt mysiga sociala sker med varandra dagarna i ända.

Inte nog med det, jag läser min mysiga marshmallows bok i solskenet på morgonen & känner tidiga sommarkänslor.




Travel

Jag har kommit in i ett snurr, där jobbet styr & jag nästan glömt bort hur det är att knappra på tangentbordet.
Okej, kanske inte hel sanning men hela jag är chockad över att det är skärtorsdag inom två dagar & påskägg&pynt redan finns på plats, jag kan inte annat än gilla att ett viss lugn sköljer över mig - det är dags för tid för varandra!

En ledig dag i helgen & den var till för att fyllas! Finbesök av Viktoria där vi gjorde vårt yttersta för att avnjuta de få snöfläckar som finns kvar, det är dagar då man kan få fräknar av solen samtidigt som man har tillåtelse att dricka oboy med massor av marshmallows i & grilla lite äpplen över elden - bara för att, det är sådant som är topp tio!





Go away

Vilken energikick!

Det är bäst att passa på att se dansförställningar eller andra kulturella arrangemang när det har kommit till Vilhelmina tycker jag, inget jobb förstörde utan en ledig lucka på kvällen gjorde att jag & Tova ägnade kvällen åt den här förställningen, sweet. Det bästa med dessa dansstilar är energin & farten som sker på scenen, jag har alltid lika svårt att sitta still i stolen, haha.

Like it a lot!

( sen är det charmiga kläderna, musiken & jazzhistorierna bara ett stort plus i kanten!)



( la charmiga bild från Veckans höjdpunkt,Vilhelmina aktuellt - jadå! )

Little Anna

Nu, nu känner jag mig sådär bortskämd igen som vänner kan få mig att känna ibland ( well, jag klagar ju inte det miiiinsta men ändå - vad gör jag för att förtjäna det fina?!) för under gårdagen bjöd nämligen finaste Ida på godaste lunchen! Nej, inte bara det förresten - hon hade dragit till med bagarkunskaperna & slängt ihop en tasty ( ! ) efterätt också!

Och vad behövde jag göra? Hjälpa till med en liten pepparkryddning där, kanske en tallrik fram där & sen - bara sitta på min lilla rumpa och sleva på, ni ser - spelreglerna känns lite fel balanserade så att säga! (; Tack för allt finaste!


Eftersom jag har varit borta i några helger i rad nu kändes det så fint att se dessa ansikten igen, det kändes nästan som att jag var tvungen att slänga fram en presentation av mig själv när vi sågs - ni vet, hej mitt namn är Jennifer & jag har gått under jorden en stund men tvivla icket - det är samma galna sockersug & speed i denna människa! Kanske...eller inte. Men fint att se dom - det var det utan tvekan! <3







Don´t hold your breath

Vad kan vara bättre än att lura hit en fantastisk vän på paltmiddag & chokladmousse?
Ingenting egentligen.

Vi kommer rulla fram tillsammans innan vi är 65 bast, det är lika kärleksfullt det som är en semester utomlands, yah-då! (;




Morning

Det är som finast när det är morgon, fåglarna spelar sin morgonsång & dimman ligger kvar i luften när jag promenerar förbi med mina morgontrötta ögon. Sömn är guds finaste gåva i det stora, men trots allt kan det kännas lite skadligt att sova bort så mycket tid som vi har fått tillgång till i livet. Det är de gånger ( läs:få! ) då jag lyckas dra mig ur sängen och får njuta av de fina, lugna som vi har tilldelats på morgonskvisten. Klart - nu bor jag i en by där maxrörelsen på morgonen är det få bilarna som rullar mot arbetet, och förstås- jag kan dra på mig utekläderna & vara ute med mitt slitna jag utan att Sveriges befolkning ser mig men det är vackert så in i bomben, det är ett som är säkert!

Det viktigaste är stunden då tankarna väcks till liv & får fylla sin mening, i lugn & ro.



I can see it so clear

Under fredagen jobbade jag förmiddag vilket betyder att väckarklockan ringer halv fyra på morgonen, då allting är ljust & orört i omgivningen på något fint vis. Jag planerade mitt sällskap efter allt för få timmar sömn eftersom fina Ida också klivit upp i ottan under dagen - vilket kändes som en klar anledning, vi kunde kolla i kors tillsammans under kvällen & kunde använda varandra som sömnpiller istället (;

Vi gjorde den kladdigaste ( !!! ) kladdkakan i världen och jag fick mig en energidos som skulle kunna räcka fram & tillbaka till månen - tack för att du finns!






Come on

Jag använde inte min starka livlina - ringa en vän!
Nej, jag klarade mig igenom alla busstimmar med min ofräscha doft där första stoppet blev i Skellefteå där jag kunde åka bil den resterande biten, vilken lycka!

Det var på tok för längesedan jag var i trakterna där lulemålet ekade genom staden , okej det var mest häng med övriga studenter som representerade övriga Sverige, but still - jag har snappat upp en del av dialekten ändå, men det är bara som ett stort plus egentligen!
Vi delade svett på spinningcyklar, överfulla små koppar med Amorettokaffe & palmiddagar!

Jag har njutit av varenda stund med finaste Jenny.








Forever


Nu åker jag på nya äventyr i några dagar till min finaste, Jenny.
Jag planerar en minst 8 timmars lång bussresa, jag ringer er då jag har nått min gräns av slitenhet, ungefär då jag börjar fundera på att döpa om mitt namn till sunken, eller bussåkarn med de illaluktande aromerna - hjälp?! haha.

Sing along, hoppas ni får en toppen helg! Puss.



Trust


Med lite fin vårsol som lyser i ansiktet går precis alla planer i lås. Inte nog med det, så finns bara positva tankar i luften som liksom spricker fram som solstrålarna & landar i en hög, för att begrundas och känna att någonting komma skall - som våren, åh - när får jag plocka fram de svala skorna?!

Jag menar förstås också två andra starka ord som sammanfattar torsdagen mycket fint - Towa & slutet av Mars!




Letters

När jag kom hem i tisdags slängde jag mitt tunga innehåll från helgens bestyr & åkte med snabba sus till fröken Johanna för en härlig myskväll med henne!

Hela kvällen flöt förbi i rask takt & vi avslutade fint ( när vi surrat sönder öronen på varandra till max och ville bespara våra små öron en liten stund, ehehe ) med en film på småtimmarna.
Det var fint att se en lite klyschig kärleksfilm där vi fick "åååh":a  oss lite & pendla mellan faktum om vi tyckte att den manliga huvudpersonen var snygg eller inte - ni vet, det är så simpelt att ändra åsikter om karaktärerna när de är onda, men visar det lite kärlek emellanåt - PJOFF så blir det liksom drömsnubben igen, you get it ? (;

Tack för allt fantastiska du, puss!








Bild lånad från google.se

oxx

Always one foot on the ground

RSS 2.0