You said peace

Jag sitter och tänker, jag blir bara mer och mer sugen på att fara utomlands när jag har gått färdigt skolan och vara nanny i ngt otroligt land. Men jag blir ändå rädd av tanken att fara iväg från trygga Sverige, trygga vilhelmina och påbörja en resa helt själv till ett främmande land. Jag kan inte på ngt sätt veta med säkerhet att allt jag älskar här hemma kommer vara kvar när jag kommer tillbaka, för så går det helt enkelt inte till. Men jag vet, att om jag vågar släppa taget om allting skulle jag älska att fara, det skulle bli en otrolig upplevelse och jag kommer lära känna nya, fina människor. Men jag är rädd, jag vill kunna använda min tid samtidigt som jag vet att mina underbara vänner stannar där jag vill ha dom men så är det inte, dom kommer hitta nya vägar, precis som jag. Jag vill ha med mig någon, som jag litar på och som är villig att lämna det här stället tsm med mig för en stund, bara släppa allting. Jag måste bara övertala mig själv om att saker kommer ändras i mitt liv och att jag helt enkelt får lita på det och hänga med i svängarna. Jag vill inte vara rädd.

Thank you for all you've done

Jag älskar den glädje jag ser omkring mig på dagarna. Det behöver inte vara mkt, men det är äkta och det är huvudsaken. Ett leende kan göra allting, en kommentar kan göra världen till en så mkt bättre plats och den tid som vi tar för varandra kan betyda allting. Älskade glädje, och älskade dag.

Interesting sense of style

Sov över hos andré igår och det var hur trevligt som helst, jag är så glad att han är hemma här en stund till så att man hinner träffa han, och se han lite mera än vad det skulle ha blivit. Mkt blev inlärt igår på dansen och jag inser bara hur mkt jag gillar min klass, även fast jag alltid vetat det men det stärktes verkligen igår, dom är verkligen ngt extra!

Ikväll var jag tsm med den nya bruden som har flyttat hit, det var en nice kväll. Jag hade inte många timmar i kroppen efter gårdagen, men det förstörde inte mina planer på ngt sätt, utan det var socialt och trevligt utav dess like. Nu ser jag fram emot imorgon, inte bara för att det är helg och ledighet utan även för att vi ska fira Lisas födelsedag i förskott, mysipys. Innan jag tar igen min sömnlöshet ska jag hinna med lite finslipning inför imorgon, godnatt!

Like a hunger

Dansen var både underhållande och lite jobbig då jag kände att min hjärna var någon helt annanstans. Den hängde inte alls med på vad vi gjorde, jag kunde inte placera stegen och min kropp i samma takt, men det finns alltid bättre och sämre dagar. Idag var en lite sämre dansdag. Men resten av dagen var mysig, sju stycken av brudarna från klassen for hem till Caroline och käkade tacos och började se en svenska film som hör till kursen. Bara tanken av att vi faktiskt satt hemma hos en söt lärare och myste är härlig, det är inget som är vanligt men hon är verkligen en trevlig tös, och jag gillar att det kom upp på tal och att vi faktiskt genomförde det. Jag hann inte se filmen, så det blir till att låna den och kolla hemma, hade varit mysigare med klassen dock.

Jag kom ändå hem så att det inte kändes som att det var särskilt mkt kvar av kvällen som jag kunde ta reda på men en stund yoga hann jag faktiskt klämma in. Vi har fått en yoga film som jag var tvungen att utforska, önskar verkligen att jag kunde vara lite vigare, men om jag inte sätter latsidan till kanske det faktiskt ger ngt. Well, när kvinnan började stå på huvudet vart det lite overkill för mig, men dit ska jag ta mig, någon dag. Avsluta kvällen med te och en skön dusch, jag är nöjd med dagen. Puss

You touch me with your laugh

Jag tänker försöka dra mig till sängen, även fast jag och sandra tog en lång och skön sovmorgon ( ! ) idag så har jag faktiskt börjat tänka lite mera på min sömnbrist som har funnits med mig så länge. Jag inser hur mkt bättre jag mår när jag lägger mig i tid och det är ngt jag ska gladerligen fortsätta med. Jag har placerat min fot hemma efter en fantastiskt mysig helg med min söta vän. Vi har hunnit med så mkt men samtidigt så lite, tiden har inte funnits med oss på ngt sätt, den bara försvann! Jag har införskaffat lite nytt, träffat nya människor, har hunnit vara med söta stina&anders och ätit massor av gott. Det behövs nog inte mera just nu, bara en liten längtan till imorgon då vi alla ska hem till Caroline och se film, perfekt!

You can't keep me from talking
Can't keep me from praising you
When you're around

You stay on my mind

Idag hade vi aktivitetsdag, jag satsade på att vara aktiv hemma istället. Jag hade farit om det hade varit flera från min klass, men jag har en väldigt stark känsla av att jag skulle vara rätt ensam haha. Jag har hunnit med rätt mkt i läxväg idag plus en efterlängtad sovmorgon, tackarrr. Vi har nyss haft besök av Ralf och Krister, käkade urgod kladdkaka och myspratade, det gillar vi!

Imorgon, det är fredag och det blir umeå för min och sandras del. Hon och jag har pratat om den här helgen ändå sen i somras och nu kommer den äntligen bli av, och vad jag längtar! Det kommer kännas så bra att bara rå om varandra och hitta på massor av mysiga saker, däribland inräknat besök hos söta stina! Jag vet att det kommer bli toppen, där är pengaförlust också inräknat. Jag ska skynda mig att sova igenom natten så att det går fortare, som när man var liten.

Jag tänker lägga in lite mysbilder från mitt och sofias senaste besök på Stenmans, puss på henne!



Colorblind

Vi kom rätt långt igår på dansen, posivit för oss.

Jag vill inte känna att jag kommer bli hjälplös efter studenten, alla val som ska göras, allt som ska planeras. Jag är inte redo för att planera mitt liv än, inte ÄN! Jag vill vara med mina vänner, ha en rutin som gäller skolan, en vardag som fortsätter som den gjort i tre underbara år med söta variationer här och där. Inte bestämma om jag räcker till, se om jag klarar av ngt i arbetslivet. All konkurrens som finns, jag vill vara själv. Jag vill inte kämpa just nu om en plats, jag lär inte göra det heller. Osäker, är det verkligen det jag vill? Håller jag på med rätt sak? Jag har kanske kommit in på ett sidospår, jag vet bara inte riktigt hur jag ska veta med säkerhet. Jag lär byta allt, jag ska nog söka en ny väg och komma tillbaka lite senare, då jag vet, lite mera iaf.

I don't feel this could be real

Just nu tkr jag det är lite för mkt med läxan, men det känns lite konstigt att säga eftersom jag enbart har gått i skolan i några veckor. Jag orkar inte riktigt med att ha så mkt på mina axlar när det handlar om skolan, inte heller att en kväll ska gå bort åt dansen, för jag har ingen fantasi just nu. Men det är bara dåligt av mig att klaga för jag vet att jag kommer ångra det sen, jag gillar bara inte läget men jag blickar framåt, just nu - åt helgen.

Jag blir less, du är överallt och hela tiden, blaabla.

Lay your head down child

Hemma efter trevlig kväll och ett födelsedagsfirande. Det började med skattjakt genom villis för Emilias del och sen mat på lilla hotellet. Och då handlar det inte bara om lite mat, det var i mängder, tårtan var nog trots allt godast ( och snyggast! ) och sen avslutade vi hennes firande med bowling med bara allmänt mysigt folk. Väl i kyrkstan såg vi hell ride som var inte dålig, den var JÄTTE dålig! Jag förstår inte att man kan få skriva ett manus eller ens göra den filmen, det var sex och motorcyklar överallt, nejtack?! hahah. Men kvällen vart iaf som planerat, med mkt mysiga inslag och det är jag glad för.

Nu är jag hemma och ska käka surströmming med Gunilla runt fyra, det kommer nog bli en mysig lördagskväll trots allt, även fast jag trodde att den skulle se helt annorlunda ut. Men jag är glad för timmarna som hittils har flutit förbi och tror att resten av kvällen kommer bli lika bra, särskilt när jag känner lukten av nybakta bullar genom min öppna dörr. Idag är en bra dag, ett puss på det.

Run to you

Basketmöte - check
Förberedelser för studentmössorna- check
Förberedelser inför födelsedag - check

Det har varit lite stressigt dom senaste dagarna men jag gillar att ha mkt att stå i, bara det inte går överstyr förstås. Jenny har varit min klippa när det gäller studentmössorna, puss på nah! Det är så underbart härligt att vi är två om det, att vi gör det tsm och hjälps åt, toppen säger jag! Nu är förberedelserna färdiga, affischerna utsatta, schemat fixat ( efter många om och men ) och klasserna informerade, nu hoppas jag bara att dagen D går smidigt fram.

Jag tror morgondagen kommer bli mysig, jag hoppas på mkt uppskattning och att det faktiskt fungerar som det ska. Jag ska dokumentera så gott jag kan och bara njuta mig igenom kvällen. Puss

Be my mirror

Det vart en riktigt härlig kväll igår, impuls. Jag hängde med och käkade middag och fruktsallad med Viktoria och Anna, där ingick också en liten stund åt att färga annas hår, hon vart jätte fin! Underbart att umgås med dom hela kvällen, det var uppskattat tidsfördriv, särskilt när jag annars antagligen hade åkt hem och gjort onödiga saker och tänkt onödigt massa. Bra start på min vecka.

Det är september men jag förväntade mig iaf inte frost imorse när jag skulle kliva upp, det är sådant som kan göra att världen känns automatiskt lite deppigare, tråkigare på ngt vis. Jag vill ha tillbaka värmen, bara för en liten stund så att man kan släppa sommarkänslorna i lugn och ro, när man är själv är med på noterna. Men nu är det bara att blicka framåt, till skotersäsongen och alla vinteraktiviteter, muhms!

Jag såg min chef som jag hade i sthlm på avstånd idag, min glädje är obeskrivlig! Han var inte som en chef för mig, han var annorlunda, bara riktigt bra rakt igenom! Känns lite speciellt att jag kan sakna en person så, särskilt när han var min chef. Men glädje för dagen så det räckte till iaf, det tackar vi för!

 

oxx

Always one foot on the ground

RSS 2.0