On the top of my lungs,



"Det bästa i världen finns inom två armars räckvidd"

You were in their design

Jag är inte riktigt säker, men det känns som att jag har njutit av tystnaden sen barnen for. Hyper är namnet, dom har varit överallt och jag har försökt hänga med på alla hörn, men det är ju precis så det är - virr varr hela dagen i ända och lycka.
Jag har verkligen njutit att få vara barnvakt, med tidiga morgondagar och spel. Jag är inte precis morgonmänniska, så jag måste ju erkänna att vakna upp 07.37 kanske inte var det jag mest önskat men annars har jag haft en riktigt härlig helg med mina kusiner.


- "Men, du kan ju sova på en madrass och jag får sova i din säng"




Lost my discretion

Idag hade vi i princip inga lektioner alls, så det var bara fyra ur klassen på skolan. Det var trevligt att bara vara med några brudar och sitta i tc med alla ljusen och bara prata, sådanna små detaljer som gör det hela lite mysigare helt enkelt.
Jag fick köra idag också, och jag fick testa att ha Carola, och jag tror aldrig att jag kommer att lessna på att köra bil, det är alltid en upplevelse. Särskilt när snubben i den mötande bilen kör över på min sida av vägen, smått panik kan jag säga!

Efter maten kommer mina kusiner och då ska jag leka barnvakt,men innan dess ska jag se till att påbörja mitt arbete om floating, det kommer bli spännande!

Imagine there's no countries

Första gången vi testade scensminkningen så dög inte mitt enligt Brittan så jag fick dra på mig allt kladd idag igen enbart för att visa för henne, men den här gången funkade det för henne, så jag har varit knall blå runt ögonen hela dagen. Idag har jag fått super hjälp med sminket men jag undrar verkligen hur snyggt det kommer att se ut när jag ska göra det själv på föreställningen, det kommer troligtvis se ut som att jag har ett blåöga på scenen istället, hahah. Jag önskar att jag fick ha grått eller någon annan färg, men det är ju inte det som är de huvudsakliga, det är ju trotsallt föreställningen.

Ikväll skulle vi käka en snabb middag med makaroner för att vi kom hem rätt så sent. Undertiden som jag stod och stoppade i makaronerna i grytan öppnades plötsligt nederdelen av kartongen och alla  makaroner flög ut på golvet, och tänk er då att det var en sprillarns ny kartong också, jag har nog aldrig sett så mkt makaroner på ett och samma ställe förut haha. Det är lite sådär ovärt, men sådant som kan förstöra ens kväll lite extra, haha.

The body just goes on

Måste bara berätta att jag och Jenny har haft våran sista utprovning för stundentmössorna. Förra gången kom förstås inte alla, men det hade jag nästan väntat mig, och eftersom företaget inte kunde komma upp en gång till fick vi svaret:
- Ni får hålla i utprovningen själva!
Well, vi kunde inte göra annat än att ordna ett till möte och dra ihop folket, och försöka förstå oss på allting, igen.
Hör och häpna, men det var ungefär bara donare som inte hade provat, inget illa menat mot dom på ngt sätt, men det var ungefär som ett litet bombnedslag när dom hade kommit in genom dörren,haha! Men det var riktigt trevliga pojkar och nog gick det bra alltid, och jag är glad att vi hade de, för det var en trevlig morgon måste jag säga!
Jag trodde verkligen inte att de kunde ligga så mkt arbete bakom allting som det faktiskt gör, man kan inte tro hur mkt som behöver fixas och ordnas innan det är färdigt, men nu närmar vi oss mot slutspurten och jag har alltid haft trevligt eftersom jag har haft söta Jenny med mig hela tiden, puss på dig söta du!





I took a walk around the world

Jag blev utmanad av Security . Ta den 6:e mappen och publicera sedan den 6:e bilden på din blogg.
Jag utmanar vem som helst, det är ju underhållning på sitt vis, so why not guys?!

Jag älskar att kolla igenom gamla bilder och bara drömma mig tillbaka så det här passade mig utmärkt. Jag älskar bilden, vem kommer att glömma mina kära vänners "fjortisteater", den var bara klockren och härlig rakt igenom, as you guys!

Say it, say it again

Ikväll har jag varit på bilskolan igen och gjort samma visa, förutom att vi hade Stefan istället för Carola och han gjorde de hela lite mer intressant, på ngt sätt. Det går faktiskt rätt fort att fördriva dom där timmarna på ngt underligt vis, även fast jag önskade att jag kunde spendera dom med helt andra saker förstås. Det är så härligt att Erika är i samma grupp som jag måste jag säga, jag har ju nästan glömt bort vilken pingla hon är, haha!
En gång kvar, men jag är lite mobbad än dom andra barnen och får ha den först nästa torsdag istället för nu på torsdag, men det är nog bara att hänga med i svängarna antar jag, haha.

Jag hinner inte med särskilt mkt nu om kvällarna inser jag, men ihelgen ska jag ge mig själv lite extra tid och äntligen se Dagboken. Alla säger att den verkligen är värd att se, så dom råden ska jag absolut följa!


We hit the room

Nu är engelskan färdig och mina ögon kan knappt hålla sig uppe. Men så har jag varit hela dagen, gjort stora felskrivningar på mina texter och klagat på allting som är ovärt. Jag gillar inte dagar som bara blir överdrivna för att jag har fått i mig för lite sömn. Ja, iaf om jag klagar över småsaker som inte alls egentligen spelar någon roll, men alla måste vi ha sådanna dagar också, antar jag.
Jag insåg idag att det är precis bara EN måndag kvar tills jag fyller år! En dag, en timme, en sekund, dom flesta stunder som en är inräknat i brukar oftast inte vara så fasligt länge, men just nu känns en månad för långt bort helt klart. Men snaaaart, är jag arton och myndig. Då saknas bara körkortet och en bil, tack tack.
Jag slänger in ett kort på min och Jennys mysiga dag härom veckan, då kan man bara inte låta bli att vara trött och bråkig när man tittar på ett sådant fint kort. Sleep tight folk!


Life in the middle

Vi hade repetition på dansen idag, där pojkarna kom och testade deras delar. Det funkade rätt bra, trots att jag hade glömt några av mina kläder, som min mamma mia kjol som inte är färdig än t.ex, tur att jag har en farmor som är duktig på att sy säger jag bara.

Resten av kvällen har jag spenderat på bilskolan och teorikväll. Jag trodde jag skulle somna innan slutet, man kan verkligen vara på topp och hålla allt fokus i 2, 5 timmar, det går bara inte! Det kändes iaf trevligt att Erika var i samma grupp som jag, då får man iaf lite sällskap som man gillar, istället bara för att lyssna på alla regler och märken. Tillbaka imorgon igen, det ser vi fram emot, eheeee.
Duschat, käkat sen middag och ska sätta mig med engelska läxan NU, hallå där stressiga liv.

And he shines just like a star

Imorgon är det måndag och jag förstår inte alls vars min helg har tagit vägen. Jag har inte hunnit med särskilt mkt alls, ja  njutit max med Sandra iofs men nu räknar klockan bara ner, och jag ska snart sitta i skolbänken igen, vilken lycka. Jag ska nog se fram emot dansen imorgon, då vi ska köra igenom hela programmet till föreställningen. Allting går så fort, det är faktiskt snart föreställningsdagen och jag längtar ngt fruktansvärt!, samtidigt som jag vill bara gräva ned mig och gömma mig för allting,för jag är inte särskilt säker på det jag ska göra. Men jag borde inte skrämma upp mig än, det är faktiskt tid kvar.

Första teorilektionen imorgon också, hoppas det kommer vara massor av trevliga personer där som jag redan känner så jag får lite underhållning på sidan, då kommer allting gå som en dans!
Jag hittade bilder från några månader sen också, jag vill tillbaka.

The radio playing songs

Jag hatar när folk ska lämna mig och jag står själv kvar och stampar på stället och vill mer än allt annat följa med. Sandra har nyss kört hem ( observera, hon har kört - den söta körkortsbruden ) och det ändå som finns kvar från henne är sängen som hon låg i, och hennes goda lukt. Det har varit så mysigt att bara få rå om henne i helgen, plus att vi fick mysbesök av Sofia igår, kan det bli bättre? Inte alls, mysprat inpå natten och allt härligt därtill, det behövde jag till tusen!









I wish I hadn't seen all of the realness

Den mest uppskattande delen idag var nog trots allt massagen på friskvården, det var så skönt att slappna av och bara njuta för en stund. Tovve och Fanny hade gjort det så mysigt med te, ljus och allting! Perfekt avslut på en skolveckan och en bra början till en trevlig helg. Vi åt även lunch på folkan, det är alltid lika gott och trevligt där, kärlek till deras salladsbord!

Walk this world, try to stay on my feet

Jag förstår inte varför jag var tvungen att vara nervös innan jag skulle på min första körlektion, det var hur roligt som helst! Nervositeten släppte nästan på direkten och jag gillade verkligen Stefan, han förklarade bra och var bara allmänt trevlig, han hoppas jag på flera ggr! Insåg att jag inte ska köra förens om en vecka ungefär, känns långt bort, men jag lär ju ändå inte få köra upp förens vecka 3 så stress med körkortet är nog inte de rätta ordet, haha.

Vi hade "bullkalas" igår med Jonas. Vi skulle se film på en lektion och in kommer han med tc-bullar fullproppat i en påse, det var ngt enormt mkt bullar på ett och samma ställe. Här njuter vi och blir lite förundrade vah, men om det är någon som ska köpa så mkt bullar till folk så äre tammetusan Jonas, haha! Vi drog en "bullpåse-pose" bara för att också, enjoy!







   

    

Taken by the thought of it

Idag är det söndag och det är tonvis med snö utanför. Kanske lite överdrivet men det känns som att vakna upp en dag i februari eller liknande. Men jag måste säga, snön är varmt välkommen!
Jag var ute på en kall(!) men mysig promenad med Engla och de var riktigt skönt, för resten av min dag har bestått av att göra frågor i min körkortsbok. Imorgon smäller de, då är de första lektionen på bilskolan som gäller för min del.
Jag har kört rätt mkt men jag kan ändå inte låta bli att vara nervös, men det får bli som de blir helt enkelt, jag lär ju förhoppningsvis inte köra över någon iaf, haha.







My my my, It's a beautiful world

Just för tillfället är körkortsboken bara spännande för varje sida jag läser, men det lär inte låta så när jag närmar mig ändamålet, då kommer jag välja andra ord med säkerhet.
Jag funderar på att se filmen jag lånade av Andre och slänga bort lite tankar i förbi farten.
Jag önskar att jag var i kennys hus egentligen, jag hann inte riktigt med natten och dagen, skulle jag kunna förlänga den skulle jag inte tveka. Annars, fina kort på fina människor från igår <3



   

    

He said, "I've seen you here before"

Hemma från en mysig helg på Vilhelmina.
Det var igår som vi firade sötaste Sandra Hedlund på hennes artonårsdag med hela klassen plus att Emma hängde på, riktigt härligt! Det vart en fin kväll och en härlig blandning av alla fina personligheter och personer som gjorde kvällen som den blev. Vi var och käkade på krogen, och det var så trevligt att samtala med alla om allt och inget, och om ingen fyller år snart önskar jag verkligen att alla kan samlas och göra ngt tsm igen, det skulle sitta mer än fint!
Hon fick presentkort på lilla hotellet, och sen var bowlingen till våran stora besvikelse abonnerad så det vart marängswich hemma hos Evelina med filmtittande, men det satte fint för min del, det var trevligt och personligt!
Jag har saknat att umgås med alla fina människor sådär igen så det var toppen, men den bästa delen enligt mig var nog trots allt att det var så pass många som kunde vara med, alla är verkligen guldklimpar i mina ögon!
Bilder från kvällen kommer snart, jag ska ge mig på körkortsboken en stund först.

Every single day

Idag har vi haft en liten dansuppvisning för niorna som kom och besökte skolan. Jag tappade bort mig en del men i efterhand måste jag säga att jag tyckte det var rätt roligt, även fast jag var nervös as hell innan jag klev upp på scenen.
Jag har saknat att stå under scenen och vänta med spänning tills det är våran tur att ta plats, att peppa varandra och bara känna sig som en mysig grupp som snart ska upp and do our thang. Tog ett sött kort på Elin också, precis där adrenalinet stog som högst på mig, hahah.

Ikväll har jag arbetat lite med körkortsteorin och ätit ostbricka med supergoda krav vindruvor, tackar!

No one knows there time

Första dan på veckan och jag och Sandra har arbetat en hel del på våran egna lektion på friskvården, det kommer bli pilates och det är både spännande och NYTT! Jag har aldrig tidigare hållit på med pilates på ngt sätt så därför kommer det bli en extra utmaning men ändå så kör jag två flugor i en smäll eftersom jag alltid har velat testa på pilates, härligt!

Resten av dagen bestod av paneldebatt och vojmånsnack. Jag vet faktiskt inte om jag vart ngt mkt klokare när jag lämnade lokalen, jag har för den delen inte så stor koll på miljöfrågan i allmänhet så värsta mkt men det var intressant iaf, och det är ju alltid positivt. Det enda var att jag blev förvånad över hur mkt personangrepp som förekom men utöver det var det två intressanta timmar.

Utvecklingssamtal och imorgon blir det performance för niorna som kommer och besöker oss, hoppas jag kommer ihåg allting bara, peppar peppar ta i trä.



         

Finding what they fail to mention

Olle är hemma hos sig, och vi har firat farsdag hos farmor och hemma själv med tårta och presenter. Jag är verkligen väldigt glad över min pappa och jag älskar även att se han glad, han gillade presenterna och att se hans uppskattning gör allting för mig.

Vi badade igår på badhuset, jag kom knappt ihåg hur länge sen jag var där sist, därför var det små trevligt att födriva tid där med fint sällskap. På kvällen var det middag hemma hos Carina, nanting god mat och Foot of Africa vin för min del.
Idag har vi även hunnit med att pyssla, Annelie är en sån fantasifull kvinna! Jag blir sugen på iden med scrap booking men det känns dyrt, men de lär vara värt varenda öre som man lägger ut på det, det ska funderas på.






     

I wanna hold you

Helgen kommer bli fullspäckad för min del, Olle och Annelie är här över helgen och det känns toppen, kan njuta av sällskapet samtidigt som jag är hemma. Just nu vill jag inget annat än att somna i min egen säng, om jag nu gör det eftersom jag fortfarande inte kan sova, jag vänder och vrider på mig men det är fortfarande panik i mig. Jag är så rädd för att det ska fortsätta, men jag stressar antagligen upp mig för ingenting igen och det går ut över sömnen, ovärt som tusan, önskar att jag kunde kontrollera det bättre.

Idag lekte Sofia och Johanna lärare på friskvården med styrkestationer, riktigt duktiga måste jag säga. Dom peppade en till uppgifterna även fast det var riktigt jobbigt och dom hade gjort till en grad där man verkligen fick kämpa. Dom kommer verkligen vara andledningen till min träningsvärk i helgen, haha.

You'll be me inspiration

Jag tänker börja mitt inlägg med att påpeka att den sötaste av dom alla har födelsedag idag, SANDRA HAR NÄMLIGEN BLIVIT MYNDIG OCH STOR! Det betyder alltså eget snusinköp hädanefter och pengarna kommer att gå lite extra mkt nästa gång på hotellet, right? hahaha. Hursomhelst, jag är så glad att det är hennes dag idag, och den verkar ha varit toppen också, det kunde alltså inte bli bättre!
Jag har haft lite att göra också och har räknat ut att Sandra har levt 6575 dagar, och det är inte illa pinkat de! På dom 6575 dagarna har det blivit en underbart fin människa som resultat, I love it!

Mina fina vänner kunde inte ha gett mig en bättre start på min vecka, dom är verkligen Guldvärda, tack!







Used to care

Det är inte särskilt lätt att låta bli att bli stressad över allt som finns omkring. Är det jag som planerar mitt liv dåligt eller får vi oerhört mkt jobb just nu? Jag önskar att det inte gick utöver min sömn för det kommer jag dras med under så lång tid, och jag blir så less. Jag känner mig bara sur och grinig eftersom jag inte får min sömn som jag behöver. Igårnatt var klockan två när jag tittade på den sist, det är på tok för länge för mig.

Mitt stora plus idag är att jag har fått tillbaka min kamera, LYCKA!

You tryin to focus

Har nyss sett sense and sensibility, hur mysig film som helst! Jag gillar när det är lite gammalt, lite mysigt och massor av fina klänningar, haha!
Jag tog en promenad idag, tror inte att jag har frusit så mkt på ett tag, fram med långkalsongerna men det räckte ändå inte till, det gick rakt igenom, då är det illa!Jag hoppas jag orkar kliva upp i tid imorgon så jag kan ta en mysig morgonspromenad, det är när man kommer hem som man uppskattar allting på ett litet annorlunda sätt. Jag känner dock på mig att min trötthet kommer svika mig, som alltid hahah.
Ni borde se sense and sensibility iaf om ni vill ha lite mys en kväll, den är värd tiden!

oxx

Always one foot on the ground

RSS 2.0