Food

 

 

Det tar sig bra.

Det har varit en sådan där fin dag, då jag skrattar vid första steget in på jobbet, i princip, och ler mig igenom min arbetsdag, träningsrunda & vid middagen. Det är så skönt när energin hänger med i det utfall eller direktiv som jag ger kroppen, och till råga på moset sker allting efter att väckaren ring fyra på morgonen.

Inplanerad egentid stod på schemat, där ibland valde jag att testa ett nytt recept, haremsgryta. Urgott!

Jag har inte ätit mig mätt för dagar, utan samlat på mig 3 extra matlådor, hurra för storkok!

 

 

Card





Det känns som om det var en livstid sedan jag öppnade dörrarna till lägenheten för första gången, men nu - efter att ha klubbat mig själv till den segaste i stan skickar jag ut lite adressändring, lite sådär njutbart faktiskt.


Det flesta kort lyder - från hit  til dit.
Den här gången kom jag mig 3.5 mil, undra vilket avstånd det blir nästa gång ?

Buffé

 

 

Efter en god frukostbuffé tillsammans med vackra Sussi intar jag nu starkt komadöden, välkommen!

All over town













En hel del kurser har jag gått igenom tack vare de olika yrken jag testat på, och även någon liten utbildning här och där men brand, åh, brand i mitt hjärta. Att jag har ett litet växande intresse, det har jag märkt, men att jag faktiskt skulle njuta av varje nytt case vi körde trodde jag inte!

Människorna tog plats i mitt hjärta efter bara andra utbildningsdagen, jag har hittat många fina personer i en salig grupp, jag har lätt att gilla människor, visst, men alla hade personligheter som var så varierande sköna & slöts samman ytterst bra ihop. Jag gillar att längta tillbaka till de fyra veckorna som passerade i rekordfart, jag trivdes som fisken i vattnet, utveckling var ordet.





Let my body know

 




Ibland behöver kroppen inte särskilt mycket för att nå nästa nivå, inte min i varje fall. Även fast mitt sinne & kropp i 9 fall av 10 går på hundra procent energi så kan kickstarten av lagom naturlig glädjeintag vara vardagen. Bästa medicinen idag?
En redigt fin frukost & en cykeltur i värmen tillsammans med en vän, nu kan gott all snö försvinna från backen tycker jag, mer vackert cykelväder tack!

March



Ni vet det där snart.

Det kommer faktiskt dit, snaaart en stadig comeback.

Jag har missat hela Marsmånad i Vilhelmina, men gjort den månaden till ett fint minne i Stockholm istället.

Ni får se snart, hoj!

oxx

Always one foot on the ground

RSS 2.0