Only you

Ja.
Jag hittade bilder från helgen, och av bilderna att döma behöver jag inte ens förklara hur jag mådde under kvällens gång. Lycka. Lycka.
Och även, ett tydligt bevis på dessa snygga damer som jag ständigt har i min omgivning - lucky me, haha!
Härligt att det fanns ett par fotografer under kvällen då jag själv glömde min kamera! ( däribland Tovve, som jag blev överlycklig att se - kul att du är hemma igen ! )

Bilderna är lånade av, Malgomajskolans hemsida.






Soul sister

I helgen som var, fredag närmare bestämt, var det bal i Vilhelmina. Samtidigt som hela jag log av lycka över att titta på mina fina vänner som var uppklädda till max och strålade av glädje på röda mattan, kan jag inte sluta chockas över det faktum att det var ett år sedan jag, vi själv stod där. Ett år, går det verkligen så fort?

Första ölen tillsammans med S på krogen med helt godkänd mat &  sedan bara mysigheter kvällen igenom. Hotellet blev lyckat & jag skulle kunna låta kvällen vara minst tre timmar till än vad den var, allting går så snabbt men samtidigt är det smart, det roliga skulle nog tröttas ut annars. Jag är glad att vi gick ut, inte särskilt planerat men fint ändå , en överraskning om vad hända skall. Alla jag kände var så otroligt vackra, jag kände mig nästan som en stolt mamma över dom alla, haha. Mycket bra, och tack för kvällen tillsammans med dig hjärtat, du gör aldrig en utgång tråkig!













Happy you

Även fast jag inte riktigt säger det jätte högt, bara i några småtoner kanske, låter jag gammal och grå, för hur i allsin dar har min lillasyster blivit så gammal ? Hon är inte liten, har nästan aldrig varit enligt mig, och kommer definitivt inte vara längre. Vi firade henne i helgen som var, och jag blev som ett överklyckligt barn när jag såg hennes glädje över presenter och släkt. En till Leila i samlingen, och tårta i överflöd. Grattis finaste du, du är värd all lycka du kan få!












Love and understanding

Ingen tid för att sitta vid datorn och skriva av mig några rader under helgens gång, mitt fulla hus har tagit all min uppmärksamhet, vilket är bara gillat. Helgen har bjudit på lite överraskningar, för min egen del, då jag har fått tillbaka en stor del av mitt lugn och glädje som jag har saknat. Känslor som har legat och tryck från tidigare har börjat tona ned, och det rätta dyker upp igen. Fint hur allting löser sig ändå.

Två gånger under fredagen visades en föreställning på folkets hus, blomstertider och brylkräm, och vid andra föreställningen bänkade jag och S oss och njöt. Vilken härlig känsla att titta på dessa människor som under en längre tid har lärt sig repliker och agerande, som visade sig vara ett härligt resultat. Att se människor med olika handikapp som fick mig själv och publiken att skratta gång på gång, starkt jobbat! Och som grädde på moset hann vi krama om Jenny, som var år och dag sedan jag såg , och det styrde upp glädjen ännu ett steg.





Tell me later




Ja. Jag har redan införskaffat mig världens fulaste bränna efter en dag i solen, EN! Så om ni ser någon vandrande sönderbränd människa på samhället, så är det bara jag - vik hädan om så berhövs, annars bits jag inte. Bara utstrålar lite extra röd glans.

Vi är fulla huset med gäster, och jag trivs som fisken i vattnet. Jag älskar människor som bor över för några dagar, då man får pyssla om dom lite extra och inse vikten av fina släkt & vänner.

Loading

Även fast jag inte har några som helst bestämda åsikter om jag gillar mest att jobba förmiddag eller eftermiddag på dagarna, har jag börjat se glansen i att kunna njuta av vädret och det lugna på morgonen. Då kan jag ta mig tiden att göra mina inte alltför betydelsefulla saker, men ändå njutbara, som att läsa min nya bok eller ta en joggingtur på morgonen och känna hur jag förtjänar frukosten tusen gånger mer efter ett sådant pass.

Hälften av veckan har gått och jag har hört rykten om att fredag blir en stekardag, det är då jag börjar bära solbrillorna några dagar iförväg bara för att och låter solskyddet stå framme inom räckhåll. En blick fram. Helgen är nära. Fin känsla.





Even more

Ihelgen som var hade vi en liten fest med jobbet, vi började med att bli varma & goa i bubbelbadet på hotellet där vi beställde in dricka & fruktfat.
Efter vi bytt om och fixat till oss en smula ( jag känner mig alltid som en uppsvälld bebis i ansiktet efter ett sådant bad, men PÅ med smink och tryck igen, jah-ah) gick vi till bowlinghallen där vi spelade en bra bit inpå mat-timmen. Maten åt vi på folkets hus med thumbs up för allting, huvudrätt som efterätt , jag trodde jag skulle bli tvungen att rulla in på hotellmattan.

Efter vi lyssnat på liveband gick vi på hotellet, där jag kände mig slitnare innan jag gick in än då klockan var ett och kalaset slutade. Jag träffade fina Mimmi som jag pratade sönder tid och rum med och njöt i fulla drag, av att enbart träffa människor då min energi började rinna ur händerna rätt så drastiskt. Tack alla ni på jobbet, för era fina personligheter och att ni lät mig få bli en del i er kväll, och tack till dig Mimmi, som gjorde timmarna på hotellet guldvärda!




Give it all up

Efter att ha sovit alldeles för lite timmar under natten, känner jag mig nästan som en ny människa efter en dusch och en kaffekopp!
Lite tidigare i veckan lunchade jag med Sandra&Ida och umgicks en del under dagen, så enkelt och så bra.
Självklart lunchade vi den dagen allting var stängt eller öppnade senare än vad vi trodde, men vi hittade iallafall krogen som gladerligen kunde erbjuda oss beasås och kött, mycket fint.






It was me




Strandpromenaden med ett par härliga flickor igår eftermiddag, så enkelt, strämningsfullt och behagligt. Inget stekande solsken som vi hade hoppats på, men utsikten och två timmar där vi inte var tysta en sekund är minst lika bra.
Jag gillar att vara hemma, göra vardagliga fina saker med härligt folk. Ärligt? det gillas mycket.




The model






För det första, tack för skype - det räddar mitt liv nu förtiden!
För det andra, jag måste nog vara den sista levande människan på jorden som har upptäckt det ungefär 300 år efter alla andra, but still - det är bäst!

Gratis samtal + att jag får se min fina som sitter i blommig klänning och ger mig fina historier om England, allting känns genast så mycket lättare, fritt & jag får ny energi igen. Du är saknad till tusen, ( eller hundra miljoner ), av mig. Längtar tills du kommer hem igen. Puss. 

Doctor

Efter mina nya galna arbetstider, ( måhända inte så spektakulära i sig men för min kropp, är det rena rama döden but I will get there ) så när fredagen själv utropade startskottet för ordet helg, inväntade jag S och blev lugn. Hon fick dra min trötthet genom hela helgen, för med henne kan jag verkligen slappna av & sänka mitt tempo , vilket tillförde att jag nätt & jämt halvsov i hennes knä och gäspade mig igenom vissa timmar av dagarna, ( tack för att du orkar dras med mitt trötta jag kära du ).

Till helgen hör även att baka superduper nyttigt bröd, försöka ge huden en snarare chock i solskenet vid husknuten, någon form av picknick inomhus eftersom vädret tryter & förarga sig över att vi fortfarande kan ta promenader på skoterspåret ( vars är duuu sommar? ). Alldeles, alldeles fint för själen!










La Redoute




Tidigare i veckan begav jag mig till Sofia efter jobbet där jag bjöds på scones & efterlängtat prat, det finns alltid saker att lätta om livet måste jag  få säga. Vi hade hört rykten om att det fanns Zumba i byn som man fick testa på, och efter många om och men, hittade vi plats & människor där vi testade för fulla muggar att skaka rumpa & själ i ett par timmar! Check på Zumba och en fin kväll med er brudar!






Heaven

Efter att jag har stått i x antal timmar och bakat muffins, närmare bestämt 34 stycken undrar jag vad som hände? en liten ladddning utvecklade sig till lite större kvällsunderhållning än vad jag trodde var möjligt, men hoppas folket blir mätta & nöjda iallafall!

Det bästa att börja jobba tidigt, förutom att få ut så mycket av dagen, vandra omkring som ett levande spöke hälften av arbetstiden & skratta alldeles för mycket på kvällen åt absolut ingenting, ÄR att få se så otroligt mycket fint på morgonen! Alla fåglar, rävar & soluppgången som lyser starkt i backspegeln är underbart, det är då lugnet landar och anledningen till varför man lever & bor som man gör stärks ännu mera, morgonen är fin - livet är fint!



Hey daddy

Känner mig lagomt bortskämd som blir serverad nybakta bullar ( och deg, såklart! ) i hemmet av min syster. Hon pysslar och står i, jag njuter mest av allt och tänker på valkarnas skull - länge leve beachen 2014 !
En tidig morgon, då klockan inte lagt sin visare på mer än halv fyra och min kropp börjar ge vika, en liten dipp på kvällen, som mer än allt behöver sömn, vilket jag inte ska vara sen på att godkänna.
Somna, och tänka på hur veckan kommer att utveckla sig, smida småplaner och längta tills välbekanta ansikten och kramar möts igen. Nu, te och en macka, god natt i förhand, vilket jag bestämmer är ett fint och oklart uttryck att avsluta allting med.



U got it bad

Vissa kallar det fascinerande och andra irriterande. Själv har jag inga speciella åsikter förutom att det ÄR mäktigt att titta på klipp & repotage om hur en sådan stor hop renar kan förflytta sig så många mil utan problem. Något jag dessvärre vet, är att Sandras biltuta blivit närmare utnött när vi kom mitt i en flock av 60tal renar, inte särskilt smidigt att komma fram , nej. Nu, mina kära vänner i Stockholm förstår ni vad jag menar med renrajden här uppe. Det är stort, yes it is. Beskåda!









Klipp lånad av;svtplay.se

Dance for what it´s worth

För några kvällar sedan satt jag och min vän med storartade ögon i publiken på dansens dag. Efter att själv ha varit uppe på scenen i omgångar, känns det nästan som ett litet glädjande självbestämt måste att fortsätta titta på dessa dagar som fortfarande arrangeras, dom är otroliga! Så mycket utstrålning och ambition som finns, och ja , en liten smula stickande saknad i hjärtat efter dansen ringer lite extra under föreställningens gång. Det är helt enkelt ett kapitel i mitt liv som står på stand by, och ska när kroppen säger till - rulla igång igen som förut.






Decode

Blandar drinkar till bredden med hallon, klackar som ser ut som dom förtjänar efter en kväll ute & skratt i massor med fina vänner - valborg, och utgång.

Först och främst ett litet hurra för gratis inträde på hotellet, lite sådär så plånkan skrek ännu mer än jag gjorde åt gamla supernatural låtar som spelades innanför väggarna i hyreshuset. Fredag, och det dukades fram smaskig kycklinggryta & min saknad efter en helkväll med vännerna är som bortblåst, jag har fått det jag ville ha och jag är nöjd, oj så nöjd! Tack Ida för att du var en sådan fin värdinna för kvällen & tack alla käraste vänner för kvällen, den var fin på alla sätt & vis!





















oxx

Always one foot on the ground

RSS 2.0