Love you

Under helgen var det brännbollsyran i Umeå, jag & ett x antal vänner gick lös i kvarteren och skapade fina minnen
tillsammans i regn & med umeåbor.
Vi ägnade tid åt varann, inte åt brännbollsyran egentligen ( det är bara namnet på helgen så vi kan relatera till finheterna när vi är 85 år !) där en fantastisk värdinna, Bea, bjöd på husrum & överrasknings kokosplättar! Vi dansade & lyssna på maskinen, ät gudomlig middag & styrde dagarna som vi själv behagade.

Jag ber om ursäkt för korten, alldeles för få & alldeles för suddiga - jag var mestadels fotograf & kan med handen på mitt hjärta säga, att det ger dem inte rättvisa - det är så vackra människor, inte SUDDIGA! haha

Tack för den fantastiska helgen mina partypinglor, nu har vi skålat i sommaren! Puss.









Birds





Jag förundras över min blindhet. Över det som finns i min  omgivning & det fina som är runt mitt hörn som jag ser varenda dag men aldrig riktigt observerar. Ikväll åt vi middag på lilla hotellet för att fira in min fina lilla, och det var pricken över i:et, familjemys & otroligt bra service från det lilla huset med det stora hjärtat ( okejdå, bara därför att min fina jobbade ikväll blev det automatiskt topp tio på kvällen, mehe ).

Jag längtar även tillbaka till varmare breddgrader, ni får dela min glädje & saknad i samma paket gott folk!

Tracklist





Koppla bort världen. Ta in.
Hennes röst passar precis in, det är som gjutet för morgonens timmar.
Veronica Maggio - jag kallar henne för en gudinna, uppskattande & så nära en rivstart man kan komma!
Jag lyssnar sönder hennes nya album - Satan i gatan & hänger med.





Bild lånad av; http://werun.nyheter24.se



Please, be mine




Tåget går, & det i en hastighet som säger att stopp inte finns inräknat på vägen. Planen blir inte att dra i nödbromsen, nej - utan att blunda, säga drömmarna högt & följa med.
Klipp biljetten. När är nästa stopp? Tåget har nyligen rullat ut från perrongen - glid med, följ strömmen - tankarna tar dig vidare. I sinom tid.

Att hänga med fina vänner & småsurra igenom en film med pirathunkar sitter fint under en tisdag.
I främmande farvatten med Mr. Depp på bioduken kan ingenting gå fel , filmen är definitivt värd en chans, kung!

Fall for you




Ibland strömmar det ned från himlen, är det överflödigt av tårar hos vädergudarna? Är det typiskt Maj väder?
Är det precis rätt tillfälle för att solen ska skina klart & tydligt efter mattid då mina planer faller sig naturligt? Det tror jag. Eller hoppas väldigt starkt.

Det var perfekt att vandra längs strandpromenaden tillsammans med en vän. Ta ett stopp för att samla tankar vid en bänk & titta ut vad stranden har att visa oss, när det är upplyst och vi stannar upp. Energin fylldes på & stannar kvar.

Motivation





Det brukar vara solsken & klara färger i sommarljuset när vi firar min syster. Inte nu. Det är klart, det var några dagar i förskott - men det är grått & färgerna skyms undan av regnet som tar plats.
Det ekar av skratt i husväggarna när släkt & vänner tar plats i huset & sjunger in henne. Små sockerchockar tillsammans med varandra, GRATTIS GRATTIS finste syster!

Det känns inte verkligt hur tiden kan gå så omöjligt fort - när ska jag hinna med? Står vi inte på samma platta & snurrar där siffrorna smyger fram en förändring? Jo. Ett år till, ett år äldre - du är så fin!

Get it

Jag hann.
Innan jag satte mig på planet tillbaka från Stockholm hann jag med nöd & näppe att krama om min fina Evelina.
Det handlade om minuter som varenda barn kan räkna på fingarna, men varenda minut var värt guld - bara se, krama & dela lite, tack för att du vände på tunnelbanan för min skull - en norrlandsjänta kunde inte ha fått en kärlek förklarat på ett bättre sätt, haha!

Bilderna är från dagarna jag landade i huvudstaden efter min backpacking resa, och jag gillar varenda oskyldigt & ovetande kort på oss - det visar glädje & sådant som egentligen är det bästa man kan ta på - omedvetet skratt & känslor som finns i bilden. Magknip efter vi hängt, vi tre, tillsammans på huvudstadens gator under en regning kväll.
Jag saknar dig redan.









Tuesday?






Torsdag? Lördag ?
Sovmorgon eller sena nätter?

Jag kan inte kalla det högsta koll, utan bara att bollarna börja rulla. Jag har varit på äventyr, det är det som räknas & tar upp en del av mitt fokus just nu. Sommarkänslorna börjar sprida sig i själ & hjärta och nya kontakter blandas med fina uppdateringar av nya godingar. Spark i baken för allt säger vi!

Look´s like it





Jag har underhållit mig med att skaka mina små lurviga på dangsolvet under gårdagen!
En rivstart med drinkar & fläskfilé med finflickorna som sedan gav kvällen fortsatt glädje innanför hotellets väggar, tack ni som gjorde att kvällen blev så otroligt bra!


Sunday

Ibland har jag sådan tur. Jag slutar jobbet rätt sent men hinner svänga ihop en grilldejt med min fina, mitt i veckan, när energin tryter en aning & tankarna går åt helt andra håll. Att lukta hederlig grillrök tillsammans med finaste flickorna är något varenda människa borde ha i toppen av sin önskelista, faktiskt!

Elden var lätt en aningens större än majbrasorna som fanns för några veckor sedan, att grilla korv med tre olika grillpinnar är faktiskt inte så pjåkigt & att solbrillor kan rädda varenda sliten kotte på ett litet ryck, det borde vi veta vi det här laget. Jag är så nöjd som man någonsin kan bli.

Någon annan som vill haka nästa gång? Jag handlar mer än gärna körven åt hela Sverige & stoppar ned er på en av de finaste platserna på jorden, mitt hem, Järvsjön. Tack & bock.










Not now






Låt det snurra på, det är det mest spännande du vet

Soft




Dansens dag som ägde rum i tisdags delade jag så vackert med tre fina, stående eftersom platserna var överfulla & folkhavet strömmade in i lokalen när klockan slog sju. Fint att se. För att stötta fina personer som uppträdde för fullsatt publik undertiden jag njöt av att se dansare som brann för vad det gjorde på scenen, och kan inte annat än sakna. Igen. När vi stod på scenen, skakade, skrattade & uttryckte kärleken inför vad vi gjorde, Estetklassen & jag.
Dans är otroligt vackert - ger kraft & energi. Jag måste säga att jag gillade att gräva lite i saknaden & av snmygnjuta av dansskornas ljud mot golvet.


( Bilden har Josefin Nilsson tagit i samband med vårt kära projektarbete, så fin! )

Popular




Mitt huvud fylldes med information som skulle kunna liknas som ett uppslagsverk, men jag släpper in allt - glad för att fylla på. Det gör gott om vi säger så, i framtiden. Jag snurrar runt lite & tittar bak, energin kom från en impuls - kiwimarmelad med citron, ytterst gott! Där jag fick jag en lite extra touch på kvällsmackan om inte annat.


Party in my head










Vi sjöng inte direkt in våren med något stort upptåg eller rara sånghäften. Badtunna & en egen fin eld tillsammans med glädejspridande människor, och självfallet är en mäktig middag redan inräknad i kvällens procenträkningen. Minuterna blev till timmar i badtunnan & huden sade ifrån när den liknade torkade russin för min del. Helt makalöst bra valborgsfirande med andra ord.

Superstar


Jag väljer att kalla det för, valborgfirande del ett. Båda delarna i paketet har varit topp tio, nu är våren & sommaren välkommen för att stanna ( tänker låtsas att snöfliret som kom idag inte finns, inte alls finns!) med oss. Under fredagen blev det gemensam grillning & fint socialt häng i värdinnans kök där vi fortsatte till hotellet där vi mötte upp fler ansikten. Jag var sådär sprudlande galen, över människor som tryckte fram energin i luften  - det levererades skratt & fina känslor  - tack för en fantastisk kväll alla inblandade!<3





( Precis. Kass med kameran men åtminstone en bild får förklara kvällen! )

Born

Hurtigt.
Eller kanske effektivt.

En lyckselerunda där pengar fick flyga fram till bra investeringar, en utekväll med ett bra gäng & en rekordfika med flickorna under söndagens timmar, men mer om allting senare.
Jag tar det i etapper, som att pyssla födelsedagskort som lugnar nerverna & käka tårta med släkten eller skogspromenader under kvällarna, lite som en stor gott & blandat påse i stora drag.
En smakfull & bra påse.




oxx

Always one foot on the ground

RSS 2.0