Help me understand

Nu flyger jag mot ännu sydligare breddgrader, förhoppningsvis.
Och nåde gudarna om dom ger mig dåligt väder, nu ska jag slappa och ha min "semester", annat går jag inte med på,hah.
Take care people, nu ska jag se till att få en sista minuten! puss

(och nejnej, dom stortsköna stövlarna på bilden har jag inte packat med mig, för SÅ dåligt tänker jag då inte tro att det ska bli )


Living next door

Jag har tagit en lång promenad i haga parken med musiken i öronen.
Det är mitt sätt att slappna av.

Nu håller vi på med maten, inte samma som igår. Då alla var trötta och det var rätt sent så vi köpte en pizza och satte oss i en park igår. Hur enkelt som helst, men ändå - rätt så mysigt.



Behind

Det är nästan lite läskigt hur man vänjer sig vid att ha människor runt omkring sig. Inte ville jag sova själv igår när jag natten innan hade kunnat titta på Viktoria innan jag somnade? Eller dricka te själv på morgonen utan att kunna samtala med henne igen, det blir som en fin vana som man inte vill släppa.

Vi tog till vara på timmarna på bästa sätt - lunch på ett fik då det inte var så värst fint väder så filtarna åkte fram. ( nej nej jag hade inte med mig dom i väskan, cafeét stog med dom ).
Shoppade under dagen och på kvällen styrde vi stegen till en bar som hade stand up comics där ett antal komiker testade sina skämt inför publiken, och som jag skrattade!

Morgondagen innebar en god lunch vid ett mysigt uteställe ( bulgurtallrik med nektarinsallad -muhms! ) och på kvällen lämnade jag henne vid pendeln . Tänka sig att jag har kunnat träffa min fina vän här nere, det var veckans bästa ! puss









   

   

Always one foot on the ground

Det finns olika sätt att säga god natt på.

Det här är mitt för kvällen, sov så gott människor!


I will give it to her

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig...

Eller äsch, jag börjar bli less på den öpppningsfrasen men den visar iallafall att något stort ska komma och det är precis vad som händer idag!

För idag... domdelidoom  ( trumvirvel ggr233 ) får jag äntligen träffa Viktoria!  Som jag har längtat efter den här dagen, i över en månad har jag vetat att hon ska komma.

Jag känner att jag måste ut och släppa lös mitt barnsligt glada humör på något vis innan jag spricker på plats, hoppas alla får en fin dag!



   

Like it or not

Jenny
Maria

Två fina människor med underbart härliga personligheter som jag har hunnit träffa under dem senaste två veckorna! Att träffa dem har varit som en lite kick, jag har verkligen saknat att kunna umgås med dem människorna jag skriver eller ringer till. Nu kan jag umgås normalt, och titta personerna i ansiktet när jag pratar med dom istället för telefonluren, vilket är en ytterst stor skillnad.

Ni är redan saknade kan jag säga, puss!









Every step

Någon timme i solen hann jag få idag och hur ser sakerna Jennifer tar med sig för en stund i solen ? 
En mugg och en gaffel .
Vad kan det tänkas vara till ?

Låt oss tänka en stund

En mugg

och en gaffel blir...

SMOOTHIE!

HUR, huuur går det ihop tänker ni då. Jo muggen är till för att hälla smoothien i och gaffel för att äta med.
Why? För att vi har ingen stavmixer i det här huset så Jennifer tog fram gaffeln själv och mosade på och då kan det tänkas att det kom med ett par klumpar som inte riktigt blev mosade pga. av tidsbrist ( läs tålamod )

Men inte gråter jag tårar för det inte, hallelujah för jordgubbs/banan smoothie i solen !



Live today

Jag älskar att hitta på nya saker och på alla vis hålla mig sysselsatt. Så jag tittade upp vad det fanns för spännande att göra en söndagskväll .

Och vad kom jag fram till?

Jo, teater under eken . En giraff i fjällen som spelades på en liten scen nära en ek där massor av människor tog med sig filtar och liknande för att titta. Den var faktiskt bra och det var rätt så roligt eftersom dom enbart var två personer på scenen men spelade flera olika roller, dom var duktiga på att hålla den intressant även fast dem var få medverkande.

Vad säger vi om det här ?

LET´S DO IT AGAIN!

fast då ska jag ta med mig en egen filt, kanske inte får lika ont i rumpan då.







    

It´s a new way

Det är så avslappnande att bara ligga i solen med musiken i öronen på en filt i parken.
Avkopplande att läsa ur den spännande boken och inte uppfatta tiden runt omkring.

Vilken bok det var jag läste? Inbilla er inte att jag har fallit för samma bok som resten av världen, jag står emot allt!!

Eller ja, twilight och jag har nog blivit bästa vänner som alla andra, så lämna lite plats people - för jag är också fast i serien, som ett litet barn som längtar lika mycket att läsa ut ena sidan som att vända till nästa.

Jag tror att det kallas...

ÄKTA KÄRLEK!

Eller inte, men bra är den allt.





In the club

Annelie har dragit sin kos en stund så just nu är det jag är som är husmora på fulltid.
Jag har redan skaffat mig massvis med pluspoäng till min "roll"

1. Jag har ätit en stadig frukost
2. Jag använde underlägg ( den var mest tillägnad dig annelie, är du inte lite stolt över mig ? )
3. Jag har diskat all disk som fanns.

Ser ni vad det skjuter iväg på pluspoängen ? Även fanns det är saker som jag vanligtvis gör så känner mig en gnutta duktig och hör mig själv sjunga " jag mot världen lalalla för alltid lalala" .

Justja.

Dina ägg är slut annelie.

Och chokladen också.


Lifestyle

Men?! Hur kommer det sig att du vaknar så häär tidigt Jennifer?
Har du blivit en sån där stor flicka som alltid kommer att vakna i rätt tid och inte sova bort halva dagen?
Du har kanske fått in en bra dygnsrytm så att du alltid kommer att kliva upp när dom andra dödliga människorna slår upp ögonen?

Nej, jag har väckarklocka.

Och tacka gudarna för den, annars skulle jag inte ha vaknat förens vid mattid!

Jag övervägde att gå ner till parken`efter maten ( som var god !! ) men istället styrde vi stegen mot en liten mysig krog istället och satt ett par timmar in på natten och surrade. Jag konstaterade igårkväll att jag antagligen håller på att bli gammal, för igår blev jag astrött när klockan bara var barnet! ( mamma om du läser det här -jag menar inte dig. Du är bara en i gänget av dom ) Så kvällen slutade inte alls för sent vilket jag är glad för idag.

Till historien hör att jag vaknade upp utan röst idag, den sviker mig åt alla håll och kanter vilket jag inte alls kan förstå. Skriker jag verkligen så mycket att den skulle kunna försvinna, är jag verkligen högljudd?

eller nej vänta, ni som känner mig kan låta den frågan vara osvarad.

Resten kan få svara om ni vill

Bara ni säger nej förstås







   

Happy birthday to you

Vad är det för en dag ? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för olle fyller arton år idag, hurra hurra hurra!
Han blir arton,myndig och allting här i sthlm. Så jag har tänkt.

Jag kan fira honom på dem flesta visen eftersom stockholm är så otroligt stort, men jag tänker gå på en variant som är lite mer annorlunda. Jag vill att han ska få känna på hur det är att vara myndig i grund och botten och uppleva det på bästa sätt - i lekparken!

Och varför ?

Därför vi redan har tjuvstartat och testat dem bästa sakerna, det är lite som gröna lund  - man testar allt och inget och blir lika överraskad varenda gång!

Grattis !






Looking forward

Kvällen igår var en fikastund som blev till en helkväll i bromma med charlotta, fruktansvärt härligt! Det är en tjej som jag klickade med på direkten förra året och skrattade i mängder igår när jag träffade henne, jag älskar sådanna människor - lättsamma och som har ett  stort sinne för humor!

Jag älskar cafe 60, dels för att man kan sitta utomhus och dels för att dom gör allting själv och det är så fruktansvärt gott, bra service.....eller nej, vem försöker jag lura ? Det allra bästa med fiket är att allting är gjort i big size, stora tekoppar, STORA chokladbollar, biskvier som skulle räcka för ett helt fotbollslag, ungefär. Jag menar, hallå - här vill jag bo?

Samtal mellan mig och jessica på jobbet.

Jessica - Ja, dom gör ju allting så STORT!
Jag - Jag vet, har du sett biskvierna ?
Carro - men vaddå, allt stort ? ( en flicka som ej har varit där, jag menar, så LÄNGE, jag ska ta med henne dit, mehehe )
Jessica - jamen tänk dig att punschrullarna är så stora så man måste vara minst två stycken som ska dela på dem, man orkar dom ALDRIG själv!
 
Ja, till historien ville jag ju inte nämna att jag hade klämt i mig en egen dagen innan och inte alls skulle ha några problem med att trycka i mig en till, jag menar  - historien var ju nog bra som den var innan ? en sådan detalj skulle bara....förstöra.

Eller ja,

få mig att se ut som en litte nyttigare person kanske?

Nej, det skulle förstöra historien - helt klart!



Regular

Vi åt på en restaurang igår kväll och avslutade kvällen med bruno, som jag hade förväntningar av, men  vilken sorts har jag ingen aning om men hursom blev jag besviken, eller inte så road. Men sen kan jag inte säga att jag alls har sett borat som är i liknande stil med den filmen så det kanske borde vara ett måste?  ELLER så handlar det om att halva puliken asgarvade genom heeeela filmen och jag inte riktigt kände att jag fick plats med mitt lilla skratt, lite ynket sådär.

Replik i filmen  - massor av skratt i salongen.
tystnad i filmen  - ännu mera ljud i salongen.
ungefär.
Men vad vet jag, den hade sina fina stunder den med.

Nu ska jag träffa en annan vän, samlinspunkten är nog allt stockholm även fast det är så långt ifrån oss.
Oss? ja alltså, vi vanliga dödliga människor, från vilhelmina typ.

Green things

Två veckor
och jag har inte skrivit ett skit.
Nej nej, ta det lugnt - jag har inte dött.
MEN det trodde jag på fullaste allvar att jag skulle göra när jag satte mig i insane.
Vad gav jag mig inpå? Hälften av mig ville skrika : SLÄPP AV MIG, JAG HAR GJORT ETT STORT MISSTAG! Vad som helst för att få av mig liksom ; hjälp jag ska föda! eller något i den stilen.
Men den andra hälften satt lugnt och stilla kvar ( läs blundade och försökte intala mig om hur glad jag skulle vara efteråt )
och följde bara med, och det var svin roligt! Läskigt, men roligt. 

Jag har haft besök av min fina vän Jenny från luleå och kört lite mera bil. Jag har självklart kollat upp det mysigaste nattcafeet som jag har planerat att bli stammis på, jag kan ju inte tappa stinget nu när inte stenmans finns till hands liksom. mehe
Och ikväll, ska vi fira ett födelsedagsbarn. Eller födelsedagsvuxen? låt oss säga att jag tänker då sjunga ja, må hon leva med full styrka i rösten oavsett om hon är ett barn eller en vuxen, Puss! 

 

oxx

Always one foot on the ground

RSS 2.0