Lola






Ibland är impulsivt fint, det är jag van med.
Fast planerade dagar, samtal & handlingar med egentid är faktiskt snäppet bättre ibland, på sitt eget fina vis.



Somebody




Förutom att den är gudomlig så är den eh,ja - gudomlig igen?



Bowl

 

 

 

 

 

Det var besämt sedan några dagar tillbaka att vi skulle mysa, en dag där vi bara skulle ta hand om varandra och må. Jag gillar sådana dagar - 100% Stenlund kallar jag dom. I torsdags var en sådan vacker dag.

 

 

Jag skickade ungefär tusen förslag ( eller två sms, kan bespara de överdrivna där va? ) över dagen, och det blev napp på allt i princip - vi fyllde dagen med bowling ( kom igen, när slängde jag ett klot sist? såkul!), middagbestyr, promenad & avslutning på hotellet med spa & nachos. Ni förstår varför 100% Stenlund - dagarna är några av mina favoriter?

 

 

Mountain










Det jag tycker mest om med mina vänner är att dom hakar på. Jag kan ge galna förslag eller intensiva ideér med rätt kort varsel för att jag är sådan, rätt impulsiv när det är saker jag vill göra - och det hänger med!

Nu var det kanske inte så svårt att charma Tinababe med lite lunch, skidåkning, solsken & träningsvärk (; Men hon följde tappert med mig på min lediga dag till Kittelfjäll och agerade lite lärare till mig, jag ska bli bättre, en vacker dag!

Förutom Sveriges alla  ( precis, skippade rätt snabbt idén att lära mig mer snowboard, he får la komma senare i mitt liv! ) fanns vi i backen och åkte och åkte dagen lång, vilken fin dag!

Outside

 

 

 

Vandra kring samhället med mina vän som smälter in i varenda snöklump & stanna upp för att surra av sig med folk, titta på prisutdelning, hockey, köra lita afterwork & sedan ladda för en utekväll - det var min www!

 

 

Det var skönt att få skaka av sig lite flärre iklämd festblåsan tillsammans med dem jag tycker om och känna ett lugn dagen efteråt, där det är tillåtet att äta lite för mycket, och lite för länge med en vän.

 

 

Bakissöndagens höjdpunkt? Ett långt bad med massor av godluktande skum som omgav mig, det älskar vi!

 

 

Get out






Leker lite smått målare inuti mitt crib, jag har täckt alla ytor med kartongbitar som blivit över sedan inköpta varor och andas inte lite väl mycket färgaromer.

Jag tar vad jag äger, är inte fulländad så jag tar en kartongbit från ytterligare en inköpt möbel och blandar om i burken - jag gillar olika tidsfördriv.


Mix




Jag har tränat i vattnet i veckan, sprattlat ikapp till musiken i vattengympan & skrattade lagomt mycket tillsammans med S!
Tittat på alla bilar som passerat fiket & njutit av en thé kopp tillsammans med E & självklart överraskats över att www står utanför dörren, nu blir det till att kolla in isstolpsittningen, alla snöskulpturer & bara njuta av allt fint folk som är hemma igen, go go go !

Stars

 

 

 

Jag bara älskar den.

och min helg.

Älskar.

Jag är som ett russin efter alla spa:ande & bastande i helgen.

och fikastunder med folk.

älskar det förvisso också.

 

men Titanic, det är grejjer det!

 

 

Invite






Jag kallar det mina bjudbollar. Chokladbollar i all ära , det går alltid hem hos alla om man är förståndig & klok (;
Så kom över peeps så bjuh ja bah, sådär!

Word of souls



 

 


Jag har fått inbjudan förut, men har nekat, för jag har tvivlat på mina egna kunskaper & prestation. Jag slet mig lös från det negativa och kände hur saknaden vägde över, jag spelade basket för första gången på nästan tre år!
Det tog en stund, men sedan började det sakta komma tillbaka, och jag blir arg på mig själv för att jag inte har lyssnat på mig själv tidigare, jag älskar det - varför inte avsätta tiden för det igen?

Jag är en periodare & har testat en del sporter, har som gillat att prova på någonting och testat mig fram tills jag har hittat min grej. Hur kan man skjuta undan sådant man vet har legat sig så varmt om hjärtat? Jag ska priorietera bättre. Vilken saknad, kärlek till sporter, boom!



oxx

Always one foot on the ground

RSS 2.0