Listen to the young people

I helgen fick jag rå om Anna i två hela dagar!
Efter jag jobbat färdigt på lördagen så jag var riktigt mör och fin hittade vi till ett supermysigt ställe som påminde om Lady och Lufsen i högsta grad, vi slängde i oss våra pastarullar och begav oss mot Djurgården.
I bussen till Djurgården insåg vi att vi hade stressat i totalt onödan för vi hade ytterligare en timme att spinna runt på innan musikalen skulle börja.

 Men inga sura miner när det finns två sockersugna och påhittiga kvinnor i farten, vi letade snabbt upp ett mysigt café som erbjöd varm choklad och vispgrädde, något som blev ett utav det mysigaste sättet att fördriva tid på. Sockret tog sin fart och vi anar att det resterande på fiket nog ville strypa oss med våra historier och decibelskratt, men ska man lev så ska man!
Vi styrde stegen mot Cirkus och satte oss ned i dom otroligt bortskämda platserna och bara njöt oss igenom Cats. Det var det bästa jag sett på länge, katterna kom från alla håll och kanter - taket, publiken, höga murar och kunde alla dess möjliga steg och akrobatik, det var en upplevelse utav bästa slag!
Hemma och utslagna som få somnade vi till ps. I love you och med intryck som ville spränga sig själv i bitar.

TACK för allting Anna, och för att du har fått leka paparazzi åt oss båda!





























Kommentarer
Annaaaaaa

MYS! Älskar bilden på dig när du garvar på caféet, den är verkligen så DIG rakt igenom.

2009-10-28 @ 10:14:32
URL: http://norrlander.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

oxx

Always one foot on the ground

RSS 2.0